Hoofdstuk 4

309 11 7
                                    

POV Kyra

Vandaag is de dag!! ik weet niet of ik heel blij ben, ik ben namelijk echt super zenuwachtig. het is ook al een hele tijd geleden dat ik met een jongen afgesproken heb, en zeker zo'n leuke jongen! de zon schijnt vandaag dus ik denk dat ik of een korte broek of een jurkje aandoe. we gaan naar het strand, echt heel romantisch. we hebben afgesproken om 14.00 uur en het is nu 12.00 uur ik moet echt gaan opschieten!!

Ik spring snel onder de douche en kleed me daarna om, ik zit nog steeds te twijfel over deze outfit! Oke, ik moet niet te netjes gaan want dan lijkt het of ik echt heel erg m'n best gedaan heb. Oké dat heb ik ook gedaan, maar dat komt zo opdringerig over.

uiteindelijk kies ik voor deze outfit en doe nog wat neutrale make-up op

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

uiteindelijk kies ik voor deze outfit en doe nog wat neutrale make-up op. het is inmiddels al  13.44 uur. en dioni komt me om 14.00 ophalen, ik heb hem net mn aders gesmst, hopelijk krijgt hij het gevonden. het is niet heel moeilijk te vinden, maar dan nog.

'Pap ik ga!' Roep ik als ik een auto hoor toeteren. Veel plezier lieverd!' Roept hij en ik gooi de deur dicht. 'Heyy.' Zeg ik een tikkeltje verlegen als ik bij dioni Instap. 'Heyy, hoe gaat het?' Vraagt hij als hij de motor start. Ik knik. 'Ja wel goed hoor, met jou?' Vraag ik al iets minder verlegen. 'Goed! Trouwens je ziet er leuk uit!' Zegt dioni enthousiast.
Ik bloos 'niet blozen, het is toch zo' grinnikt dioni, en we rijden verder naar onze eindbestemming, het strand dus.

We stappen de auto uit en lopen naar een cafeetje op het strand, dioni pakt m'n hand en er gaat een tinteling door m'n hele lichaam. Wat een goed gevoel, dioni kijkt me aan en schenkt me een glimlach+knipoog. Ik glimlach en we nemen plaats in het cafeetje.

Dioni pakt zijn portemonnee en rekent af, ik wou ook betalen maar dat wou dioni niet. Lief toch! 'heb je nog zin om even bij mij thuis te chillen?' Vraagt dioni terwijl we weer terug naar zijn auto lopen. Ik twijfel een beetje. 'Het hoeft niet' zegt dioni. Ik knik, 'ik ga wel mee' antwoord ik met een glimlach.
'Oh, trouwens ik moet nog wat vertellen' mompelt dioni en hij zet de auto langs de kant. Ik slik snel en kijk hem aan. 'Je kan me alles vertellen' zeg ik, en dioni knikt

POV dioni
Heel veel meiden knappen af als ik zeg dat ik in een boyband zit, of ze vinden me juist leuk omdat ik in een boyband zit. Maar Oké ik moet het toch ooit vertellen, 'euhm, ken je de band Bbrave?' Vraag ik. Kyra knikt, 'ja mijn zusje is fan, ik heb ze eigenlijk nog nooit gezien, maar m'n zusje vind ze helemaal te gek!' Grinnikt Kyra, ik lach. 'Maar hoezo dan?' Vraagt ze 'Euhm, ik ben een Euhm lid uit die band..' stamel ik. Kyra knikt. 'Oké.' Zegt ze droog. 'Dus je vind het niet erg ofzo?' Vraag ik. 'Nee waarom zou ik? Het is toch jou leven?' Grinnikt ze, ja eigenlijk is dat wel waar. Ik voel me echt al een stuk opgeluchter. Net als ik wil wegrijden word ik gebeld door kaj.. srs, hij belt altijd als ik met een meisje ben.

K=kaj
D=dioni

K: Jo gast! Kom ff naar mijn huis, Bbrave noodgeval.
D: ik kan nu niet, en dat weet je!
K: oh ja! Die chick! Maar gast NOODGEVAL!!

Ik zucht en hang op. 'Is het goed als we naar een vriend van me gaan?, Bbrave noodgeval' zucht ik. 'Ja hoor, is goed' zegt Kyra en ik start de auto.

                     POV Kyra
Ik heb m'n zusje (amber) wel ooit over Bbrave horen praten, en ze was het meest fan van dioni, maar ik heb er niet aan gedacht dat het deze dioni is..
we stappen uit bij een groot wit huis, we lopen naar de deur en Dioni drukt op de bel, niet veel later doet er een blonde jongen open.  Dioni geeft hem een bro hug.
'Heyy, ik ben kyra' stel ik mezelf voor en ik geef hem een hand. 'Heyy, kaj' zegt hij en hij schud m'n hand.
Ik loop met dioni en de jongen die blijkbaar kaj heet, de woonkamer binnen, er zitten nog 3 andere jongens op de bank, een blonde jongen, een Aziatische jongen, en een getinte jongen, volgens mij spelen ze FIFA. 'Gast, en dit was een noodgeval?' Vraagt Dioni. Ik grinnik. Ik loop naar de bank en stel me aan iedereen voor.
'Weet ze het al??' Vraagt de jongen die blijkbaar cassius heet.

Hey Guys ! Dit deel duurde iets langer met uploaden, Srry daarvoor!! En nog even een mededeling! De school begint weer dus ik ga weer iets minder uploaden 😓 -xxx- Kyra

Verliefd op m'n stiefbroer? Ft BbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu