Hoofdstuk 18

223 8 9
                                    

Er staat een stelletje voor me van, ik denk 5 jaar ouder als mij, het ziet er echt vet schattig uit! Maar ja, over 5 jaar zijn mn moeder en andre toch allang getrouwd! En is dioni mn...mn stiefbroer... het is echt vreselijk om daar aan te denken.. dioni als stiefbroer...

Maar ja, daar denk ik nu niet aan, we gaan het gwn proberen gezellig te maken morgenavond, en dan zien we wel, waarschijnlijk maak ik me gewoon veel te veel zorgen, en is Dioni er helemaal niet mee bezig.

Na een tijdje is de rij weg, en ben ik aan de beurt. Ik heb zin in kipnuggets. "Een bakje kipnuggets alstublieft" zeg ik tegen de mevrouw achter de balie. Ze knikt, en toetst iets in op haar computer. "Wilt u er ook nog iets te drinken bij?" Vraagt ze en ik schud Mn hoofd. Ik krijg een bonnetje in mijn hand gedrukt met een nummer erop "104" staat erop. Ik kijk naar het bord en zie 102 staan.

Ik loop naar Mn fiets en haal die van het slot. Als ik net wil opstappen, zie ik dat mijn band lek is. Fijn, dat kan er ook nog wel bij. Ik zucht en loop dan maar met m'n fiets naar huis.

Ik heb net Mn moeder geappt dat ik bij mijn vader ben. Mijn vader weet er niks van, dus zal ik niet elk half uur naar boven komen om te vragen of het wel goed gaat.

Ik plof op de bank. "Kyra? Wil je wat drinken?" Vraagt Mn vader aan me terwijl ik mijn telefoon uit Mn broekzak haal. "Jaa, doe maar cassis ofzo." Zeg ik terwijl ik mijn telefoon ontgrendel.
Mn vader knikt en verdwijnt in de keuken.

Ik open whatsapp en zie dat ik 10 appjes heb en dat ik toegevoegd ben aan een nieuwe groep:
Filmpjesss 🚀💪 : gemaakt door Kaj van der voort🙌

Kaj: yoo mensen 🙌
Jai: hee
Kaj: kan iemand max en val erin zetten?
Sam: ik heb hun nummers niet 😬
Cass: ik ook nie 😅
Dioni❤️: alleen Kyra heeft die
Jai: Jepp, maar die reageert niet 😂
Sam: ze zal straks wel on komen
Cass: Jepp
Kaj: KYRA ALS JE DIT LEES ZET VAL EN MAX IN DEZE GROEP 😉

Ik lach om de appjes en
voeg max en val toe in de groep.

U heeft max💪❤️ en Valentine🤗💜 toegevoegd aan de groep: filmpjesss🚀🙌

Kaj: Thanks 🙏❤️
U: np🌝🙌❤️

Ik drink een slok van Mn drinken en ga naar insta. "Oh pap, ik ga morgen met max en val en een paar vrienden een filmpje kijken" vertel ik. Mijn vader knikt. "Welke vrienden?" Vraagt hij nieuwsgierig. Ik rol lachend met Mn ogen.
"Gwn vrienden, je kent ze niet." Zeg ik. Mijn vader knikt alweer.

"Welterusten pap" zeg ik nadat ik hem een kus geef op z'n wang. Wrm? Idk, is gwn avondroutine, dat doe ik al sinds ik 4 ben. En ik ben er nooit mee gestopt. "Welterusten lieverd" antwoord hij en ik loop naar boven met Mn telefoon in mijn hand.

Ik loop naar de badkamer, en kleed me snel om in een kort sportbroekje met een hempje. Ik pak een elastiekje en doe mijn haren in een warrige knot.

Ik lig al ongeveer 40-50 minuten in Mn bed en kom maar niet in slaap, ik ben sowieso als niet zo'n persoon die na 2 minuten meteen, BAM, slaapt. Maar meestal na ongeveer 20 minuten slaap ik meestal al.

Ik pak M'n telefoon uit verveling en zie dat ik weer appjes heb. Ik hoop van Dioni....maar nee. Pech! Het is uit de filmpjes groep.

Filmpjesss🚀🙌
Kaj: hoi
Jai: berg
Cass: 😂
Dioni❤️: droog dit man😂
Max💪❤️: hee
Kaj: filmavond was bij mij toch?
Sam: jaaa
Kaj: vanaf Hlt?
Valentine🤗💜: Idk
Jai: 21.00 uur ofso?
Kaj: is goed, blijven jullie ook slapen?
Dioni❤️: Sure

Ik sluit de app af, en zucht. Ik kijk nog snel even op insta.

Na 10 minuutjes val ik In slaap.

"Kyra wakker worden!" Hoor ik een vrolijke mannenstem zeggen. Ik zucht en blijf liggen. Ik open langzaam Mn ogen en zie dat Mn vader de gordijnen open doet. De zon schijnt fel en er is geen wolk te zien.

"Pap, Wrm zo vrolijk?" Lach ik met een slaperige stem. "Mag ik niet een keer vrolijk zijn?" Lacht hij terug. Ik rol lachend met Mn ogen en stap Mn bed uit.

Ik loop Naar Mn kledingkast en haal het slot eraf. Slot? Jaa slot. Ik heb er een paar maanden geleden een slot opgezet. Omdat mijn zusje vaak Mn kleren steelt. I know, K heb leuke kleren. Maar koop ze zelf. Een paar weken geleden heb ik haar gezien met mijn Levi's shirt. Die lag blijkbaar op m'n stoel. Dus nu laat ik geen kleren meer in Mn kamer slingeren en zit het achter slot en grendel.

Ik doe snel Mn zwart-witte Adidas shirtje aan met een lichte spijkerbroek en Mn Adidas schoenen. En K loop naar beneden.

"OMG DIONI STAAT IN DE KRANT!" Hoor ik amber gillen. Oh No...

Heey ik ben er weer 😈 sorry voor dit saaie deel😂 ik wil weer meer gaan uploaden. 🤗❤️ waarom staat dioni in de krant denken jullie....??

Xoxo ~K

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 20, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Verliefd op m'n stiefbroer? Ft BbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu