aşk acısı (sezon finali)

5.7K 297 50
                                    

Tatlı asi mafyacılarım işte sezon finali inşallah begenirsiniz. Ha bu arada sezon finali erken verdiğim için devamını 10 haziran yerine 02.06.2017 tarihinde yazıcam. Neyse uzatmadan,iyi okumalar

Peri

Yani şuan kendi ağzı ile peri kalk gel beni öldür diyor.

"Göreceksin peri onun altında inliycem. Oda zevk alacak, ve sen bizi izliyceksin" allahım dayan peri eğer onu şimdi döversen herkes size bakar. Sakin ol.

"Bence fazla uğraşma iris. KOCAMDAN uzak dur, yoksa acı senin peşinde olur." Tam giderken yine seslendi. Yani kalkip dövecem o olacak.

"Göreceksin!! Onun kadını ben olucam, Onun karısı ben olucam, o benle evlenecek,çocuğunu ben taşıyacam, sanada yolu gosterecek peri" oooo yeter!!! Ona yaklastim, korkmuş olmalıki geri geri doğru gidiyor;yazık. Kulağına yaklaşıp konuşmaya başladım.

"O beni nefesim diye çağırıyor,biz onla ölumden döndük kurşunlardan kurtulduk, hayatin acı yanı ile yüzleştik. Aşk bedenimizi ele gecirdi, biz aşkı yaşamadık ;aşk bizi yaşadı. Yılmadık usanmadık!! Şimdi söyle bakalım sürtük sence bu dediklerin umrumdamı?" Ondan ayrılip poyrazin yanına gittim. Normalde olsa o surtügü öldürürüm ama dua etsin annesi var. Odaya girdim.

"Nasılsın nefesim (p)"

"İyiyim" sesim üzgün ve sinirli çıkmıştı.

"Neoldu? Kim üzdü benim nefesimi?(p)"

"Sence beni bu şirkete kim deli edebilir poyraz?" Sesim sitemli çıkmıştı. Ama ne yapayım hepsi onun suçu

-mal gerizekalı niye poyrazı sucluyon, adamın ne suçu var?

Sus rabia dostmusun düşmanmı belli degil. Hem poyraz bu kadını işe aldı.

-ee yani işe aldı diyemi suçlu oluyor?

Salak rabia eğer poyraz bu kızı işe almasaydı,bizde bu kızı tanımıyor olacaktık. Hem ben ona kiz asistan alma dedim....... ne o suçlu olduğunu anladın böyle susarsın işte.

-sus be

Cırlama lan.

İc sesim ile kavgamı bitirip gerçek hayat olan dünyaya geri dödüm.

"İrismi?(p)"

"Doğru tahmin! Kız süluklu böcek. Ikide bir poyraz benim benim diyor. Dövücem elimde kalıcak"

"Neyse ben onla konuşurum. Sen depoya git! Kızlardan haber alamıyorum. Yoklar.(p)" tamam anlamında başımı saladım. Odadan çıktım. Depoya doğru sürerken bizim kızları arıyom ama açan yok. Depoya geldim. Arabadan inerken silahımı çıkardım. Çünkü burası fazla sesizdi. Içeriye doğru yavaşca girdim. Depo sanki bostu. Yavaş adımlarla üst kata geldim ve gördüğüm manzara ile sok oldum

Bölüm sonu







*Şaka şaka burda birakmam sizi *

Bizim su beygirleri yatıyordu. Kızlar resmen kış uykusundaydılar. Hepsini dürtüm , ama uyanan yok müzik son ses actım📣📣🔊🔊🎵🎶 , Çikolata koklatım🌰🌰🍩🎂🍰🍫🍬 ama yok uyanmiyor hayvanlar. Son care banyoya girip kovaya en soğuk buz gibi su doldurdum.💦💦 onlara doğru yaklastım ve suyu kafalarında aşağı döktüm. Kızlar bi anda çığlık atıp etrafa baktılar, beni görünce sinirlendiler hemen kaçtım. Hahaha yaşasın kötülük!!!👿👿 . Ay resmen içime rabia kaçtı.

-ayip oluyo

Kes be

- tamam be

İç sesimi postaladım. Canım Çikolata istedi bu yüzden bi markete gidip çikolat aldım. Onu yiyordum,ama başım dönüyordu, ve yediğim bütün çikolataları midemden boşaltım. Ne oluyo bana? Hemen doktora gitmeliyim demi okiycişler. Arabama binip hastanenin yolunu tutum. Doktora herşeyi anlatınca bana test yaptı ve şuan sonuçlarının bekliyorum.

"Tebrik ederim (d)"

"Niçin?"

"2 aylık hamilesiniz. Gerçi bunu nasıl farkedemedik hayret doğrusu? (D)" ne hamilemi dedi o?👶👶 ne yani tatlı bir bebeğimizmi olucak poyrazla?

"Cinsiyet!?"

"Bakalım (d)" doktorla beraber cinsiyete baktık.

"Çok güzel bir kızınız olucak (d)" ben çok sevindim . İnanmıyorum bi kızım olacak dünyalar güzeli bi kiz. Ama kimseye soylemiycem! Akşam hepsine beraberce söylerim ama poyraz? O babası bilmeye hakı var değilmi? Hizlıca eve gidip üstümü değiştirdim (multi mediada). Doktordan aldığım bebeğinin fotoğraflarını çantama koydum. Poyrazın şirketine girdim. Sürtük iris yok. Hayret. Mutlulukla poyrazın odasına girmiştim.

"Po-" sesimi çıkartamadım. Konuşmadım çünkü şuan poyrazı öpen bi iris ve irise karşılık veren bi poyraz. Onlara gözukmeden odayı terkettim. Resmen beni aladattı. Hemen arabama atlayıp eve doğru yol aldım. Ağlıyordum. Ama dur bebekler bunu hiseder demi?

"Annecim sen üzülme biz burdan gidecegiz " eve koştum. Bavulumu hazırladım. Hepsinin görebileceği yere not bıraktım. Notta:

Poyraz Sen sana yakisani yaptin Bense kaderime yazilani sen canımı çok yaktın seni artik sevemiycem gsliba😢😢 Çok saçmaladım, bağışla. İnsanın kalbi darmadağın olunca, kafası da karışıyor. Mümkünse, söylediklerimi unuturken beni aklından çıkarma.

Aldatıgın kız peri

Notu bıraktıktan sonra kapıya doğru yürüdüm. Bir elim bavulumda bi elim karnımda arkamı döndüm,
Nefesimi
Acımı
Mutlulugumu
Ailemi
Kızları
Poyrazı
Kavgalarimi

Herseyi geride bırakiyorum. Bi damla göz yaşı ile bavulumu alıp hayat dolu evimden çıktım.

Bu bölüm bu kadar inşallah begenirsiniz tatlı asi mafyacılarım. Merak etmeyin 02.06.2017 tarihinde yanınızda olucam. Kitap kütüphanede kalsın çünkü devam edicem. Yorumlarıniza Cevap vericegim, takipte kalın belki bölümleri erken başlatabilirim. Sakın beni bırakmayın. Öpüldünüz bakalım bundan sonra ne olacak?
Sormak istediginiz sorular varsa sorun,asi kızlarımiz ve yakışıklı mafyalarımız cevap verecek. sizi çok seviyorum diğer bölümde görüşmek üzere..❤❤





Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin