Gaat het nu al fout?!

36 6 0
                                    

Pov Link
De rest van de dag gingen we wandelen. We kwamen een meisje tegen. Ze zag er moe en uitgehongerd uit. "Hey meisje, gaat het wel goed met je?" vroeg ik en liep naar haar toe. "Nee. Ik zit al een week in dit verdoemde bos en ik kom er niet uit. Ik ben moe en ik wil naar huis." zei ze en begon te huilen. Ik trok haar in een knuffel en troostte haar. "Wil je anders met ons mee?" vroeg ik en ik keek naar de rest die ook om ons heen was komen te staan. "Als dat mag dan graag." ze keek naar me en ze kreeg een klein glimlachje op haar gezicht. "Ik loop met haar mee." zei ik tegen te rest. Ze knikte en ik liep met haar naar ons huisje. We waren aangekomen bij het huisje. "Ga jij anders even douchen, dan maak ik wel wat te eten." zei ik en ze knikte en liep naar boven. Ik pakte brood en deed er kaas op. Ik schonk een glas in met melk en ik zette het op tafel. Na 10 minuten riep ze mij, "Gast, ik heb geen kleding." Gast? Ohja, ik had mij nog niet voorgesteld. "Je mag wel wat van mij lenen." riep ik terug. Ik liep naar mijn kamer en trok de kast open. Ik pakte een sweater van dhd en een joggingbroek. Ik liep naar de badkamer en klopte op de deur en hij ging een stukje open. Ik stak de kleding door de kier en ze pakte het aan en deed de deur weer dicht.

Pov Vera
Ik pakte de kleding en deed de deur weer dicht. Ik ging me omkleden en pakte een random borstel en begon mijn haar te borstelen. Ik ging de badkamer uit en liep terug naar beneden. De jongen zat op de bank en toen hij mij zag liep hij naar me toe. Ik liep de trap af en ging voor hem staan. Hij stak zijn hand uit. "Ik ben Link." zei hij. Ik schudde zijn hand en zei, "Ik ben Vera. Leuk je te leren kennen." Hij ziet er zo schattig uit. We liepen samen naar de tafel en ik ging bij het bord zitten. "Bedankt voor het eten." zei ik en begon met eten. Hij pakte zijn telefoon en ging zijn insta doorkijken. Ik heb niet op zijn telefoon zitten kijken hoor😏. Ik pakte ook mijn telefoon en keek ook op insta. "Wat is je insta naam?" vroeg ik en doorbrak de stilte. "Ik heet xlinktijger hoezo?" zei hij en ik zocht het op. Ik klikte op volgen en ik hoorde een geluidje bij zijn telefoon afgaan. Hij keek naar mij en toen weer naar zijn telefoon en zei, "Ooooh." Ik ging zijn foto's bekijken. Het waren soms gekke, maar ook hele mooie foto,s. Ik maakte van een cute foto van hem een screenshot en deed hem als achtergrond. Het was al 3 uur 's middags en ik ging maar weer weg. Hij liep mee naar de deur. "Thnx voor je hulp." zei ik en voordat hij antwoord kon geven, drukte ik mijn lippen op die van hem. Precies op dat moment kwam de rest het pad op lopen en zag Jasmine ons kussen. Ze kreeg tranen in haar ogen en rende zo snel mogelijk weg.

Pov Link
Daar stond ik dan te kussen met Vera. En Jasmine heeft het gezien. Ik hoorde haar huilend wegrennen en ik duwde Vera van me af en rende achter haar aan. Jasmine houdt van het bos, dat had ze me verteld. Ik rende het bos in en ik zag een schim bij een boom zitten. En ja het was Jasmine. Haar hoofd lag in haar handen en haar mouwen waren nat van de tranen. Ik ging naast haar zitten en ze keek op en begon tegen me te schreeuwen. "Rot op! Wat denk je wel niet! Jasmine is er toch niet! Laat ik dan die trut maar zoenen!" Ik zag dat ze op wilde staan, maar ik hield haar tegen en toen deed ik iets wat of goed of volledig fout kon gaan.

De squakantie! ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora