4

14 4 3
                                    

M-am trezit în următoarea dimineață (dacă pot să îi spun asa) la 1. Nu eram genul de persoană care chiar se trezește devreme si e fericită toată ziua. Nicio sansa.

După ce am mai stat în pat vreo jumătate de oră, mi-am dat seama ca era timpul să mă pregătesc. Mi-am făcut rutina zilnică, apoi m-am îmbrăcat cu o blugii boyfriend si un tricou galben muştar, acesta asortându-se cu rucsacul. Am încălțat Converşii, mi-am luat "la revedere" de la cățeluşul meu, apoi am plecat.

Când am verificat ceasul, am observat că era aproape ora 3, asa că mi-am pus castile in urechi, am pornit muzica si am grăbit pasul. La 3 si 2 minute eram deja in fața librăriei, asteptandu-l. Când în sfârsit a ajuns, ne-am salutat, apoi am început să mergem. Am decis să mergem la o cafenea lângă parc. Auzisem de dinainte ca ai cafea foarte bună, dar nu am apucat să ajung niciodată acolo.

Când am ajuns, am intrat si ne-am asezat la o masă de 2 persoane. O chelnerita cu parul ca focul prins intr-o coadă de cal ne-a adus doua meniuri.

În curând, ne-am comandat amândoi cate o cafea simplă, neagră. Am început sa vorbim. Am discutat lucruri banale, de la ce muzică si seriale ne plac, până când ne-am simțit amândoi confortabili unul ca altul, pentru a vorbi lucruri puțin mai personale. I-am povestit despre faptul că tata ne părăsise pe mine si pe mama cand eram mică. Si că după ceva timp, mama a decis că nu poate avea grijă de mine, asa că m-a lăsat la mătuşa mea. Locuiam cu ea. Desi era mereu plecată  la servici, era mai bine asa. El locuia cu părinții lui până acum câteva luni, când a împlinit 18 ani si si-a închiriat un apartament. S-a angajat la librărie pentru a putea plăti chiria si strictul necesar.

Atmosfera din cafenea era perfectă; mirosul de vanilie si cafea, plus decorul minimalist si muzica relaxanta, al cărei volum nu era prea mare.

***

După ceva timp in care am stat si am vorbit, am decis să plecăm. Am achitat nota ce nu era foarte mare, si am iesit afară. Ne-am luat la revedere cu o îmbrățișare  (trebuie sa recunosc că a fost una dintre cele mai minunate îmbrățișări) si apoi fiecare a plecat în drumul lui.

//

Hei, acesta a fost si capitolul 4.

Vă rog să treceți si pe la cartea lui cristinaa300 , Internet Friends. Tocmai ce a postat al doilea capitol.

Have a good day/night

-teodora

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

bookshop Where stories live. Discover now