36

51 6 1
                                    

Demi'nin paylaştığı gönderinin çevirini buldum.
Alığım sayfanın Instagram'ı @demilovatosoul

☁️
Lovaticlerim! Hamburg'daki en ilham verici geziden döndüm (bu konu çok yakında!). Bu gezi bana bir kez daha şunu hatırlattı: Nerede yaşadığım veya kültürel geçmişlerimizin ne olduğu, duygusal insan bağlantısının ve sevginin olması varlığım ve hayatta kalmamız için kesinlikle çok önemli.Milyonlarca insanın sevgisini kazandığım için çok şanslıyım. Bu gerçek dışı! İzleyicilerime sosyal medyada, şovlarda, dışarıda ve etrafımda tanıştığım insanlara bakıyorum ve her birinizin nezaketi sürekli beni mutlu ediyor. Son aylarda sizinle sarılmak ve buluşmak için biraz yavaşladım ve kişisel yolculuklarım hakkında daha fazla öğrenmek için bilinçli bir karar verdim. Tüm delilikten kurtulmak için geçen yılın sonunda ihtiyacım olan zamanı almam için izin verdiğiniz için teşekkür ederim. İtiraf edeceğim, insanların bana kızacağından endişelendim. Ama gördüğümde üzülmek yerine, kelimenin tam anlamıyla her biriniz kollarınızı sarstı ve bana sevginin ve desteğinizin ne denli değişmediğini gösterdi. Çok mutlu oldum ki, her zamankinden daha enerjik ve ilham kaynağım olan müzik yazmaya geri döndüm ve bu yeni fasıla her şeyimi ve daha fazlasını vereceğim. Sorry Not Sory, üzerinde çalıştığım birçok şarkının ilkidir ve hepinizin dinlemesi için sabırsızlanıyorum. Umarım bu şarkı sizi daha önce hiç olmadığı kadar koltuğunuzdan alıp dans ettirir. Bu, şimdiye kadar nefret edilen ve üstüme yükselen ve diğer taraftan lanet bir vahşi çıkıp çıkmış olan herkes için bir marş! Sizi seviyorum.
☁️

☁️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Demi Lovato News🌹Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin