That's my creepy boy💓

1.4K 128 6
                                    

Техьонг бе пред вратата на посочения адрес.Бегло осъзнаваше какво е на път да извърши.Той блокира мислите си, които се опитаха да го рзколебаят и се опита да се отдаде на чувствата и желанието си, а точно в този момент желанието му бе да се остави в ръцете на непознато момче.Тае почука на вратата и в същия момент тя бе отворена от най-сладкото същество.
Джънгкук сграбчи Тае за тениската и го целуна.От толкова дълго бе чакал това, че не можеше да търпи и секунда повече.Устните му се впиваха отново и отново в тези на Техьонг.
Тае простена в целувката, позволявайки на Куки да вкара езика си в устата му,продължи като засмука долната му устна.Куки се отдели от него, облизвайки устни.Хвана го за ръката и го помъкна към спалнята.Отърва се от тениската му и го бутна да легне.
- Най-сетне си мой!-почти простена Джънгкук.
Куки се покатери по Техьонг, започна да белязва нежната кожа на врата му със жадни целувки и смучки, оставящи лилаво-сини петна.Стоновете на Техьонг ставаха все по-силни, а това възбуждаше Джънгкук до пръсване.
- Искам те сега, веднага! Искам да проникнеш в мен! Направи ме твой!-стенеше Техьонг.
- Да, така те искам.-прошепна Куки срещу устните му.
Продължи да оставя пътечка от смучки по тялото на Тае.Скоро стигна до дънките му и веднага се отърва от тях, както и от боксерките му.
- Личи си, че наистина ме искаш много силно!-възкликна Куки, когато видя голямото приятелче на Тае.
- Стига приказки!-измрънка Техьонг.
Джънгкук веднага се погрижи за Техьонг.Устните му направо изгаряха члена на Тае.Куки прокарваше език по цялата дължина, а после поемаше целия му член.Техьонг вече не знаеше на кой свят се намира.
- Моля те, искам вече да те усетя в мен...надълбоко!-стенеше Техьонг.
- Както пожелаеш! -усмихна се самодоволно Куки.
Джънгкук се отърва и от своите дрехи и удовлетвори желанието на Тае, като проникна дълбоко в него.Отначало Техьонг изпита голяма болка, но постепенно стоновете му бяха от огромното удоволствие доставящо му члена на Куки.

Това е главата, която сигурно всички чакахте! Обаче въобще не съм сигурна, че се получи добре!Имам чувството, че не стана, както трябва!Все пак се надявам да ви хареса!Ако е така гласувайте и коментирайте! Обичкам виии 😘 😘 😘

❤Creepy texting❤(Vkook)Where stories live. Discover now