~part 46~

4.8K 265 41
                                    

ells pov 

ήθελα να σπουδάσω αγγλία ... μετα που ο γιώργος έκανε ότι έκανε έπρεπε να φύγω . 

δεν αντεχα να είμαι αλλο εκέι .τα πάντα μου τον θύμιζαν ... όλοι μιλαγαν για αυτον 

και κα΄πως έτσι μάζεψα τα πραγματά μου και ήμουν έτοιμη να φύγω 

μέχρι που είδα τη σανσα να βγαίνει από το δωμάτιό της μετά από έναμησι μήνα που την παρακαλάγαμε για να βγει να φαει . 

μου είπε πως όπου και αν πάω θέλει να έρθει και αυτή . στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω . ένα παιδι και μάλιστα μικρό σχετικά είναι μεγάλη ευθύνη . έτσι πήγα στο μόνο άτομο που θα ήξερε τι πρέπει να κάνω . 

τον αδερφό μου 

όταν του είπα πως θέλω να φύγω με κατάλαβε απόλυτα .. μετά του είπα αυτο για τη σανσα .μου είπε πως θα ήταν καλό να παρω τη μικρή μαζι μου γιατί με όλους τους αλλους εδω μέσα ήταν αρκετά απόμακρη και πως δεν ήξεραν πότε θα έβγαινε ο γιώργος ..

μου έδωσε ένα χαρτί 

ένα τηλέφωνο και μια διευθυνση . εκει μου είπε πως μένει η βιολόγική μητέρα του γιώργου .σοκαρίστηκα . στην αρχη ένιωθα πολύ κάπως μα μετα αποφάσισα πως θα ήταν κλαύτερα και για τη σανσα να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της . 

ετσι μαζέψαμε βαλίτσες και φύγαμε για αγγλια 

εγω με το σχολείο είχα τελειώσει .. παρόλο που τον τελευταιο καιρο το είχα ψιλοπαρατήσει κατάφερα και πέτυχα τους στόχους μου ..εστω και δύσκολα 

η αγγλια είναι πανέμορφη  είναι περίπου πέντε μήνες που μένουμε εδώ και .... 7 μηνες απο τότε που έγινε αυτο με τον γιώργο 

ναι ... δεν τον εχω ξεπεράσει ακόμη ..δν ξέρω πως γίνεται αλλα τις περισσοτερες φορες πιάνω τον εαυτο μου να ευχεται να ηταν εδω μαζι μας και τίποτα από όλα αυτα να μην είχε συμβει .

δεν τον εχω συνχωρήσει απλα μετα από όλα .. μετα τη δικη που ο πατέρας μου έβαλε τα στοιχεία για το φόνο που είχε κανει τότε ...κατάλαβα πως τα ματια του γιώργου όταν δεν νιωθει δεν εχουν χρωμα. όταν ημασταν μαζι είχαν χρωμα ..ηταν σαν να χαμογελάνε 

τώρα είμαι σπίτι μαζί με τη σανσα και τη βοηθάω με κάτι μαθήματα 

η ρια είναι στην κουζίνα και μας μαγειρευει . 

η ρια όπως καταλάβατε είναι η βιολογικη μητέρα του γιώργου και της σανσας είναι μια αρκετα λεπτοκαμομένη νεαρή γυναίκα  . και θα με ρωτήσετε πόσο νεαρή γίνεται να είναι? 

MY SWEET TROUBLEΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα