PELİN İLE ANIL TANIŞIYOR...

328 13 4
                                    

Anlatmaya kalktığımda kelimelerin tarifsiz kaldığı bi hikaye..Cümle içinde ne yazarsam yazayım herşeyi anlamsız kılacak bi hikaye..
Vee başlıyorum..
Arka sıradakiler dizisinde rolü son bulan Pelin sete ziyarete gider. Arkadaşları hala diziye devam ettiği için onları görmek ister..Dizinin yeni sezonunda Anıl'ın rolü başlar..Anıl'ında, Pelin'in de sevgilisi var..Ortak arkadaşlar sayesinde tanışırlar.Ancak ikisininde sevgilisi olduğu için birbirlerine hiç arkadaşlıktan öte bişey beslemediler..Yaklaşık 1,5 yıl sonra Pelin ve Anıl sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarını ve videolarını beğenmeye başlarlar..Anıl kendince eğlendiği videolar çekip sosyal medya hesaplarına atar ve bu durum Pelin'in çok hoşuna gider..O zamanlar Pelin yurt dışında tatildedir ve Anıl arada sırada Pelin'in gönderilerinin altına yorumlar atmaya başlar,Pelin'de buna karşılık yorumlara yanıt verir...Bir yandan telefondan da mesajlaşırlar..
Pelin : Keşke sende burda olsaydın, der..
Anıl : Daha ne kadar oradasınız,belki gelirim diye yanıtlar..
Pelin : Yarın dönüyoruz diyince
Anıl : Keşke tam dönerken çağırsaydın diye cevap verir ve böyle komik bi sohbet meydana gelir..
Gel zaman git zaman derken Pelin tatilden İstanbul'a dönüş yapar..Akşam eve gidip eşyalarını bırakır,hazırlanır ve randevusuna gitmek için yola koyulur..Anıl'ı evinden almaya gider..Anıl evde giydiği tişört ve pantolonlarını annesine gösterip "Peki şimdi nasıl oldu" sorularını sorar..Çünkü buluşacağı kişi Pelin Akil'dir...Daha yakışıklı görünmesi gerektiğini düşünür...Böylelikle Anıl tam 10 dakika Pelin'i arabada bekletir..Normalde kadın bekletirken bu hikayede tam tersi olur...
Sonunda evinden çıkar
Pelin'in arabasına biner ve tekrar yola koyulurlar..İkisi de çok heyecanlı ve mutlu..Birbirlerine bakıp gülmekten yolları kaçırırlar ve uzun süre yolda geçer vakitleri..
Sonunda geç saatte tek açık yer olan Mirror'a gitmeye karar verirler..Anıl girdikleri restoranın manzarasının güzel olduğunu ve daha önce kendisinin oraya gittiğini söyler.. Güzel bi şekilde ilerleyen bu arkadaşlık akşam yemeğinde son bulur...2 arkadaş olarak oturdukları masadan 2 sevgili olarak kalkarlar..Bundan sonra hayat 2 katı daha mutlu olacaktır onlar için..Çünkü sevgili güzel severse hayatı seversin,hep cümlelerine iyiki olarak başlarsın...Anıl Pelin'in gözlerini ve ağız yapısını sevdi..Gözleride gülerken eşlik ediyordu dudaklarına...İster gülsün ister üzgün olsun..Anıl Pelin'e tutku ile aşık oldu..Daha samimiyet yokken bile Anıl Pelin'in fotoğraflarını sürekli arkadaşlarına gösteriyordu..Tabi Pelin'i de atlamamak lazım..O da boş kaldığında Anıl'ın videolarını izler izler gülerdi..Hayaldi gerçek oldu mu desek? Evet evet! Güzel bir aşk herkesin olduğu gibi onlarında hayaliydi..Gerçekleşti..
Restorandan çıkarken yüzlerinde yine heyecanlı bir gülümseyiş..Arabaya binip evin yolunu tuttular ..Pelin Anıl'ı eve bırakır..Anıl eve gidince düşünmeye başlar..Pelin'i öncekinden daha fazla düşünür..Gülüşü ve gözleri nasıl etkilediyse,hatırladıkça daha çok bağlanır sevdiğine..Pelin ise arabada giderken dinlediği güzel müziğe eşlik eder ancak şarkı söyleyerek değil,Anıl hakkında güzel düşünceleriyle eşlik eder..
- "Ne kadar uygun aklı aklıma,kalbi kalbime...Sohbet edince saatler nasıl geçti anlamadım..Aslında susmak ve sadece gülerek ona bakmak bile yeter bana..Zaten insan yaşlanmaz ki onun yanında..
Hem iş hayatında çokta yetenekli..Gayet fit bi erkek..Tam da hayalimdeki gibi.."
Bu düşüncelerle ilerleyen Pelin,
zamanın nasıl hızlı geçtiğinin farkında değildir..Birlikte uyuyacakları ilk gece olacaktır..Birlikte dediysem öyle beden olarak değil!
His olarak..Sevgi,Aşk,Mutluluk olarak..Sevgiliye söylenebilecek ne kadar güzel kelimeler varsa o gece onların kalbinde tavaf edecek..Çünkü bir aşkın ilk sabahına uyanmak için uyuyorlardı..Sabah uyanınca bir günaydın mesajı olacaktı telefonlarında..İlk mesajı kim atar bilinmez ama biri atacaktı ilk adımı..O yüzden artık uyumalıydılar..Gecenin yıldızları ve Ay'ı ,Sabahın güneşi karşısında sönüverdiler..İlk mesaj Anıl'dan geldi..
"Bugün güneş farklı doğdu üzerime..
Acaba güneşe mi gülümsedin?
Günaydın sevgilim"
Gerçekten gün aydı di mi ?
Pelin'in yüzünde eline pamuk şeker verilmiş çocuk gülümseyişi vardı..Mutluluğu gözlerinden okunuyordu..Anıl kısa bir mesajla neler dile getirdi neler..Bugünün ismi değişmeli, Aşk koymalı..
Anıl ile görüşecek olan Pelin hazırlanmaya başlar..Ellerini yıkar yüzünü yıkar..Diş fırçası ve macun ile dans eder sanki..Bugünün verdiği huzuru herkese herşeye yansıtmaktadır..Dün akşamdan hazırladığı kıyafetini giyip çantasını alıp çıkar..Bu sefer ortak bi yerde görüşecekler..Manzarasının güzel olduğu bi yere girip otururlar masaya..Birbirlerinin yüzüne bi önceki günden daha aşık bakarlar..Bi yandan kahvaltılarını yapıp bi yandan mutlu bi şekilde sohbetlerini ederler..Daha sonra alışveriş merkezine giderler..Bu ânı ölümsüzleştirip bi selfie çeker Pelin..Sosyal medya hesabında paylaşınca tebrik mesajları gelir sevenlerinden..
Mutlu çift gördüğü olumlu tepkiler üzerine dahada mutlu olur..Hiçbir zaman ayrılmak istemeyen
Pelin ve Anıl birlikte yaşamaya karar verirler..Anıl Pelin'in yanına taşınır..Böylelikle görmek istediği zaman kafasını çevirmesi yeterli olacaktır..Belkide şık bi restoranda akşam yemeği yemek yerine evde birlikte hazırladıkları yemeği tercih edecekler..Herşey yolunda gider..
Anıl taşınma işlemini bitirir..Artık aynı evde kalırlar..Yoruldukları için akşam erkenden uyur güzel çift..Sabahın güneşi Anıl'ın gözlerine vurur..Ve kalkıp ilk kahvaltısını sürpriz olarak hazırlamaya niyetlenir..Sessizce mutfağa doğru adımlarını atar..Adeta bir balet gibi atar adımlarını parmak uçlarında..Pelin'i uyandırmamak ve sürprizi bozmamak için...
-"Aşkım'a güzel bi yatak kahvaltısı hazırlayayım" der..
Mutfakta neyin nerde olduğunu hızlıca gözetleyip öğrenir..Elini çabuk tutması lazım..Alarmdan önce kahvaltıyı hazırlamalı yoksa bütün büyüsü bozulur..
-"Acaba Pelin sabah kahvaltısında en çok neyi sever?" Diye düşünür kendi kendine..
-"Olsun ben herşeyden hazırlayayım nasılsa eksik olmayacak hiç bişey.. Böylelikle kahvaltısını mutlu yapacak."
Hızlıca ama güzelce kahvaltıyı hazırlar ve aklına çiçek gelir..
Sabahın erken saatlerinde açık çiçekçi olmadığı için sembolik olan plastik bi gül bulup tepsinin kenarına iliştirir..Herşeyin tamam olduğunu görünce tepsiyi aldığı gibi Pelin'in yanına atar adımlarını..Tepsiyi kenara bırakıp plastik çiçeği eline alır..Pelin'in yanına uzanır,çiçeği hafifçe yüzüne dokundurup, yanağına narince öpücük kondurur :
-"Güzel sevgiliiim..Hadi uyanma vakti artık..Uyanda kahvaltı hazırlayalım birlikte"
Anıl kahvaltı hazırladığını belli etmez..
-"Tamam hayatım kalkıyorum" diyerek gözlerini ovuşturur..
Anıl'ı elinde kahvaltı tepsisiyle gören Pelin gözlerine inanmaz..
-"Yaaa hani birlikte hazırlayacaktık..Kandırdın beni ama böyle kandırılacaksam razıyım her zaman aşkım"
Anıl'ın cevabı çok yerinde olur..
-"Eeeee..Ben seni ilk randevuda dakikalarca arabada beklettim..İlk yatak kahvaltısı benden gelmeliydi..Zaten arabada bekletmeseydim de ben sana hazırlardım kahvaltıyı seve seve..Yanlız gerçek çiçek bulamadım o yüzden plastik gül koydum..Şimdilik bununla idare et ben sana gerçeğini de alacağım.."
Pelin'in gözleri ve kalbi aşk ile doyarken bi yandan kahvaltılarını yapmaya başladılar..Arada sırada birbirlerine bakıp gülerler..Gözleriyle gülerler hemde..
Tatlı muhabbet ile devam eden kahvaltı sonunda biter..
Düşünüyorumda acaba sıradan bi aşk gibi son mu bulacak bu ilişki? Biten aşklar gibi bu iki aşıkta iki Medeni İnsan gibi ayrılacaklar mı?
Yoksa her sene bi öncekinden daha aşık olarak mı devam edecekler?
Acaba Anıl soyadını Pelin'e armağan edecek mi?
Pelin Anıl'dan gelen teklife evet diyecek mi?
Bu sorunun cevabını öğrenmek için zamana bırakmak lazım..Her aşk gibi onlarında zamana ihtiyacı var..
Anıl daha önce kendi kendine eğlendiği videolar çekip insanlarında eğlenmesi için sosyal medya hesaplarına koyuyordu..Bu sefer Pelin ile güçlerini birleştirecekler..
İlk Videolarını arabalarında çekerler..Kadın erkek ilişkilerini ve kendileriyle yeri geldiğinde dalga geçtikleri videolar yapa yapa insanların gözlerinde görülen en güzel çift olarak değerleniyorlar..Zaten bi insanın görünüşünden daha önemli şeyler vardır..
Mesela birine baktığınız zaman bununla uzun yola çıksam sohbeti çekilebilir mi?
Biliyorsunuz ki sıkıcı insan sadece zamanı uzatır ama gülmeyi bilen ve konuşkan insanla zaman su gibi akıp gider..Pelin gerçekten aşık olduğunu bi kez daha anladı..Anıl'a bakarak şunları söyledi :
-"Bazen bakmadığın yerdedir mutluluk..Gözünün önündedir göremezsin..Ama görünce gözlerinden fışkırır..Kahkahandan yanaklarında gamzeler oluşturur mutluluk..İşte O zaman sevgiyi bütün hücrelerinde hissedersin ki hiç bişey engel olamaz paylaşmana,haykırmana,avazının çıktığı kadar bağırmana.."
Anıl Pelin'in bu sözlerinden çok etkilendi..Zaten sussa bile gözleri yeterdi söylemek istediklerini anlatmaya..Anıl'da Pelin'in gözbebeklerine bakarak şunları söyledi :
-"Bazen de mutluluğun nerde olduğunu bilirsin..Yan yana olmasan bile hissedersin..Bunu bilipte yaşamaya,paylaşmaya başlayınca tarifi olmayan bi duygu,enerji sarar etrafı..Bakarak anlaşırsın dudak kıpırdatmadan..Bütün hüclerini aşıp bedeninin dışına taşar..Sonrasında paylaşmasanda,bağırmasanda herkes anlar suratından.."
Pelin duygularının karşılıklı olduğunu bildiği halde böyle etkileyici sözler duyduğu için sanki kalbi kanatlandı da yerinden çıkıp özgürce uçmaya başladı adeta...
Kim mutlu olmaz ki bu sözler karşısında..
Mevlâna'ya sormuşlar: " Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? " diye...."Sevmek! " demiş.... "Çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın! "
Ama Pelin sevdiğinden de emindi,sevildiğinden de..
Belki bunları söylemek için çok erkendi ama emindi duygularından..Hayatın en güzel tarafı sevdiğinde sevilmektir..Bazen gelir ne sevmekten vazgeçersin sevilmediğin halde..Nede sevebilirsin sevildiğin halde ..Ama Pelin ve Anıl gerçekten bir bütün olmuş ve herkesin parmakla işaret ettiği çift haline gelmişti..
Aşkın en güzel halidir bütün kötü şeylerden arınarak sevmek..Tam o kıvama gelen çift güzel bi şekilde ilerleyen ilişkilerinin mutluluğunu geçen hergün yüzlerine yansıtıyorlar..Çektikleri videolar sayesinde artık resmen fenomen olmuşlardır..İnsanlar bir Video attıktan sonra diğer videonun ne zaman geleceğini soruyorlar..Sırf bi iş olsun diye yapılan bişey değil..Aksine hani o an bişi yaşarsın sana komik gelir hoşuna gider..Onu video olarak çekersin..Onlarda videolara sempatiklikleriyle güzellik katıyorlar..
Onlara bakınca yanlız olan insanlar "Allah'ım bende istiyorum" diye yorumda bulunuyorlar..Eee haklılar tabi,Anıl gibi bi adam her kızın hayalidir..Pelin gibi kadınsa erkeklerin istedikleri kadın profilidir..Makyaj yapmasa bile güzellikte sınır tanımayan nadir kadınlardandır..
Yani diyeceğim o ki Pelin ve Anıl halinden gayet memnun bir çift haline gelmişler..Artık konuşmalarına gerek yok yüzlerinden okunuyor mutluluk..Maşallah demeden geçemeyeceğim sizde çekin bi maşallah...
(Duymadım..Lütfen içinizden değil sesli maşallah diyin 😊)
》》》Devamı gelecek...《《《

Adını Sen KoyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin