♠️ YOONGİ?♠️

1.9K 174 12
                                    


Shin Mok yavaşça gözlerini aralarken güneşin batmaya başladığını fark etti. Kısık gözlerle odayı incelerken koltukta bir siluetin uyuduğunu görünce şaşırdı. Bir kıza benzemiyordu...

Yavaşça yataktan kalkıp siluete yaklaştı. Oda karanlık olduğu için bir şey anlayamamıştı yattığı yerden. Yürürken kolunda bir acı hissedince kafasını sola çevirdi.

Serum takmışlardı.

Serumun ayakta kalmasını sağlayan demirden tutarak tekrar yöneldi uyuyan bedene doğru. Koltuğa varınca yüzünü yaklaştırdı koltukta ses çıkarmadan uyuyan kişiye.

İlk başta yüze anlam veremese de sonradan fark etti. Bu gri saçlı çocuktu.

Min yoongi.

"Ştt!" diyerek uyandırmaya çalıştı çocuğu, Shin Mok. Orda öyle uyumaya devam ederse sabaha boynu tutulmuş bir şekilde uyanacaktı.

"Ştt uyansana!" Yoongi'den yine ses gelmeyince Shin Mok daha fazla yaklaştı.

Burunları birbirine değecekti sanki.

"Min Yoongi?" Karşısında ki çocuğun gözleri birden açılınca korkup çığlık attı Shin Mok. Yoongi ne olduğunu anlamasa da kız düşmesin diye ellerini beline destek olurcasına koydu.

Shin Mok eller ile irkilse de olduğu yerde diklenerek Yoongi'den uzaklaştı.

"Ne yapıyordun?" Yoongi'nin sorusu ile boğazını temizledi Shin Mok. "Seni uyandırmaya çalışıyordum. "

"O kadar yakından mı?" Shin Mok utansa da Yoongi sırıtıyordu uykulu gözler ile ona.

"Karanlıkta kim olduğunu seçemedim. Ben de yanına geldim bakmak için.  Hem neden burdasın sen?" Yoongi sırıntışını silmeden konuştu. "Teşekkür etmen gerekeceğine soru mu soruyorsun?"

Mahçup bir sesle konuştu Shin Mok. Aynı zamanda da yavaşça yatağına doğru gidiyordu. "Teşekkür ederim. Ama Hea-Jung ve diğer çocuklar nerde?"

"Eve yolladım hepsini. " dedi omuz silkerek Yoongi.

"Sen neden gitmedin?" Gelen soru ile Yoongi ne diyeceğini bilemese de aklına gelen ilk şeyi ağzından çıkarttı. "Babamın hastanesi değil mi? İstediğim gibi girip çıkarım. "

Shin Mok göz devirdi. "Bay Ukala babanıza hiç benzemiyorsunuz. "

Yoongi cevap vermedi. Shin Mok devam etti konuşmaya. "Babamı aramak istiyorum Yoongi. "

Yoongi kafa sallayarak Shin Mok'un telefonunu çekmeceden alıp eline verdi. Kız babasının ismine tıklarken merakla karşı hattan gelen dıt sesini dinliyordu.

"Kızım?"

"Baba?" dedi kız çatlayan sesiyle.

"Sesin iyi gelmiyor. Bir şey mi oldu Shin Mok?"

"Baba ben hastanedeyim. " Babası kızın söylediği ile elindeki mavi dosyayı bırakıp sekreter kıza odadan çıkması için eliyle işaret verdi.

"Shin Mok hangi hastanedesin? Hemen geliyorum. "Shin Mok Yoongi'ye seslendi. "Hastanenin adı ne?"

Yoongi kızın kendine seslendiğini anlayıp yanıt verdi. "Mi Yo Jo"

"Mi Yo Jo hastanesi baba. " dedi Yoongi'ye kafa sallayarak Shin Mok. "Geliyorum kızım." diyerek Bay Shin Kyung telefonu kapatırken Yoongi en başından beri merak ettiği soruyu sormak için boğazını temizledi.

"Kendin düştüğüne emin misin?" Shin Mok sertçe yutkundu. Kendisine yöneltilen soru onu şaşırtmıştı.

"Cevap vermeyecek misin?" Yoongi kuşkuyla kızın suratına bakarken Shin Mok kahkaha attı zorla. "Fazla sakarım, değil mi?"

LE CERCLE ~Min yoongi~Where stories live. Discover now