''Δεν θα θέλει να με ξαναδεί'' κεφάλαιο 10

98 10 0
                                    

Alex's descriptions

-------------------------


''Τα έκανα θάλασσα''! Αυτές ήταν οι σκέψεις μου καθώς περίμενα τον αδελφό μου μόνη στο έρημο πάρκιν. Δεν υπήρχε κανείς τργύρω μα μονάχα εγώ. Απλά με παράτησε και έφυγε, εντάξει δεν την κατήγορω. Μα τι πήγα να κάνω ; θα την φιλούσα. Δεν την ξέρω καν , και τώρα την έκανα να φρικάερει και έφυγε τρέχοντας , ήταν πάντα ήρεμη και ευγενική και απλά σήμερα την αναστάτωσα τόσο που είμαι σίγουρη πως δεν θα θέλει να με ξαναδεί μάλλον ποτε. Μα τι σκεφτόμουν; Ισως αυτό να είναι το πρόβλημα , δεν σκεφτόμουν .Απλά ήμασταν μόνες σε αυτό το παγκάκι ήταν υπέροχη και απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τώρα είμαι σίγουρη πως είναι στρειτ.

Ηρθε ο αδελφος μου και με έβγαλε από τις άσχημες σκέψεις μου.

-Μόνη σου είσαι; είπε

-οχι είναι κ αλλοι μαζί μου απλά είναι αόρατοι.

πως μπορούσα να αστειέυομαι τέτια στιγμή απορώ.

-Πολύ αστείο , που είναι η φίλη σου που θα βγαίνατε

-έφυγε , είπα

-Και σε άφησε ολομόναχη εδώ; ωραία φίλη.

-Μόλις έφυγε βλάκα , έπρεπε να φύγει οπότε εγώ την άφησα.

Ναι! την δικαιολογώ παρόλο που με παράτησε .

-Σοβαρά ; και αν σου επιτίθονταν κανένας; η σε παρενοχλούσαν; έτσι όπως είσαι γλέντι θα έκαναν . είπε

-Τώρα θα φύγουμε , η θα το αναλύσουμε ; είπα

-Κατάλαβα , δεν πέρασες καθόλου καλά , βρε μπας και δεν ήταν φίλη ; ντυμένη έτσι σίγουρα κάποιον ήθελες να εντυπωσιάσεις και αυτός ο κάπoιος δεν ενδιαφέρθηκε καν. ορίστε και ο θυμός. είπε.

Δεν του απάντησα παρά τον κοίταξα με ένα βλέμμα που έλεγε ''μην μου την μπαίνεις δεν έχω καθόλου όρεξη'' και μπήκα αμίλητη στο αυτοκίνητο. Σε όλη την διαδρομή δεν είπαμε τίποτα.

Φτάσαμε σπίτι και πήγα κατ' ευθείαν στο δωμάτιο μου , ξεβάφτηκα γρήγορα και πέταξα από πάνω μου αυτά τα ρούχα σε διάφορες γωνίες του δωματίου . Πέταξα εγώ έτσι ρούχα που τους φερόμουν σαν να ήταν κάτι ιερό; εντάξει ήμουν σοβαρά.

Ξάπλωσα με τα εσώρουχα στο κρεβάτι με τα εσώρουχα μην έχοντας καν όρεξη να φορέσω κάτι . Πήρα αγκαλια το μαξιλάρι μου και ίσως αν μπορούσα να δω το πρόσωπο μου στον καθρέπτη αυτή την στιγμή σίγουρα θα είχα το πιο μελαγχωλικό ύφος. Να της στείλω μήνυμα; Μπα! κακιά ιδέα Αλεξ . Και τι να έκανα; πρέπει να δικαιολόγηθώ αν Θέλω να την ξαναδώ.

Meeting Of two souls (girlxgirl story)Where stories live. Discover now