Yok artık

3.6K 225 42
                                    

Tatlı asi mafyacılarım bölüm biraz geç geldi kusura bakmayın artık konuşmaları aşağıdaki gibi yaptıracam iyi okumalar😍😍

Peri

Şok olduk çünkü içeri bir kedi girmişti(multi mediada), ve etrafı hep maffetmişti.

Ji: bu kedi nerden çıktı?

Jin: yakalayalım !!

Jungkook: dikkatli olun.

Onların kediyi yakalama çabaları benim gülümseme sebep oldu.

R: bi kediyi yakalayamadinız

B: sanki sen çok yakalayabildinde?

R: sus be

K: çocuk olmayında şu kediyi yakalayın

Onlar kediyi yakalamaya çalışırken kedi bana sığındı. Kediyi elime aldım, o beyaz tüylerini okşayıp mavi gözlerine baktım. Çok tatlı bir kedi, selin burda olsa ona yuva yapıp onu korur. Kediyi elime alıp oturma odasına götürdüm, yerdeki puflari birleştirip kediyi üstüne koydum.

R.m: peri kedileri seviyormuş

S: kedileri kim zevmezki

Pel-n: ben sevmem

Z: susun ya, zaten perinin acısı büyük bırakın bayri bu kedi ile biraz zaman ayırsın.

Doğru lan ben rolümü askalsın unutuyordum. Neyse role devam;

Per: selin eğer yaşasaydı (hıçkırık) bu kediyi çok severdi. Ama o artık yaşamıyor.

Şu düşman kendini göstersede bizde biraz rahat etsek, yani kızımı bu düşman yüzünden kaç gün görmiycem. Dışarda kavga sesleri duyuluyordu;

J-h: dışarda kavga var

V: ya buda tuzaksa?

Per: zaten üzgün ve savunmasızım . Dışardaki tuzaksa yok oluruz.

Acaba oyuncumu olsam? Sonuçta yetenek var yani. Neyse hepimiz ayağa kalkıp dışarı çıktık. Büyük bir kalabalık vardı. Onlara yaklaştıkça yumruk küfür hakkaret seslerini duyuyorduk. Kalabalığın içine girince 4 erkeğin kavga ettiğini gördük. Bu millete kavgaya ne kadar meraklıymış , valla kavga olsa izlerler ama ayırmak akılarına gelmez. Ben rol icabı üzgün olduğum için onları ayıramam.

N: gelin şunları ayıralım

Bizimkiler onlari ayırırken bende etrafa bakındım. Genç bir adam gözüme takıldı; yüzünde gözlük boynunda atkı ve kafasında şapka , bu yaz mevsiminde atkı ve şapkamı takıyor? Ve elinde.... yok artık silahımı o? Gencin baktığı tarafa bakınca bizimkilere baktığını anladım. Gence doğru yaklaştım. Silahı gizlice bizimkilere dogrultmuştu. Tam ateş edeceken elini havaya kaldırdım, mermi duvara çarparken ben adamın elini büküp silahı aldım. Adam kaçmaya başlarken bende peşinde koştum, arkamdan bizim kızların geldigine eminim. Ama erkekler gelmemiştir. Adama dahada yaklaştım. Tam tutacaken saga dönmesi ile elimden kaçırdım.

Per: dur kaçma

X: sizi öldürmeden yakalanmam. Babaniz, kocan, kızın ,kardeşin, görümcen ve sıradaki siz

Lan bu o pislik!!! Babamı öldürüp ailemin başına dert olan piç. Koşmamı hızlandırdım . O adamı yakalamam lazım, kızlarda bana yetişince onlara adamın önünü kesmelerini işaret verdim. Lan pislik çok hızlı. Bu pislik kimse onu öldürmekten beter edecem. Kendisi bi kulubeye girdi. Kulubenin etrafını sarıp içeri daldık. Yazım hatası yoktur; direk daldık. Adam nerde lan?

Per: nerde bu piç!?

Pel: etrafı arayalım

Z: dikkatli olun. Çok tehlikeli biri biliyorsunuz.

N: şuraya bakalım

Etrafı ararken elimde tuttugum silahı farkettim. Adamdan aldım ama kulanmak aklıma bile gelmedi, salak kafam işte. Etrafı ararken kapı gıcırtısı duyduk. Ve bu bi erkek. Fakat arkası dönük olduğu için kim göremiyorum. Direk üstüne atladım. "Ahh" diye bir inlemede bu ses .... allah kardeşimin üstüne atlamışım.

Ji: abla kemiklerimi kırdın kalk üstümden lan!!

Per: ne yapayım seni arkan dönük görünce o adam sandım

Jimin'in üstünden kaltım . Yazık be çocugu ezdim resmen.

Pel: peri burda gizli geçit buldum. Çabuk gelin, vaktimiz varsa o şerefsizi yakalayabiliriz.

Hemen gizli geçide girdik, fazla karanlık ama biz korkmayız. Yavaşça geçitte yürümeye başladık , ilerde beyaz bir ışık gördüm

-bizimle kal sakın beyaz ışığa gitme

Rabia çok igrençsin. Defol

-ok bebek

Siktir git

-tamam be

Mal ; valla bu rabia mal. Neyse rabiayı kutuplara postalayıp beyaz ışığa yürüdük. Bingo! Burası çıkış. Topraktan çıktığımızda halla ormanda olduğumuzu anladım.

N: nerde bu adam?

Etrafa bakınırken siyah koşan bir karaltı gördüm.

Per: koşun orda, yakalayalım

Yeniden koşmaya başladık. Lan bacaklarımı hissetmiyorum. Adama yaklaşıtık, arada fazla mesafe kalmadı. Dur lan benim elimde hayla silah var. Havaya 2 el ateş ettim; adam anında durdu. Ben silahı adama çevirdim.

Per: kıvındarsan deşerim.

Yavaşça adamın etrafını sardık. Adama yaklaştım; önce şapkasını çıkardim, sonra gözlük ve atkiyi. Tabi altında bu kisiyi beklemiyorduk. Bu nasıl olur? Aman allahım bu imkansız.

Per-pel-n-z: DAYI!!!!

DADADADAM DADADADAM

YENİ BÖLÜM İLE KARŞINIZDAYIM. TATLI ASİ MAFYACIKLARIM BÖLÜM AİLEVİ NEDENDEN DOLAYI GEÇ GELDİ, KUSURA BAKMAYIN. TATLI ASİ MAFYACIKLARIM SIZI ÜZMEK İSTEMEM FAKAT ARA VERMEK ZORUNDAYIM . Bİ SÜRE ARA VERİCEM. UMARIM ANLAYIŞLI OLURSUNUZ YORUM VE VOTE YAPMAYI UNUTMAYIN. TATLI ASİ MAFYACIKLARIM YENİ KİTABIM SERSERİ MAFYAYI OKURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. SERSERİ MAFYA YORUM YAPANLARDAN GÜZEL YORUM ALIYORUM. OKURSANIZ PİŞMAN OLMASINIZ. HA ARA VERDİM DİYE SİZİ UNUTACAGIMI SANMAYIN BÖLÜM YAZACAGIM MERAK ETMEYIN. UNUTMAYIN SİZİ ÇOK SEVİYORUM, HERZAMAN YANIMDA OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BURDA BANA DESTEK OLAN KİŞİLERE RİCA EDİYORUM LÜTFEN BENİ DİĞER HİKAYEMDEDE DESTEKLEYİN VE BU BÖLÜME SINIR KOYMAK ZORUNDAYIM. ARADAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ😍😍

1) YENİ BÖLÜM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

2) SİZ KATILI KIM OLARAK TAHMİN ETMIŞTINİZ?

3 ) HERŞEY BİTECEKMİ?

BU SORULARI CEVAPLAMANIZ BENIM İÇİN ÖNEMLİ.

40 VOTE 60 YORUM

❤❤❤❤❤❤❤

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin