hoofdstuk 14

197 6 3
                                    

POV Kyra

Kyra ben jij dat?' hoor ik mn moeder zachtjes fluisteren. Ik slik. 'ja' fluister ik. 'waarom ben je zo laat nog wakker?' mompelt mn moeder boos. 'kan niet slapen' antwoord ik simpel. 'nou ga maar snel slapen dan' krijg ik als antwoord en ze loopt naar haar kamer. 'Mam, waar kom je zo laat vandaan?'' vraag ik als ik achter haar aan loop. 'ik had avond/nachtdienst, dat wist je toch?' Vraagt mn moeder. ik glimlach fake. 'vertel gwn eerlijk waar je wel was' zucht ik. 'Kyra ik was gewoon werken!' zegt mn moeder duidelijk geïrriteerd. 'mam we weten allebei dat dat niet zo is, als je nachtdienst hebt ben je s'ochtends pas thuis..' leg ik uit. M'n moeder zucht diep en hoorbaar. 'nou vertel.' zucht ik terwijl ik tegen de deur aan leun. 'Is het goed als ik het morgen uitleg?'' vraagt mn moeder. ik knik en sluip zachtjes terug naar mijn kamer. waarom doet mn moeder zo geheimzinnig? en niet alleen vandaag dit gaat echt al een tijdje zo, daarom ben ik ook liever bij mijn vader. ik ben sowieso al meer een vaderskindje, we hebben gewoon een sterkere band denk ik. ik ga weer terug in mn bed liggen, ik pak al snel m'n telefoon weer, omdat ik echt niet moe ben! morgen heb ik geen school want het is dan zondag, dus eigenlijk maakt het niet uit dat ik nog wakker ben.

ik kom er nu dus pas achter dat dioni me heeft terug geappt. echt een half uur later, i know ik ben slim. ik ga naar whatsapp en klik de chat van dioni en mij aan, ik heb dioni trouwens met een hartje in mn contacten, gwn omdat ik van hem hou...

Dioni❤: Same, ik heb nog een vraag, ik heb morgen met jasha een optreden (whipcream) wil je mee?

U: sorry voor late rea❤🙈. Ik ga heel graag mee 💓

Dioni❤: is goed dan zie ik je morgen❤ Goodnight sweety❤

U: Goodnight babe ❤

Ik sluit whatsapp af en sla een diepe zucht, ik had wel gehoord over die Dj act morgen, omdat amber echt nergens anders meer over praat, er zijn ook m&g's en dadelijk zijn er miss fans die me zien.. en dan? Dan komen ze erachter. Miss zijn ze dan boos op dioni, ofz nou amber in ieder geval wel, en ook op mij. Serieus ze vermoord me als ze weet dat ik dioni's nummer heb en niks gezegd heb. Waarom is het leven soms zo moeilijk?

Ik loop de trap af, met tegenzin ik had het liefst nog 3 uur in m'n bed willen blijven liggen, maar het kan niet. Dioni komt me zo ophalen, niet voor m'n huis want dan ziet amber ons, en dat mag niet. Ik loop naar de ontbijttafel en m'n moeder leest zoals gewoonlijk weer de krant. 'waar was je nou gisteravond?' Vraag ik terwijl ik een croissantje naar binnen werk. M'n moeder legt heel serieus de krant weg. 'Ik Euhm, ik heb een man ontmoet.' Legt m'n moeder uit. M'n mond valt open van verbazing. 'WAT ?  Wrm nu al? Je bent pas net gescheiden met papa!' Schreeuw ik. Ik pak m'n tas+jas en ren het huis uit. Wat denkt ze ? Dat ze elke week een andere man kan hebben? Nee.. dat kan niet.
Ik loop naar de hoek waar we hadden afgesproken, dioni rijd altijd gewoon meteen met jasha mee dus jasha zou ook wel alvast in de auto zitten, ik veeg m'n tranen die over m'n wangen rollen weg en loop naar Het busje met daarin jasha en dioni die al op me aan het wachten zijn.

We stappen het busje uit en al vrij snel zie ik een grote groep gillende meiden.. ik wist niet dat fans zo gek waren! De show begint pas over 4 uur.. daarvoor zijn dan wel nog de m&g's. 'Wie is dat meisje?' Hoor ik iemand in de grote groep menigte zeggen. Ik negeer het en loopt achter dioni en jasha aan naar binnen. 'Weet je zeker dat dit een goed plan is?' Vraag ik. Dioni heft z'n schouders 'waarom niet?' Grinnikt hij. 'Nou dadelijk zijn al je fans boos op je' zucht ik. 'Nee dat zal wel meevallen' glimlacht hij. Ik schenk hem een kleine glimlach en doe m'n jas uit. 'Hoe lang duurt een m&g?' Vraag ik. '10 minuten' zegt jasha, ik knik. 'Wil je bij de m&g's zijn?' Vraagt de manager. Ik schud m'n hoofd. 'Nee Dankje, dan word het alleen maar erger' leg ik uit. De manager knikt en loopt weer weg. Ik laat me op de bank ploffen die in de kleedkamer staat.

'Over 10 minuten zijn de eerste meiden van de m&g's er' zegt jasha terwijl hij terug komt lopen vanuit de kantine. Dioni knikt. Dioni loopt naar z'n tas en spuit nog snel wat deo op. Ik grinnik.

Wearewhipcream: we can't wait anymore to see you guys!!❤Jasharrudge: OMG TOT ZOJashaxdionix: JAAA😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wearewhipcream: we can't wait anymore to see you guys!!❤
Jasharrudge: OMG TOT ZO
Jashaxdionix: JAAA😍

'Die meiden reageren echt snel' grinnik ik. 'Ja ze zijn amazing!' Lacht jasha.
'EERSTE M&G!' Roept de manager. Dioni drukt nog snel een kus op m'n lippen en loopt naar de kamer waar de m&g's plaats zullen vinden...

Verliefd op m'n stiefbroer? Ft BbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu