Dankwoord

1.5K 54 110
                                    

Ik heb dit boek uitgeschreven op 18-7-17 en twee dagen daarna miste ik het al héél erg om in dit boek te schrijven! Want ik wil gewoon verder schrijven met dit boek! En dat komt allemaal door jullie! 

Want jullie lieten altijd super leuke, grappige of lieve reacties achter en dan schreef ik weer 5 nieuwe hoofdstukken op een dag, als het er niet meer waren!

Door jullie lieve reacties heb ik zo veel inspiratie gekregen voor dit boek, en daar ben ik jullie voor eeuwig dankbaar voor!

Kennen jullie de blik waarmee mensen naar jonge dieren kijken zoals een puppy of kitten ofzo?  Met zo'n zelfde blik keek ik soms naar jullie reacties ;)

Door jullie reacties kreeg ik zo vaak een grijns op mijn gezicht dat mijn broer me raar aankeek en naar me riep dat ik moet stoppen met grijnzen, je wilt niet weten hoe vaak ik dat gehoord heb!!

Dit boek is het best gelezen boek, dat ik ooit geschreven heb en dat is gewoon geweldig!

Ik vind het gewoon...  bijzonder (?!) dat er zo veel mensen zijn die dit boek leuk vonden en hopelijk nog steeds vinden!

Ik heb nog nooit met zó veel plezier aan een boek gewerkt, en ben ook geen een keer vastgelopen!

En dat is nog niet eerder gebeurd!

Ook heeft dit boek op #1 gestaan door jullie!!  (en niet 1 keer! Wel 30 keer!!!!!!!)

Ik heb half zitten janken toen ik daar achter kwam!! XD

Ik ben gewoon een beetje sprakeloos door jullie!

Hopelijk vonden jullie het ook leuk dat ik op elke reactie van jullie gereageerd heb, want dat vind ik gewoon belangrijk! (na hoofdstuk 70 werd dit wel lastig door de hoeveelheden van reacties, maar goed, ik heb op elke reactie die ik gezien heb gereageerd, dat vind ik belangrijk!)


Ik wil graag een aantal mensen speciaal bedanken en dat zijn vooral de heel actieve lezers die dit echt verdienen of mensen die me geholpen hebben met dit boek (gemerkt, of ongemerkt)!

Te starten met de actieve lezers, (of ze nou het hele boek er al waren, halverwege gestopt zijn of halverweg erbij gekomen zijn, jullie verdienen hier ook plekje!) jullie lieten elk hoofdstuk reacties achter waar ik me dood om kon lachen, waar ik een HUGE big smile van op mijn gezicht kreeg, of elk hoofdstuk stemden en ga zo maar door, jullie zijn gewoon echt geweldig!

Wil je weten over wie ik het heb? Nou over deze super lieve mensen natuurlijk!

juulxhazz , NoFuturebecausebandsQueentjeIris, niallxjade , _BadBitch, x_naomitje_x , writermarijex , SofieMertens1 , writerof_books_love , damnhotlouis , LittleHazzasCurls18ShadowRebelGirlfewmkuhhcharellaxx , Slytherinnerniallsgoals_ , Tropical_TessaMaria__Granger , fanfictie1dxxMisses_Marocainelollotlol ,niekakuijpers , ItsYaGurlWyatt , xOnexDirectionxFan , Secret_writer_G_ , miss_jeon-hirai_park , amber5HPfan , 

En dan de mensen die mij geholpen hebben met het schrijven, gemerkt, of ongemerkt ook jullie wil ik bedanken!

-cascataxx nog een heel speciaal bedankje voor jou omdat je zo veel vertrouwen in mij en mijn boek had (dit boek, maar alle andere boek ideeën waarmee ik bij jou kom ook!) toen ik me onder andere af vroeg of mijn geweldige lezers wel een vervolg zouden willen hiervan en toen ik bezig was met het verhaallijn van het vervolg en ik vast liep. Ze zei dat het me ging lukken, en nu? Nu ben ik klaar met de verhaallijn en ben ik het boek zelf al aan het schrijven :) Dus HEEL erg bedankt<3 jij zei dat ik mijn droom moest volgen en daar ben en blijf ik je voor altijd dankbaar voor!

En @agentpizzagekIrwin! jij krijgt een sepciaal plekje hier omdat ik behoorlijk veel geschreven heb van dit boek terwijl wij twee samen aan het Skypen waren! 

Ook verdienen _BadBitch, damnhotlouis en LittleHazzasCurls18,  een speciaal bedankje, omdat ze me rond hoofdstuk 70 tot 80 vol spamden, en we met zijn vieren onbenullige, maar geweldige gesprekken hadden over de teletubbies, over giro 1D1D om de OH ZO arme eekhoorntjes te helpen en ga zo maar door! Dank jullie wel, want door al jullie comments heb ik heel vaak met een grijns achter mijn computerscherm gezeten! (we hebben zelf de 1000 comments op 1 hoofdstuk gehaald met onze nutteloze, maar geweldige gesprekken!)

Last but not least: charellaxx omdat jij de actieve lezer bent die het het langste volhield me vol te spammen met dingen waarom ik me kapot gelachen heb, you're awesome!

De stille lezers natuurlijk ook! Want ook jullie ben ik ook dankbaar, zonder jullie had ik lang niet zoveel lezers gehaald als dat ik nu heb, en vind het gewoon geweldig dat jullie de tijd namen om elk hoofdstuk weer te lezen! Dankjewel!




Dit boek heeft op 14 februari 2018

137.449 lezers;

9.525 stemmen;

 10.200 reacties;

gehaald en dat zou nooit gelukt zijn zonder jou! Dankjewel en hopelijk tot het vervolg :)))

Let's Sing Girl • 1D • VOLTOOID • #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu