"Grace Avery"

187 23 5
                                    

Capitolul 4;

    —Nu pot să cred că noi chiar am abandonat-o acolo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    —Nu pot să cred că noi chiar am abandonat-o acolo.- a inspirat Shawn, aplecându-se după o păturică de a bebelușei. -Deja îmi e dor de ea.-

    -Ce-i drept și eu mă simt ciudat. Ma obisnuisem sa o aud gângărind prin jur. - râs.- Parca lipseste ceva, e prea gol, pre liniste.-

-Ei bine, nu pentru prea mult timp.- a spus Zayn întrând cu fetița în brațe pe ușa apartamentului.

-Nu pot sa cred!- a zambit Shawn, luand copilul în brațe.- Mulțumesc, Zayn.- l-a privit cu ochii mari. Dupa care, s-a asezat pe canapea, vorbind cu fetița.

    -Nici eu nu pot sa cred.- a zambit Justin. -Para nu suportai "chestia zgomotoasa".- a ras Justin facand cu degetele ghilimelele.

    -Si inca nu o fac. Nu imi pasa nici zero la suta de copilul ala, dar m-am gandit ca asa nu o sa am un Shawn plangacios si mai enervant decat de obicei prin casa.-

     -Prietene, poti pacali pe oricine de pe planeta asta, dar nu pe mine. Frate, eu te cunosc mai bine decat se cunoaste maică-ta!- a ras Justin. -Recunoaste ca fetita ți-a intrat pe sub piele.- a soptit.

     -Ugh. Poate ca, vazandu-l pe Shawn așa, plangand, s-a format o senzatie ciudata in stomacul meu și -a oftat.- am vrut sa il vad fericit, pentru ca e prietenul meu cel mai bun, e ca un frate si mereu a fost acolo pentru mine cand ceva nu era okay si il iubesc si ma doare sa il vad ca un emo de clasa a doua, dar doar poate, nu spun ca asa a fost.- a soptit inapoi, astfel incat Shawn sa nu il auda.

    -Aw!- a spus trăgându-l de obraji- Zayn Malik are un suflet cat casa de mare.- a ras Justin. - Desi, stiam deja asta. Apreciez mult ceea ce ai facut pentru Shawn, prietene. Esti un baiat bun, pana la urma.-

    -Numai sa indraznesti sa ii spui asta cuiva si jur ca te ingrop in curtea gadinitei, in Seattle, langa pestele meu auriu.- l-a aratat cu degetul pe Justin.

     -Nu langa Beany, frate! Mirosea urat.- a ras Justin, facand o moaca de dizgust.

    -Hei, Zayn!- i-a atras atentia Shawn.- Cum ai reusit sa o iei inapoi?-

    -Usor. Am facut ce fac eu cel mai bine.- a zambit triumfator.

     -Te-ai imbatat si ai cantat o melodie de a Arianei Grande?- a zis Justin, provocand un raset din partea lui Shawn.

    -Nu, dar trebuie sa recunosc ca ma pricep si la asta. Secretara era destul de naiva, așa ca a fost suficient sa ma uit la ea si mi-a cazut la picioare, dupa, totusi a zis ca nu poate sa rupa foile pur si simplu, deci, stiti voi am f-

    -Nu pot sa cred!- a tipat Shawn, facand o față speriata. -Doamna aia cred ca avea vreo patruzeci de ani!-

     -Hei! Ti-am adus copilul da sau nu?- Shawn a aprobat, privind-o pe fetita din nou, in timp ce Justin radea.- Acum trebuie doar sa ii gasim un nume si sa i-l trimitem pe mail. A spus ca ne poate rezolva online toate actele, din moment ce eu am semnat tot ce trebuia deja.- a zambit.

    -Mie imi place Grace.- a râs Shawn.- Stiti, pentru ca a aparut miraculos la noi și-

    -Da, am înțeles.- si-a dat Zayn ochii peste cap. -Dar Avery sună mai bine.-

    -Grace e mai potrivit- a continuat.

    -Dar Avery e mai sofisticat.-

    Timp de cinci minute Justin si-a privit prietenii aducand cele mai stupide argumente pentru a demonstra ca numele fiecaruia era mai bun pentru fetita.

    -Idioti.- a ras Justin. Cei doi baieti l-au privit in timp ce ii lua fetita din bratele lui Shawn.- Un copil poate avea mai multe prenume. O puteti numi Grace Avery.-

    -De ce nu m-am gandit la asta?- a zis Shawn.

    -Pentru ca esti cam prostuț.- a ras Zayn.

     -Da? Pai nici tu nu te-ai gandit la asta, geniule.-

    -Vă puteți opri? O agitați.- a oftat.- Deci ce ziceti, baieti?-

    Cei doi s-au apropiat. -Bine ai venit in familie Grace Avery!- au zis amandoi la unison.

    -Grace Avery?- a bagat capul in apartament o roscata. -Oh, Dumnezeule! Fetița!- a tipat Aubrey.- Buna, scumpo! Ati decis sa o pastrati.- a zambit.

    -Asa se pare.- a zis Justin fericit.- Si se mai pare si ca am lasat usa larg deschisa din nou.- a ras.

     -Doar putin.- a continuat roscata. -Deci ea e Grace Avery.- a facut o pauza. - Grace Avery si mai cum?- s-a creat o liniste de cateva secunde.

    -Bieber Mendes Malik!- a strigat Shawn.

     -De ce e numele meu ultimul?- a spus Zayn ofensat, ducandu-si mana la piept.

    -Oh, sush! Nu incepe din nou.- a raspuns Shawn. -Ăsta e numele ei. Grace Avery Bieber Mendes Malik.- a zâmbit cu gura până la urechi.

-Bine, îi voi trimite un mail secretarei ăleia. Bine ai revenit, chestie zgomotoasă.- a zâmbit, îndreptându-se spre camera lui.

Aubrey s-a mișcat incomod, iar Justin a inspirat profun. -Nu, ew, Grace!- și-a dat ochii peste cap. - Tu chiar stii sa ruinezi momentele. Acum va trebui sa te schimb.- a spus ieșind din living.

-Ei bine, Shawn, se pare ca ai reusit sa o faci sa ramana pana la urma.- a râs Aubrey.

-Da,- a zâmbit.- chiar rămâne aici cu noi, nu-i așa?- Aubrey l-a privit zambind, iar Shawn a țipat: -Sunt un unchi in sfarsit! Woho!- a sarit in jurul canapelei.

Aubrey a râs. Fetița avea să ducă o viață minunată alături de băieții ăștia geniali.

Three Idiots, A Baby Where stories live. Discover now