15

50.6K 3.3K 9.4K
                                    

bu bölümde tekrar küçükler


Jungkook ince tişörtünün etrafına kollarını doladı ve kendisini ısıtmaya çalışırken merdivenleri hızlı hızlı çıktı. Ev yeterince sıcak olmasına rağmen ateşinin hâlâ tam olarak geçmemesi ne olursa olsun üşümesini sağlıyordu. Küçük mırıltılar bıraktı ve ezbere bildiği pembe yıldızlı odaya girdi. Taehyung'ın yatağına hızlıca gömülerek yorganına sarılmıştı.

Evden çıkmadan önce ateşi tamamen düşmüş gibiydi. Eğer Bayan Jeon tekrar ateşinin yükselmeye başladığını öğrenirse bir saniye bile durmadan gelip Jungkook'u alırdı. Ateşi geçmezse doktora gideceklerini söylemişti. Doktor demek iğne demekti. Bu yüzden Jungkook Taehyung'a annesine bir şey söylememesi için sıkı sıkı tembihlemeyi planlıyordu.

Aynı Taehyung gibi kokan yorgana daha sıkı sarıldı ve Taehyung'ın gelmesini bekledi. Evde yalnız oldukları için bir müddet istedikleri gibi yüksek seste çizgifilm izlemişlerdi, daha sonra Taehyung'ın teklifiyle odasında soslu kek yemeyi kararlaştırmışlardı. Yani, Taehyung şu an mutfakta kocası ve kendisi için kek hazırlıyordu. Ah, Jungkook Taehyung'ın çocuklarına iyi bir anne olacağını düşünüyordu.

Yatakta yana döndü ve kitaplık raflarındaki çizgifilm karakterlerinin figürlerini izlemeye başladı. Ve yanlarındaki küçük biberonu.

Sarı, sevimli bir biberon?

Jungkook kaşlarını kaldırdı ve şaşırmayla karışık bir kıkırtı bıraktı. İçinde süt olduğu kolayca anlaşılan bir sıvı vardı. Tam bitmemişti. Kolları arasındaki yorganı bıraktı ve yavaşça yerinden kalktı. Parmak uçlarına yükselip biberonu eline almıştı.

"Aw."

Elinde döndürdü ve üstündeki kar tanesi desenlerini incelerken yatağa geri gitti. Taehyung'ın merdivenlerden çıkış sesini duyduğunda gülümsemesini gizlemeye çalıştı ve kapıya baktı. Taehyung içeri elinde küçük bir tepsiyle girmişti. Poposuyla kapıyı kapadı ve yatağa yaklaştı. Henüz Jungkook'un kucağında tuttuğu şeyi görmemişti.

"Biraz uzun sürdü çünkü sosların nerede olduğunu bilmiyordum. Ayrıca tabaklara boyum yetişmedi, sandalye taşımak zorunda kaldım ugh."

Tepsiyi komidinin üstüne koydu ve Jungkook'un yanına sakince oturdu. Jungkook kendisine gülümsemesini saklamak için dudaklarını ısırarak bakıyordu. Gözlerini yavaş yavaş kırptı ve kaşlarını kaldırdı.

"Ne?"

Jungkook elindeki biberonu kaldırdı ve Taehyung'ın gözleri önünde tekrar incelemeye başladı.

"Bu senin, değil mi?"

Taehyung gözlerini olabildiğince genişletti ve biberonu Jungkook'un elinden hızlıca aldı. Saniyesinde kulaklarına kadar kızarmıştı. Yerinden hafifçe kalkıp biberonu pencerenin önüne koydu ve gözükmemesi için perdeyi çekti.

"Nereden çıkardın benim olduğunu? Elbette değil!"

Jungkook ona kıkırdarken kaşlarını çatarak elini kulağına koydu ve sıcaklığını geçirmek için biraz bekletti.

"Yani sütünü hâlâ biberondan içiyorsun? Çok sevimli..."

"Jungkook..."

baby // vkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin