❤️12❤️

26 8 0
                                    

Her şey yolundaydı.

Miyo ve Akise'nin arası mükemmeldi.

Fakat Tsubaki sürekli Akiseyi arıyor ama Akise sürekli onu geri çeviriyordu. Miyo ise Tsubaki ile ilgili endişeliydi. Yakın arkadaşına ihanet etmiş mi oluyordu?

~
   Miyo, Akise ile buluşmasından sonra eve gidiyordu. Üzerinde kırmızı, diz kapağı üzerinde boylu, saten bir elbise vardı ve nemden dolayı saçları lüle lüleydi. Akise ile ilgili hayallerle gece geç saatte eve ilerliyordu. Normalde onu Akise bırakacaktı fakat bir sorun olmuştu ve Miyo da kendi gitmeyi dert etmemişti. Bir anda bir adam miyonun sol kolundan çekerek dar bir yere çıkardı ve diğer eliyle ağzını kapattı. Miyo çok olmasa da kısa bir süre için adamın suratını görmüştü...bu... Tsubaki'nin adamlarından biriydi! Miyo çırpınırken adam onu siyah bir arabaya soktu ve Miyo arabanın sürücü koltuğunda başka bir adam daha gördü... İkisi de el birliğiyle onu bağladılar fakat Miyo fazla çırpınıyordu ve bantları kendi gücüyle ittirerek yırttı ve elleri serbest kaldı. Adam bağırdı:
"İle yaramıyor! Şu bayıltıcı doz var mıydı sende?!" Miyo bayılmak istemiyordu! O Tsubaki'nin başının altından çıkanları tahmin etmişti, herkesi kendi elleriyle boğacaktı! Daha da çırpınmaya başladı fakat adam ellerini çok sert tutuyordu. Arkadaşı dozu Miyo'nun burnuna dayadı, ve etraf karardı.......
•••

Miyo uyandığında etraf karanlıktı. Ayağa kalkmaya çalışmasıyla bişey onu tekrar yere yapıştırdı. Bu şeyler zincirdi... İki eli de yere zincirlenmişti, ayakları da birbirine. Ağzında ise bant vardı. Ağzını bi o yana bi bu yana oynatarak bantı çıkarmayı başardı. Sonra avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı:
"YARDIM EDİN! YARDIM!" Bir anda Işık'lar açıldı. Burası Tsubaki'nin hücrelerinden biriydi. Tsubaki ona ihanet etmişti...
Onu kaçıran adam odaya girdi ve Miyo'ya bir bakış attı. Miyo avazı çıktığı kadar bağırdı:
"ÇÖZ BENİ PİSLİK ADAM! BANA BAK ORAYA GELİRSEM YAŞADIĞINA PİŞMAN EDİCEM!"
Adam bağırdı:
"HANIMIM! UYANDI!"
Miyo kendi kendine mırıldandı:
"Hanımını da seni de..."
Tsubaki içeri girdi,
"Ah Miyocuğum... uyanmışsın."
"Yemin et?"
"Gerçi böyle bir hücrede olman ve biricik Akisennin sana yardım edemeyecek olması...çok aciz durumdasın öyle değil mi?"
Miyo sinirle zincirlerini unuttu ve Tsubaki'ye saldırmak üzere bir hamle yaptı. Aynı anda zincirler onu geri çekti.
"LANET OLSUN!" Tsubaki, hücrenin kapısını açtı ve içeri girip Miyo'ya yaklaştı. Kabaca Miyo'nun çenesinden sıkıca tuttu ve fırlattı. Doğrulmuş olan Miyo yere kapaklandı.
"Cezanı alıyorsun..."
"NASIL YAPABİLDİN?!" diye haykırdı Miyo.
"Nasıl mı yapabildim? Eğer sen olmazsan Miyo..., Akise Aru beni sevecek."
"O seni asla sevmeyecek!"
"Kapa çeneni!"
"Doğru ama! Akise Aru bana aşık! Birbirimize aşığız!"
"Yalan!"
"Değil...HAAA!" Tsubaki ayağını Miyo'nun kafasının üstüne koymuştu. Ve bastırdı. Miyo gıkını çıkaramadı. İndirdiğinde konuştu:
"Arkadaşız sanmıştım..."
"Akise Aru seni sevdiği sürece değiliz..."
"Eğer sana ihanet ettiğimi düşünüyorsan-"
"Öyle bir düşüncem yok. Zaten ben Akise'nin seni sevdiğini biliyordum. Baştan beri planım buydu..."
"Planın neydi?! Bana napacaksın?"
"Seni mi... ellerini Miyo'nun boğazına götürdü, "İdam edeceğim. Gerçi... seni burada çürütebilirim...fena olmaz! Gerçi risk alamam. Akise falan kurtarmaya gelebilir. Gerçi beceremez ama..."
"Cümlende daha ne kadar gerçi kullanmayı düşünüyorsun?" Tsubaki güldü. "İdam hazırlıkları yapılıyor..."
"Ölmem ben..."
"Hıh?"
"Akise bulunduğu sürece ölmem. İzin vermez o..."
"Hıhı...Akise seni bulamaz.!" Ayağıyla Miyo'nun kafasını itti.
"Öyle san. Akise her şeyi bulur. O bir dedektif!"
"Seni bulduğu tek kısmın kafan olacak. Kesilmiş halde. Onu da buraya hapsedeceğim. Sadece ve sadece ve sadece beni sevecek. Kıh kıh kıh...kah kah kah...HAHAHAHAH!" Tsubaki manyakça gülmeye başladı. Miyo çaresizlikle bağırdı:
"LANET OLASI ÇAKMA YANDERE KILIKLI! BAK Bİ GELİRSEM SAÇINI BAŞINI!" Tsubaki bu sefer ağzına zincirli bir zaptedici sabitledi.
"Ölmeyi bekle sadece..."

Benim Nekom | AkiseXMiyoWhere stories live. Discover now