Ahoj.
To jsem já... Sarah.
Jak se máš? Doufám, že co nejlépe to jde. Nerada vidím smutné lidi...i když...já jsem smutná stále.
Asi si říkáš, co to tu čteš za blbiny. Říkáš si správně. Čteš tu blbiny, co jsem udělala. Moje chyby. Ty moje chyby.
Abych tě se mnou seznámila...jsem taková na první pohled obyčejná holka. ,,Zlatej" standart. Mám 160 cm a vážím 44 kg. No každopádně o co jde teda? Zdám se normálně...jaké já můžu mít problémy.. by ses divil(a)...

Začnu hezky od začátku...

Jsem člověk, co když se zamiluje, tak miluje na 1000% a když se to nějak pokazí, tak jsem smutnější než šíleně smutná princezna.

Jmenuje se Lukas. Znám ho od školky. Vždycky jsme byli nejlepší kamarádi. Pak jsem se do něho zamilovala. V tu chvíli jsem nevěděla, co mám dělat, tak jsem se svěřila mé kamarádce, která to ale omylem řekla její nejlepší  kamarádce. Nevěděla jsem to.. nevěděla jsem to, že její nejlepší  kamarádce se líbí Lukas. Co myslíte, že nastalo? Utíkala za ním a vyfoukla mi ho... milovala jsem jo skoro 3 roky. Ona popadla šanci a utíkala za ním. Teď s ním chodí. Píča zasraná.

To bych ale nebyla já, kdybych něco neposrala...

Jednoho dne jsem s ním šla ven(jako kamarádka) a bylo teplo celkem... Byli jsme ještě s pár lidmi venku. Ellie přinesla flašku vodky a hráli jsme takovou tu hru nikdy jsem...a samozřejmě jsme se všichni  opili jak nejvíc  jsme mohli.

Pak jsme hráli flašku a Lukas dostal od mých  opilých kamarádek za úkol se se mnou vykousnout. Řekl, že to neudělá, že má holku. Byla jsem asi nejmíň opilá a mrzí mě to, tohle jsem slyšet nechtěla. Pak jsme dohráli a šli jsme domů. Lukas bydlel o kousek dál než já, tak mě šel doprovodit.

Na rozloučenou jsem ho kamarádsky objala a on.......mi šáhl na zadek. Byla jsem v jeho náručích asi 5 minut.. bylo to nejlepší. Pak jsem mu ale řekla, že tohle by neměl. A on?  Ucukl a řekl:
,,To bych neměl no, asi udělám něco jiného"
V tu chvíli  jsem se bála, co přijde. Překvapil  mě....

Začal mě líbat. Tak jsme šli ke mně  domů, kde nikdo nebyl a líbali jsme se tam. Pak to začalo být trochu víc pikantní.  Osahával mě. Sahal mi na zadek a na prsa. Nakonec mi svlékl oblečení a byla jsem náhle s ním v posteli jenom ve spodním prádle a on taky. Tak jsme si pak chvíli povídali a on pak řekl, že by viděl co je pod tím prádlem. Tak mě svlékl a já jeho...Začal mě líbat na intimních místech.. A tak jsem mu potom také udělala to samé. Skončilo to tak, že jsem se s ním vyspala. Šel pak domů a další  den mel rande s tou kundou.

Ta viděla jeho cucfleky ode mně a tak se s ním rozešla. A tak jsem začala chodit s Lukasem. Až jednou jsem zjistila šílenou věc.....







Byla jsem těhotná.





Pokračování  příště.......

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I'm Fine.Where stories live. Discover now