Κεφάλαιο 2ο

136 9 4
                                    

Πρώτος χτύπος,δεύτερος και γω συνέχιζω να ονειρεύομαι.Πήρα την απόφαση να σηκωθώ,με δυσκολία πάντα.Μόλις κατάλαβα οτι δεν ονειρεύομουν και η Μαρία όντως εξαφανίστηκε ήθελα να πεθάνω.
Και μόνο στην ιδέα ότι σήμερα ήταν Δευτέρα και είχα 7 ώρες κολαστήριου  μπροστά μου. Αλλά όχι, αυτό έλειπε να πήγαινα κιόλας.Οι επιδόσεις μου είναι αρκετά καλές άρα δεν με νοιάζει που θα χάσω λίγες μέρες σχολείου.

Ήταν νωρίς, κατέβηκα να φάω πρωινό γιατί θα είχα μια δύσκολη μέρα έπρεπε να ψάξω για την Μαρία.
Δεν θα έλεγα τίποτα στους δικούς μου,όχι πως θα τους ένοιαζε, αλλά λέμε τώρα.Δεν ήταν κανένας κάτω,καλύτερα. Ήπια ένα χυμό ,έφαγα τα δημητριακά μου.Πήγα να ντυθώ έβαλα το μαύρο τζιν μου,με ένα χακί φούτερ. Πήρα την τσάντα χωρίς τα βιβλία,τα κλειδία μου και έφυγα.

Ο καιρός βοηθούσε αρκετά, είχε ήλιο, αλλά είχε αρκετό κρύο. Πήγα ξανά στο σημείο που την άκουσα την τελευταία φορά, μήπως και έβλεπα κάτι καινούργιο. Προς εκπληξή μου,όταν έφτασα είδα τους γονείς της με το αυτοκίνητο τι τους λέμε τώρα;; Δεν ήξεραν τίποτα για την Μαρία, τους είδα ανύσηχους. Με είδαν...ωχ τι να τους πω τώρα;;

Κ.Ελένη:"Γειά σου Ελίνα μου,δεν έχετε σχολείο;Πάλι κοπάνα;Στην Μαρία πήγαινες;"
Τι της λέμε τώρα;;Με βομβάρδισε με ερωτήσεις.Αχ και να ήξερε.
Τι της λέμε τώρα;
Ελίνα:"Εμ εγώ δεν είχα σχολείο για την Μαρία δεν ξέρω,νομίζω πως ούτε εκείνη είχε.Ναι σε αυτήν πήγαινα,να δω τι κάνει."απάντησα δυστακτικά και με έναν κόμπο να με σφίγγει στο λαιμό.
Κ.Ελένη:"Έλα μπες τότε να πάμε μαζί.Έχετε μιλήσει καθόλου γιατί την πήραμε το πρωί αλλά δεν μας το σήκωσε μάλλον θα κοιμάται."
Ελίνα:"Εμ όχι δεν έχουμε μιλήσει."

Εκείνη την στιγμή την ξαναπήραν τηλέφωνο,είδα οτί αγχώθηκαν.
Μήπως έπρεπε να τους πω τι έγινε;
Θα μου ήταν δύσκολο δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν.
Ελίνα:"Μπορείτε να σταματήσετε λίγο το αυτοκίνητο πρέπει να σας πω κατι πολύ σοβαρό."
Κ.Ελένη:"Τι έγινε κορίτσι μου; Κώστα σταμάτα το αυτοκίνητο στο παρκάκι."
Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε έπρεπε να δώσω εξηγήσεις.
Ελίνα:"Λοιπόν, εγώ χθες είχα βγει με την Μαρία ήρθα να την πάρω και ύστερα πήγαμε για καφέ.Όταν φύγαμε απο την καφετέρια καθήσαμε λίγο στο παρκάκι απέναντι από την καφετέρια. Η Μαρία μου είπε πως καλύτερα να πηγαίνουμε και εκείνη πήρε το λεωφορείο που την αφήνει ένα στενό πάνω από το σπίτι σας.Μόλις πήγα σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν η Μαρία μου είπε πως φοβάται,την ρώτησα που είναι και μου είπε οτί είναι ένα στενό πάνω από το σπίτι σας.Δεν πρόλαβα να απαντήσω και άκουσα το κινητό να πέφτει στο κράσπεδο και μια κραυγή.Πήγα στο σημείο που μου είπε  ότι ήταν και βρήκα μόνο το κινητό της .Πήγα σπίτι σας αλλά δεν ήταν."
Κ.Ελένη:"Το παιδί μου,τι θα κάνουμε Κώστα; Αν έχει πάθει κάτι θα τρελαθώ." Κσι ύστερα ξέσπασε σε κλάμματα.
Κ.Κώστας:"Ηρέμησε θα την βρούμε.Πάμε σπίτι να δούμε για κάποιο στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει.Και μετά θα πάμε στην αστυνομία να δηλώσουμε εξαφάνιση και να δώσει η Ελίνα κατάθεση.Ελίνα να τους δώσεις και το κινητό."

Αυτή είναι η Μαρία😍

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αυτή είναι η Μαρία😍

Αυτή είναι η Ελίνα😍

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Αυτή είναι η Ελίνα😍


Λοιπόννν αυτό ήταν το δεύτερο κεφάλαιο. Λίγο βαρετό i know αλλά στα επόμενα περισσότερες εξελίξεις.I promise😂
Πατήστε το αστεράκι😘και κάντε και comment😘
Τα λέμε στο επόμενοο🤗💕

About Last NightΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα