22.Már nem tudom, hogy mit tegyek!

981 36 0
                                    

Scott szemszöge:
Amióta megtaláltam Luna-t, mindent megpróbáltam, hogy elfelejtessem  vele azt, amit vele tettem. De semmi. Még mindig haragszik rám, és nem hogy szeretne, sőt egyenesen utál. Már nem tudom, hogy mit tegyek. Egyszerűen kifogytam az ötletekből. Talán értelmetlen, amit művelek. Tudom, hogy sohasem bocsájtana meg. Egy seggfej vagyok.
Minden egyes nap megkérdezem magamtól, hogy miért tettem ezt vele. De a válasz elszomorító. Azért, mert a saját érdekeimet tartottam szem előtt. Csak arra tudtam gondolni, hogy nekem jó legyen. Talán, ha normális körülmények közt ismerkedtünk volna meg, akkor most nem itt tartanánk. De mivel nem így történt most hiába rágódom ezen.
Azt tudom, hogy ezt sürgősen rendbe kell hoznom, csak azt nem tudom, hogy hogyan. Először talán beszélnem kellene vele. Igen! Ezt fogom tenni.
– Adam? Nem tudod hol van Luna? – kérdeztem a bátyám, aki épp valami filmet nézett a kanapén elterülve.
– De tudom. Viszont most nem lenne jó ötlet, hogy oda menj hozzá...
– Mégis miért? – szakítottam félbe.
– Hát...ö...Azért, mert...ö....mert... – kezdett dadogni.
– Adam. Nyögd már ki végre... – kezdtem ideges lenni.
Egyszer csak Amy jött be vidáman az ajtón:
– Adam. Gyere nézd milyen édesek ezek ket... – Amy nem tudta befejezni a mondandóját, mert Adam szúrósan nézett rá.
– Ö...mármint ezek a...ö.... madarak...ö...nagyon édesek... – már megint ez a dadogás, mi van ma ezekkel?
– Aha. Persze Amy. Ne nézzetek hülyének. Mi a szar folyik itt? – ezzel kirántottam a kertbe vezető ajtót.  Nem kellett volna. Amit ott láttam egy életre bele égett a retinámba. Úgy éreztem a levegő többet nem áramlik a tüdőmbe. Mintha kiszakítottak volna egy darabot a szívemből. Sőt, mintha már nem is működne az említett szervem. Ezer szilánkra törött, és ezt már soha nem tudom összeragasztani, mert a sebek, és az öltések mindig megmaradnak. Úgy éreztem, mintha az életem darabjaira hullana. És ez nem csak egy érzés volt. Sajnos ez volt a rideg valóság...

>>>>>>>>>>>To be continued...>>>>>>>>>

Ha Akarnám... (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now