Part 21

6.7K 513 14
                                    

Με την Έλλη αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε γαλοπούλα και χοιρινό για σήμερα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Οπότε στείλαμε τον Άλεξ με τον Παναγιώτη να πάνε στο χωριό να πάρουν τα υλικά. Αφού τα φέρανε ξεκινήσαμε το μαγείρεμα. Είχαμε βάλει μουσική και χορεύαμε ενώ φτιάχναμε την γέμιση.😂😂. Ο Άλεξ είχε καθίσει στην καρέκλα και χάζευε την Έλλη. ΑΧ τα ερωτευμένα μου!!

Με τον Παναγιώτη δεν πολυμιλάμε. Εκείνο το βράδυ κλείστηκε στο δωμάτιο του και βγήκε για να φάμε το επόμενο μεσημέρι. Εγώ όφειλα να του πω την αλήθεια. Εξάλλου δεν ένιωθα ούτε εγώ άνετα με όλη αυτή την κατάσταση.

Ο Άλεξ με την Έλλη πήγανε για λίγο στο δωμάτιο για να της δείξει κάτι και καλά. Όχι σε εμάς αυτά Άλεξ. Και έτσι με αφήσανε μόνη μου να παιδεύομαι με το χοιρινό.

Κ-"Παναγιώτη έλα λίγο"

Π-"Τι έγινε; Έπαθες κάτι;" μου είπε ανήσυχος μπαίνοντας με φόρα στην κουζίνα.

Κ-"Εμ όχι απλά μπορείς να δοκιμάσεις αν είναι καλό" του είπα και του έδειξα το κομμάτι χοιρινό που κρατούσα στο χέρι μου. Κατευθείαν το βλέμμα του μαλάκωσε και με πλησίασε. Έπιασε τον καρπό μου και πλησίασε το χέρι μου στο στόμα του. Τα χείλη του ακούμπησαν στα δάχτυλα μου για να πάρουν το κομμάτι. Αμέσως ένα ρίγος με κυρίευσε και το άγγιγμα του με έκανε να ανατριχιάσω.

Κράτησα με το ζόρι τα μάτια μου ώστε να μην δείξω ότι μου αρέσει. 

Π-"Μμ καλό είναι θέλει λίγο αλάτι ακόμα και θα είναι τέλειο"

Κ-"Ωραία ευχαριστώ" είπα έριξα αλάτι και πήγα επάνω. Χτύπησα την πόρτα των παιδιών και δεν πήρα απάντηση. Μμ τα πονηρούλια μου είναι και ήσυχα. 

Κ-"Ε το ξέρω ότι είστε μέσα. Θα ετοιμάσετε το τραπέζι γιατί εγώ μαγείρεψα και πάω να χαλαρώσω"

Ε-"Οκ " είπε η Έλλη και ταυτόχρονα άφησε έναν αναστεναγμό. Γέλασα και πήγα στο δωμάτιο μου. Γέμισα την μπανιέρα με νερό και έριξα ένα bath bomb με άρωμα φράουλα. Έβγαλα τα εσώρουχα μου και μπήκα στην μπανιέρα. Ένιωθα τους μυς μου να χαλαρώνουν για τα καλά. Έμεινα μέσα στο νερό για 1 ώρα μιας και είχε κρυώσει. Μέχρι να στεγνώσω τα μαλλιά μου και να ετοιμαστώ σε όλα εκτός από το ντύσιμο, έβαλα μια εσώρουχα και μια φόρμα.

 Μέχρι να στεγνώσω τα μαλλιά μου και να ετοιμαστώ σε όλα εκτός από το ντύσιμο, έβαλα μια εσώρουχα και μια φόρμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now