Part 21

237 14 10
                                    

2 μήνες μετά..

Στο σπίτι της Μελίνας....

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πέρασαν δύο μήνες τόσο γρήγορα.Σημερα είναι είναι η βάπτιση των παιδιών και τα κορίτσια έχουν έρθει σπίτι μου για να ετοιμάσουμε τα παιδιά.Σε λιγότερο από μία ώρα πρέπει να είμαστε εκεί θα περάσω και από τον Άρη μαζι θα παμε κατω μπορει να χωρισαμε αλλα δεν παυουνε να ειμαστε γονεις των παιδιων και οι δυο. Α! Σε μια εβδομαδα βγαινει και το διαζυγιο το παιρνουμε και μετα φευγω για την ακριβεια φευγω σε δυο εβδομαδες απο τωρα.

Ντυναμε λοιπον τα παιδια και μιλουσαμε για την βαπτιση δεν θελαμε να συζηταμε για το ταξιδι μου και παρολο που δεν το ελεγαν τα κοριτσια τοσο καιρο ξερω οτι στενωχοριουνται πολυ και οχι μονο αυτες αλλα και η Αδεφη μου η Κατερινα, οι γονεις μου και οι υπολιποι φιλοι μας. Τον μονο που δεν τον νοιαζει καθολου ειναι ο Αρης αυτος συμμεριφερεται σαν να μην συμβαινει τιποτα, οχι οτι εμενα με πειραζει αυτο δηλαδη αλλα με νευριαζει το ποσο γρηγορα με ξεπερασε δηλαδη αυτος δεν ενοιωθε ποτε τιποτα για εμενα, οχι οτι εγω νιωθω δεν νιωθω τιποτα γι'αυτον πια τιποτα απολυτος.

Ξαφνικα κοιταξα την ωρα ηταν 6:30 ωχχχ και η βαπτιση ειναι στις 7:00 πρεπει να παω απο το σπιτι του Αρη θα παμε μαζι μπορει να χωρισαμε αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν ειμαστε οικογενεια, λιγο διαλειμενη βεβαια αλλα οικογενια.

Πηρα λοιπον τα παιδια και ειπα στα κοριτσια να ξεκινησουν για την εκλησια, μπηκα μεσα στο αυτοκινητο σε δεκα λεπτα ημουν εκει χτυπησα το κουδουνι και περιμενα. Μου ανοιγει ο Αρης φορουσε μονο το πατελονι μα καλα ξερει τι ωρα ειναι, σταθηκα για μερικα δευτερολεπτα στην πορτα και τον κοιταζα ειχα ξεχασει ποσο ωραιο σωμα ειχε,Μελινα συγκεντροσουυυυ.

Αλλα και αυτος καθοταν στην πορτα και με κοιτουσε σαν χάνος αποφασισα λοιπον να μηλισω πρωτη γιτι αλλιος θα ξημερωσουμε.

Ε:Να περασω???

Α:Ναι βεβαια περνα!!

Ε:Ευχαριστω!!

Α:Eισε πολυ ομορφη σημερα,Βασικα παντα εισε ομορφη αλλα σημερα πιο πολυ!!!

Ε:Σε ευχαριστω πολυ (χαμογελαω)

στην πραγματικοτητα ηθελα να του πω κι εσυ αλλα φοβαμε οτι θα με παρεξηγουσε αφου φορουσε μονο το πατελονι του.

Ε:Εσυ δεν θα ντυθεις (λεω ψυχρα)

Α:αααα ναι σωστα θα παω δεν σε πειραζει να μεινεις μονη σου για λιγο ετσι???

❤Απαγορευμενος Έρωτας❤Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu