Hoofdstuk 10

242 12 7
                                    

POV dioni.
Het is inmiddels al 00.22 uur en ik ben nog steeds met Kyra op het strand, gezellig is het zeker, we maken een strandwandeling. Ik wist niet dat de zee s'nachts zo mooi was! En nu loop ik hier, met het allermooiste meisje van de wereld, wie had dat nou gedacht?

                     POV Kyra
Ik Loop hier nu hand in hand met dioni. Ja hand in hand! 'Euhm, Kyra ik wil je iets vragen..' mompelt dioni en hij stopt met lopen. 'Wat is er?' Vraag ik bezorgd. 'Ik Euhm,' mompelt hij. Ik zie dat hij bloost. 'Je kan me alles vertellen he..' glimlach ik. Ik zie dat er een kleine glimlach op z'n gezicht verschijnt. 'Nou, vertel wat is er?' Vraag ik. 'Wil je m'n meisje zijn?' Vraagt dioni met een onzekere stem. Ik slik, vraagt hij me nu srs verkering. 'OMG Ja !! ' schreeuw ik, dioni grinnikt. 'Ik bedoel .. ja.' Zeg ik awkard Dioni grinnikt en drukt zacht een kus op m'n lippen. Ik glimlach door de kus heen.
'Blijf je vanavond slapen?' Vraagt dioni, ik schud m'n hoofd. 'Nee, ik kan niet, moet morgen gwn naar school.' Zucht ik. Dioni knikt. 'Zal ik je naar huis brengen?' Vraagt hij. 'Maar ik wil niet naar huis!' Grinnik ik. 'Je zegt net dat je morgen naar school moet!' Grinnikt dioni. 'Ja dat is wel zo, Oké ik ga mee' zucht ik en ik loop samen met dioni naar z'n scooter.

Ik haal de deur van het slot en maak de deur zachtjes weer dicht, ik zet m'n schoenen bij de verwarming en wil net de trap oplopen als ik m'n moeder hoor: 'en waar kom jij zo laat vandaan?' Vraagt m'n moeder ongerust. 'Van valentine' zeg ik. 'Niet gaan liegen dame! Ik heb net de ouders van Valentine gebeld! En ze zeiden dat je daar niet was' zegt m'n moeder streng. Ik zucht diep. 'Oké, ik was bij een jongen' zucht ik. 'En Wrm vertel je dat niet eerlijk?' Vraagt m'n moeder nu met iets meer begrip. 'Mam het is ingewikkelder dan je denkt..' zucht ik. 'Mag ik naar boven? Ik ben moe.' Vraag ik en m'n moeder knikt. Ik loop de trap voorzichtig op, ik denk dat m'n zusje al slaapt, het is ook al 1.34 uur. Ik loop naar de badkamer en haal m'n make-up eraf. Ik trek m'n pyjama aan, oké eigenlijk gwn een kort sportbroekje met een hempje, maar oké. Ik loop naar m'n kamer en ga in m'n bed liggen. Zou Valentine nog wakker zijn? Ze moet wel de 1e zijn die het weet! Dat had ik ook beloofd. Ik besluit om haar te bellen en dan kijk ik wel of ze opneemt.

V: Valentine
K: Kyra

V: hoi met Valentine.
K: Val val val val ik moet iets vertellen!
V: en dat moet om half 2 s'nachts?
K: ja... het is dringend
V: nou vertel..
K: oké, ik ging vandaag dus weer met dioni afspreken, dat wist je.. en we gingen weer naar het strand, vet romantisch. En toen vroeg hij dus of ik z'n meisje wilde zijn.
V: OMG wat heb je gezegd?
K: JA NATUURLIJK!!
V: OMG! Dus jullie hebben nu?
K: ja
V : zo schattig!
K: maar ik moet gaan, anders gaat m'n moeder weer zeuren.
V: is goed! Vertel me morgen alle details!!
K: is goed ! Doei!
V: doegg!

Ik hang op en laat me op m'n bed ploffen. Oké zou ik het doen? Nee miss is het een beetje dom.. oké Lm te laat.. ik pak m'n laptop en start YouTube op. Als de site geladen is typ ik Bbrave in de zoekbalk en al vrij snel staan er verschillende liedjes. M'n zusje vind one night stand het leukste dus die klik ik aan, voordat de muziek start pak ik snel m'n oortjes en doe die in, het is best raar, dat je ze nu zo ziet, ze lijken in deze videoclip echt players. Maar in het echt zijn ze echt anders! En juist het tegenovergestelde van dat..
Ik heb amber ooit horen vertellen dat Sam ook een vriendin heeft, ik heb haar nog niet ontmoet.

*volgende dag*
Ik sla m'n rugzak over m'n schouder en loop met val naar de les, 'dus jullie hebben nu?' Vraagt val.
Ik knik trots. 'Je straalt helemaal' grinnikt ze. Ik bloos en we lopen de wiskunde les binnen. Wrm is wiskunde zo saai, je hebt er niks aan.

'Dus een vriendje?' Hoor ik Ilse grinnikend achter me zeggen, ik draai me om en zie Ilse staan met haar fake vriendinnengroepje, die meiden mogen haar alleen omdat ze rijk is, maar eigenlijk is ze om te kotsen! 'Hzo?' Vraag ik alsof ik van niks weet.
Ze drukt de schoolkrant in m'n hand en Loopt dan lachend weg. Ik begin meteen het artikel aandachtig te lezen..

Verliefd op m'n stiefbroer? Ft BbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu