26. ODHALENIE

167 9 5
                                    

Fúha, tak toto bola sila... pomyslela som si, keď som vchádzala do izby. Nechápala som, čo sa to so mnou deje. Nič také... divoké... som doteraz nikdy necítila. Ani s Edwardom nie. Wow...

Počula som, ako za sebou Jacob zatváral dvere.

Musím sa upokojiť, ešte stále sa mi chvelo vnútro. Zatiahla som tmavé závesy v izbe, kde sa vytvorilo príjemné prítmie. S prezliekaním som sa nezaťažovala a rovno som vliezla pod deku. Zatvorila som oči a jediné, čo som videla, bola Jacobova tvár. Oddaná, čestná, obetavá, srdečná... Nádherná... Plná túžby. Och...

Premýšľala som, čo mu teraz asi tak beží v hlave. V podstate som ho volala do svojej postele ale on odmietol. Naozaj som len chcela, aby bol pri mne, o nič viac mi nešlo, to hádam vedel. Len som túžila po jeho prítomnosti. Ale možno v tom bol ten problém.

Pritlačila som si prikrývku na tvár a snažila som si vyčistiť hlavu. Som tu s Jakom, nemám sa čoho báť, on mi neublíži. Túto vetu som si opakovala ako mantru, dýchala som zhlboka a napokon ma premohla tá príšerná únava a zaspala som.

*********************************************************************

Vyšiel som vonku a premýšľal som nad tým, čo sa práve stalo. Musel som si sadnúť a trochu to rozdýchať. Páni! To ale nabralo obrátky. Pred niekoľkými dňami bol náš najodvážnejší dotyk objatie a dnes?

Teraz ale by som mal v prvom rade zistiť, či je niečo nové. Mal by som sa premeniť. Nikto zo svorky ešte nevedel, že je Bella moje dievča. Dievča. Usmieval som sa ako idiot... Ako dlho som po tom túžil a teraz je to realita.

Mnohokrát som premýšľal nad pripútaním, ešte pred tým, ako som sa ja sám pripútal. Čo ak by to bolo s niekým, kto by o mňa nemal záujem? Čo by sa stalo? A neskôr, keď som sa pripútal k Belle, premýšľal som nad tým istým... Čo ak by sa nikdy neoslobodila od Edwarda? Aký život by som žil? Moje srdce by navždy patrilo niekomu, kto s vami nechce zdieľať celý svoj život. To by nebol život, to by bola nekonečná agónia...

Našťastie je to všetko inak, dúfam, že navždy. Musím sa o to postarať. Musím pre to urobiť všetko. A tieto chmúrne myšlienky možno budem môcť konečne hodiť za hlavu.

Poodišiel som ďalej medzi stromy, vyzliekol si nohavice a vybuchol som do vlčej podoby.

Prvý, kto ma zaregistroval, bol Embry.

Neverím, kto to prišiel? Vnímam, že je to Jacob, ale v hlave má niekoho iného! No do riti! On je naozaj šťastný!

Daj sa vypchať, Embry! naježil sa Jake.

No teda... Čo sa ti to stalo, Jake? Alebo by som sa mal opýtať, čo sa to s tvojou modlou? Konečne sa nad tebou zmilovala? pridal sa Quill a dobre sa bavil.

Možno teraz bude myslieť aj na niečo iné, ako na ňu. Embry.

No to iste! Ale vďaka Bohu, teraz sa mi tie myšlienky budú pre zmenu aj páčiť, auuuu! zavyl Quill.

Embry sa príšerne rozrehotal. Tak to už heeej! Človeče, nemá Bella sestru?

Obaja sklapnite! Inak vás nakopnem do riti.

V pohode, Jake. Som rád, že už seba aj nás prestaneš doháňať k depresiám. Osobne sa jej za to za nás všetkých odvďačím, nedal si pokoj Embry.

To bude posledné, čo urobíš! zavrčal som.

Uuuuu, mám strach!

Je teda niečo nové? snažil som sa zmeniť tému.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

New moon / Nov - trochu inakWhere stories live. Discover now