Εκπαιδευση

463 36 10
                                    

Σκεψεις Λιν

-Μα νομιζα οτι τελειωσα την εκπαιδευση. παραπονεθηκα.

Ηταν απογευμα και ενω το πρωι της ιδιας μερας κοντεψα να παθω εγκεφαλικο, με αυτο που εμαθα, ο Ντερεκ με αναγκασε να τον ακολουθησω στο σπιτι του Ααρον, οπου θα συνεχιζα την εκπαιδευση που ειχα αφησει στη μεση.

-Πιστεψε με αυτο που περασες ηταν μονο η αρχη. ειπε ενω ανοιγε την εξωπορτα του σπιτιου του Ααρον και μου εκανε χωρο να περασω.

-Αυτο παλι, που τα παντα βρισκονται στο σπιτι του Ααρον και οχι στο δικο σου, που ειστε και αρχηγοι, δεν το 'χω καταλαβει. ειπα αλλαζοντας θεμα.

Ο Ντερεκ εκλεισε την πορτα πισω μας και μου εκανε νοημα να τον ακολουθησω σε μια σκαλα που πηγαινε στο υπογειο.

-Ο πατερας του δεν ειναι στην αγελη μας. ειπε. Ετσι, οσο κι αν ο Ααρον δεν θελει να το παραδεχτει, τον εχουν στρατολογισει η Μπλακ. Το σπιτι ειναι της μητερας του, που προερχεται απο πολυ πλουσια οικογενεια. Ετσι εχει παραχωρησει καποια δωματια στην αγελη.

-Μαλιστα. ειπα και επεξεργαστηκα τις καινουριες πληροφοριες.

-Τωρα... ειπε ο Ντερεκ καθως  φτασαμε στο τελος της σκαλας. Εισαι ετοιμη για την κανονικη εκπαιδευση. αγγιξε μια πορτα στο ιδιο χρωμα με του τοιχου, που δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει.

-Μαλλον. ειπα επιφυλακτηκα και κοιταξα την ακομα κλειστη πορτα.

-Μου αρκει. ειπε ο Ντερεκ και την ανοιξε φανερωνοντας ενα δωματιο.

Οι τοιχοι ηταν πετρινοι και δεν υπηρχαν καθολου παραθυρα (κατι λογικο αφου βρισκομασταν σε υπογειο), ετσι το δωματιο φωτιζοταν απο μερικες λαμπες που κρεμονταν απ' το ξυλινο ταβανι. Το πατωμα ηταν επισης πετρινο, αν και το μεγαλυτερο μερος του καλυπτοταν απο στρωματα γυμναστικης.

Στο δωματιο βρισκονταν ακομα 11 λυκανθρωποι. Εξι απο αυτους, 2 κοριτσια και 4 αγορια, ηταν γυρω στα 30 ενω οι υπολοιποι ηταν περιπου στην ηλικια μου.

-Ντερεκ. ειπε ενας απ' τους αντρες.

Ηταν ενας πολυ ψηλος και γυμνασμενος αφροαμερικανος. Δεν ειχε μαλλια, ειχε σκουρα καστανα ματια και φορουσε ενα μαυρο τζιν παντελονι και ενα ασπρο t-shirt με V.

-Κριστοφερ. ειπε ο Ντερεκ.

-Η Λιν Στιουαρτ, να υποθεσω; ειπε ο Κριστοφερ και στραφηκε σε μενα.

Ο Λυκος Της ΛινΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα