Neremi Neremi (Part 2)

8.5K 724 354
                                    

Canlarım ve hunicanlarım hepinize kocaman merhabalar kokulu öpücükler gönderiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Canlarım ve hunicanlarım hepinize kocaman merhabalar kokulu öpücükler gönderiyorum. Bir çoğunuzun bildiği üzere perşembe günü yaşadığım rahatsızlık yüzünden hastaneye yatırıldım. Perşembe günü aniden sağ gözümde görme kaybı oldu yarım saat kadar. Hastaneye ulaştığımda tansiyonum çok yüksekti. Yüksek tansiyona bağlı pıhtı atmış olabileceğinden şüphelendikleri içinde nöroloji servisine yatırdılar beni. Onlar buna önlem dese de ben deliliğimi tescillemek istediklerini düşünüyorum açıkçası. Anlayacağınız yaklaşık bir hafta boyunca burada kalacağım. Bugün evden bilgisayarım da gelecek ama o gelene kadar ben sizlere telefondan bir bölüm yazayım istedim. Bu arada arayan mesaj atan dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler.
İyi ki varsınız çok Seviliyorsunuz...

" Ege! Ne işin var senin burada?" "Seni almaya geldim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Ege! Ne işin var senin burada?"
"Seni almaya geldim." derken elindeki telefonu kulağına dayamış ve bir kaç saniye sonra telefondaki kişiyle konuşmaya başlamıştı.
" Onur, onu buldum. Memo haklıymış. Evet, evet. Oldukça iyi. Tamam orada görüşürüz..."

" Ne olduğunu bana açıklayacak mısın Ege? "

" Bence bir açıklama yapması gereken sensin Ada. On beş gündür herkes bir elden seni arıyor."

"Herkes derken?"

"Ben, Azad, Onur, Anıl, Mehmet, Akın abi, Kağan abi hatta Alptuğ"

"Yuh! Bir de gazeteye ilan verseydiniz bari..."

"Azad'ın aklına geldi de Onur annen ve babanın haberi olmasın diye izin vermedi. Allah'tan baban bir aylığına seminere gitmiş Amerika'ya. Kimsenin haberi olmadan seni bulabildik. Aklımı kaybediyorum sandım Ada. Öyle birden ortadan kaybolunca sen. Onur ve Azad'ın o kadar metanetli davranması sayesinde ayakta durdum. Bu arada anlayacağın üzere Azad sonunda uyandı. Aslında senin ortadan kaybolduğun gün uyandı. "

" Ne kadar güzel. İnşallah iyidir öküzlerin efendisi. "

" Biraz topallıyor, hala nefes alırken de biraz ağrısı var ama iyi. Ucuz atlattı öyle bir kazayı. Allah'tan asansör tam yere çakılacağı an kafasını koruyarak zıplamayı başarmış. "

AKLI DIŞARIDA  '' Bir Lise Komedisi ''Where stories live. Discover now