Plan başlasın

3.6K 218 37
                                    

Tatlı asi mafyacılarım hikayem hakkında görüşlerinizi lütfen benlede paylaşınız. Yanlış yaptığım veya hatta yaptığım yerleri sizin yorumlarınızla düzelteyim. Yazim yanlışlarım olursa özür dilerim iyi okumalar 😍😍

Poyrazdan devam:

Böyle sohbet ederken kapı yumruklandı. Kapıda koruma yoki? Yavaşça silahımı çıkardım. Aşağı emin ve yavaş adımlarla indim. Dış kapıyı yavaşça açtım. Eee burda kimse yok!? Etrafa bakarken yerde bir zarf buldum. Bunu kim gönderdiki ? Yoksa..... hemen zarfı açtım, içindeki notu okudum.

" sırası ile hepinizi yok edeceğiz. Ama önce küçük selin'den başlayacağız. " bu not benim çıldırmama yetti!!! Hemen bizimkilerin yanına gittim.

"Kimdi? (V)"

"Kimse."

" nasıl kimse!?(a)"

" bir not buldum. Hepimizi tehtit ediyolar yine!!! Ve ilk baş...." söyliyemiyorumki, ilk kızımı öldürmekle tehtit ediyo ben ne yapıcam?

" i ilk kim poyraz (Per)" sustum. Susmaktan başka yapabileceğim başkabirşey yok.

"Poyraz susma (per)"

"İlk hedefleri s..."

"Benmiyim (sev)"

"S selin" peri elleri ile ağzını kappatı. Bu acıya dayanamadı. Kim dayanırki? Allahım sen bize yardım et neolur.

"Koytnayın biy piyanım vay (sel)"

"Planmı? (J-h)"

"Eyvet. (Sel)"

"Neymiş peki palanın?"

" o piyslik öymemi iystiyosa oy zayman öymeliyim (sel)"

"NEEEE!!! (Per)"

"Selin torunum iyimisin? (P.a)"

"İyiyim. Vey bayna güyvenin. Saydece beynimle öyecek üyç gönülyü iystiyom. Ayma ayne seyn hayiç, seyn bayna caynı yajımşın (sel)"

" o zaman; ben, ali ve sevgi" hepimiz onayladık.

"Tamamda planın ne selin?"

"Beyn jöyleyim ayma öyce güyey koyeye biy öjel uycak ayalayın. Toypyantı diye ayaylayin uycagi (sel)" selin ne planlıyorki?

"Ben ayarlarım (ji)" jimin uçağı ayarlamaya gitti.

" uycaykta jijin düyşmaynayızdan iyki eykek biy kıyz biyde çoycuk koyun. Uycak oytomotik Piyot kuyansin . Uycak deynize yaykın yeyerde moytoyu bojuyup düjşün (sel)" anladım ben.. bu kız ne fena tıpkı nefesime; annesine çekmiş ❤ . Jimin uçağı hazırladığını bildirdi. Geriye sadece uçağın düşmesi ve bizim bi süre ortaliktan yok olmamız gerek. Bu plan sayesinde düşmanımız kendini belli edecek. Jimin uçağı 1 saate ayarlamış. Yavaştan havvalanına doğru ilerledik. uçağa girdik. Uçağın altındaki acil çıkış olan gizli bölmeden çıkıp daha önce hazırlanmış olan gizli deliğe girdik. Uçak havvalanıni içinde düşmanlarımızla terk etti. Bizde gizli bölmeden dağ evine doğru yol aldık. Uçağın düştüğü yakında haberlerde olur. Ah peri plana göre senden uzak durmalıyım. Neyseki seni bana hatırlattacak tatlı minik fındığım yanımda. 1 ay sonra sanada kavuşacam....

Peri

Uçağı ugurlayıp eve gittik. Üf poyraz sen ve kızım olmadan bir ay nasıl geçecek .

"Peri pelin bize bişey dedi!? (Bts hepsi)"

"Ne dedi?"

"Traliçe yapmada senden iyi kimse yok dedi. Biz tralice daha önce yemedik, bize yaparmisin ? (Jin)"

"Şuan hiç yemek havasında değilim. "

"Hadi ya.... nolur lutfen yalvarırım yap (s)"

"Peki peki." Yavaşça mutfağa gidip tralice'yi yapmaya başladım. Yemek yapınca kendimi iyi hissediyorum. Sadece tralice yapmakla kalmadım. yemek olarak; kebap ,cacık , içli kofte, yaprak sarma, mantı, kaynıyarık , eşkili çorba, kuru dolma etli güveç, lahana sarması yaptım tatli olarak ise: tralice sütlaç, ağlayan kek, lazanya, tavuk göğsü, eriyen kurabiye, delikli kek, çikolatalı ıslak kek ve vişneli browni yaptım (peri pekte marifetli maşallah ona😂😊😊 . En sevdiğim traliçe tatlısını bile hazirlamış. yazarken canım çekti valla. Periye misafirlige gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen varmı 😂😂😂) maşallah bana . Ne kadar şey yapmışım böyle? Saate baktığımda hepsini sadece 3 saate hazırlamışım. Gerçekten hızlıyım, masayı hazırlayıp bizimkileri çağırdım. Hepsi ağzı açık sofraya bakıyor .

"Ağzınızı kapatıp sofraya geçin artık. " hepsi agızlarını elleri ile kapatıp sofraya geçtiler.

"Vayyy abla ne kadar marifetlisin. (Ji)" hafif bir tebessüm ettim. Poyrazda benim yemeklerime bayılırdı.

" canım sıkıldı (n)" nergis kumandayı alıp haber açtı

- evet sayın seyiciler son dakika ile karşınızdayız. Ünlü iş adamı poyraz esen denizden ölu olarak çıkarılmıştır. Ayrıca yanında kızı selin esen , kız kardeşi sevgi soğuk ve bacanağı ali soğuk ta vardı . Ünlü iş adamı güney koredeki işi için bugün havvalanından uçakla güney koreye yol almıştı. Fakat uçak bi nedenden dolayı denize düştü. Cesetler halan bulunmamaktadır.-

İşte sıra bende ; ağlayıp , kendimi yerlere atip , üzülmem lazım. Böylece herkes inanmalı

"Poyrazzzz selinnnn ah ben nerelere gidem aliii sevgiiiii bırakmayın beni. Neolur gitmeyin" diye sahte feryat ve gözyaşlarımı harekete geçirdim. Diğerleride plandaki gibi beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Herkes sahte gözyaşlarını bıraktı. O kimse bizi şuan çaresiz sanıyo; ve bu bizi içten sevindiriyor. Bir süre sonra kızlar kolanya ile sakinleştirmeyi denediler. Bi süre sonra sesuz ağlamaya başladım. Gözlerim kırmızılaştı. Herkes sesizce burunlarını çekip gözlerindeki sahte yaşı dindirmeye çalıştılar. 5 dakika, o haberden sonra 5 dakika geçti. Hepimiz sahte feryatlarımızı durdurmaya çalışırken telefonuma mesaj geldi.

Kimden: özel numara

Yazıkkkkk gitimi ailenin yarısı? Ama bu daha hiçbirşey; ailenin tamamı yok olacak;)

Bu mesaj beni sinirlendirdi. Resmen beni tehtit ediyordu. Artık baya baya canına susanmış. Neyse sakinim. Derin nefes al ve ver. Digerleride bu mesajı gördü. Hepimiz bu adama söverken mutfak kapısından tıkırtılar gelmeye başladı. Hepimiz anında başımızı mutfak kapısına çevirdik. Yavaşça kapıya ilerledik, ve gördüğümüz manzara ile şok olduk.

Bu bölüm bu kadar inşallah beğenirsiniz. Tatlı asi mafyacılarım yorumlar ve voteler düşüyor ve bu beni çok üzüyor. 4 saniyenizi bile almaz lütfen oy verin. Sizi çok seviyorum tatlı asi mafyacılarım ama hayalet okuycularımın bana destek vermesi gerek. Bu gunlerde zor dönemlerden geçiyorum. Fakat sizi bölümsüz bırakmamak için elimden geldikçe yazıyorum. Sizde bana iylik yapın ve lütfen yıldızlara basmadan geçmeyin. Birdahaki bölümde ne olacak işte onu bende bilmiyorum😂 bu yüzden takipte kalın. ❤❤

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin