"Pa?"

217 24 4
                                    

Capitolul 3;

   După amiază, plânsetul copilului doar aumentase

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   După amiază, plânsetul copilului doar aumentase. Justin încerca sa ii faca fețe amuzante, Zayn se plangea de galagie cat timp se tot plimba prin casa, iar Shawn...Ei bine Shawn era in vizita la un vechi prieten din oraş.

-Asta.- a intrat Zayn agitat in camera, aratand cu degetul spre bebeluş.- E unul dintre motivele pentru care nu voi avea copii.-

Justin si-a dat ochii peste cap. - Taci. Ea nu are nicio vina, e doar un bebeluş. Ar trebui sa faci ceva pentru ea, in loc sa te tot plangi.-

-Ash.- a bufnit Zayn din nou si s-a indreptat spre usa, deschizand-o.

Justin si-a lasat capul intr-o parte, privindu-si prietenul cu o expresie pierduta. Zayn s-a apropiat de usa lui Aubrey si atunci s-a intamplat:

-Foc! Aubrey! Ajutor!- a tipat batand in usa cu toata puterea sa.

-Foc?! Aici sunt!- Uşa roşcatei s-a deschis deodata si o Aubrey speriată a iesit dand drumul la extinctor, iar Zayn s-a aparat de conținutul acestuia.

-Aubrey! Suficient! Opreşte-te! Mă axfixiezi cu rahatul ăla! Era o glumă! Am venit doar sa cer ajutor cu bebeluşul!- a cerut brunetul.

Aubrey s-a oprit brusc, privindu-l pentru câteva secunde pe Zayn. -Ești un- a ridicat roșcata, extinctorul pentru a-l lovi pe brunet cu acesta.

-Oprește-te! Am drepturi!- a țipat Zayn trântit la pamant acoperindu-și fața.

-Uite asta este ceva pentru care aș plăti să pot vedea.- a râs Justin din pragul ușii, privind scena, cu bebelușa în brațe. -Dar chiar avem nevoie de ajutor. Aubrey?-

Roșcata s-a întors imediat în apartament, pentru a arunca extinctorul pe o canapea și a reveni pe hol, cu o față îngrijorată. -De ce plânge? Să nu îmi spui că idiotul ăsta -a arătat spre Zayn- a scăpat-o, pentru că jur că îl scap eu pe fereastră.-

-Nu, asta e ideea, nu stim de ce plange, iar cum Shawn nu e aici, am apelat la tine.- a spus Zayn ridicandu-se de pe mocheta de pe hol.

-Hm- a început Aubrey, luând fetița în brațe.- Ați hrănit-o cu mâncare de bebeluși?- Cei doi băieți s-au privit între ei. -Nu pot să cred că nu v-a trecut prin cap ca poate îi e foame.- și-a dat ochii peste cap. - Justin, ia niste legume si paseaza-le, trebuie sa manance ceva pana ne întoarcem. Zayn tu vii cu mine la supermarket. Pereche de idioți.- a șoptit luandu-l pe Zayn de mana si tragandu-l dupa ea.

    -Bun, biluță grasă cu picioare, se pare că am rămas noi doi.- a spus intrand înapoi în apartament. -Haide să te hrănim.-

_______________________

Între timp, la supermarket...

Three Idiots, A Baby Where stories live. Discover now