3.-HOLY SHIT-

174 23 145
                                    

* (α/n: Η ΦΩΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ*)
....
ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΤΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Μόλις ο Ηλίας με ρώτησε ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ;;;!!

Τι φαση; Πώς πρέπει να το πάρω εγώ αυτό τώρα;;

-ΚΑΤΣΕ ΤΙΙ;;; ΓΙΑΤΙ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Είπα παρακλητικά και έπεσα κατω στα γόνατα μπας και καταφέρω και τον πείσω να μην με χρησιμοποιήσει ως θύμα για τον δολοφονία που σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει η κοπέλα του μετά απο αυτό

ΚΑΙ ΝΑΙΠ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. Οι κοπέλα του Ηλία ειναι μεν όμορφη,όσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ, είναι καλή,αγαθή αξιαγάπητη και άλλα τέτοια κολακευτικά επίθετα αλλά όταν έχει να κάνει με τον ΗΛΙΑ είναι η πιο ζηλιάρα basic bitch που μπορείται να γνωρίσετε.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΛΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΙΙΙΙΙΙ.

-ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ. ΘΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ

-ΕΛΑ ΜΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ;;

-Ναιπ. Γι'αυτό σκάσε και έλα εδώ. Είπε και κατευθήνθηκε στην μαύρη βαμμένη ντουλάπα του δωματίου μου

Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α

-Ηλία..Γλυκό μου αγόρι.. Εσύ γλυκό πλάσμα του πλανήτη γη... ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ

-Πω ρε Έμυλιιιι μην το κάνεις τόσοοοο μεγάλο θεέμα πια. Δεν έγινε και κάτι. Απλά να,θέλω να την κάνουμε λιγουλάκιιιι να ζηλέψει για να καταλάβει πόσο παθιασμένη ερωτευμένη είναι μαζί μου. Είπε με μια υπερύφανη έκφραση στο πρόσωπο του και πραγματικά όσο γλυκός και να φαθνόταν εκείνη τη στιγμή,ήθελα να τον χαστουκίσω όσο τίποτα..

-Ρε Ηλία δεν νομίζεις πως το ξέρει ΗΔΗ αυτό;;;

-Omgggg omgg Ναααααα! Αυτό εδώ θα φορέσεις!! Είπε ενθουσιασμένα αγνοώντας πλήρως την προηγούμενη ερώτηση μου. Στα χέρια του κρατούσε την αγαπημένη μου μαύρη βερμούδα (ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ) και μία κόκκινη μακρυά αντρική όπως πάντα μπλούζα με σχέδια.

ΝΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΥΛ!;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ.

-ΠΦΦΦΦΦΦΦ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. Αλλά μόνο και μόνο επειδή επέλεξες ωραία ρούχα. Έκανα την υποχώρηση τελικά όσο και αν θέλω την άμοιρη frienzoned ζωούλα μου να συνεχιστεί εν ειρήνη.

-ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ;;; με ρώτησε με έναν τόσο παιδικό ενθουσιασμό και με κοίταξε με αυτη τη βλαμμενογλυκούλα φατσούλα του ΑΧΟΥΥΥΥΥ ΤΟΝ.

The universe ships (us). #gbc2017Where stories live. Discover now