"Slujba lui Zayn"

227 26 1
                                    

Capitolul 6;

    —Oh, haide!— a ridicat Justin brațele, in semn de opunere a unui gol marcat de echipa adversa, in jocul televizat de fotbal american

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    —Oh, haide!— a ridicat Justin brațele, in semn de opunere a unui gol marcat de echipa adversa, in jocul televizat de fotbal american.

—E o frauda.— a negat Shawn dand din cap, in timp ce isi introducea inca un pumn de popcorn in gura.

Grace Avery se juca cu £o suzeta, in bratele lui Aubrey.

—Fotbalul american e o frauda in general.— a opinat roscata.

—Nu, nu...— a negat Shawn. —Totul depinde de faptul ca jocul e cumparat sau— s-a oprit pentru a gandi putin, dar a continuat, dandu-se batut. —Da, ai dreptate, e o frauda.— a dat din umeri.

—Mereu am dreptate.— a zambit Aubrey.

Usa apartamentului s-a deschis brusc, lasand sa intre figura familiara a brunetului. Dar de data aceasta, se vedea diferit.

Prietenii zambira, pentru a-l primi cum se cade, dar zambetele lor au disparut, observand in ce situatie se afla acesta.

Zayn avea o uniforma de lucru.

Lui Shawn i-au cazut floricelele din gura, Aubrey a ridicat sprancenele uimita, iar Justin aproape ca s-a inecat cu sucul sau organic de avocado.

Oh, și Grace, ca si cum ar fi inteles situatia, a ras.

    —Ce drace faci tu imbracat cu o uniforma?— l-a intrebat Shawn curios

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

—Ce drace faci tu imbracat cu o uniforma?— l-a intrebat Shawn curios.

Asta era intr-adevar ciudat. Zayn Malik aka "vreau sa imi traiesc viata la maxim, sa beau, sa petrec si sa cunosc fete" avea o slujba.

—Cred ca e foarte evident.— Zayn si-a dat ochii peste cap, obosit. —Tineti minte cand v-am spus ca am cunoscut o fata intr-un supermarket.— toti au aprobat. —Am luat postul, v-am mintit. Desigur, si ea l-a luat. Ambii.— a finalizat linistit.

Three Idiots, A Baby Where stories live. Discover now