You're Beautiful/Angel

418 98 85
                                    

    TÜR:ROMANTİK KOMEDİ(Klasik)

Öncelikle dizi ile ilgili bilgileri ve konusunu paylaştıktan sonra görüşlerimi ve replikleri paylaşmayı düşünüyorum.Önce klasiklerden başlanması taraftarıyım yeni başlayacaklar ya da başlayıp da klasikleri bitirmeyen varsa önce klasikleri bitirmeli bence.Her türden paylaşımın bitiminde başka şeyler bekliyo olacak sizi😉Bu arada multimedyada I will promise you var (ben konseri koymayı tercih ettim)dizinin severek dinlediğim ostsi.

Adı: You're Beautiful | He's Beautiful! 미남이시네요
Tür: Dram, Romantik, Komedi, Gençlik, Müzikal
Yönetmen: Hong Sung-Chang, Park Yong-Soon
Senarist: Hong Jung-Eun,Hong Mi-Ran
Yayıncı: SBS
daum: 9.0
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2009
Yayın Tarihi: 7 Ekim 2009 - 26 Kasım 2009
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba-& Perşembe - 21:55
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular

Jang geun suk-Hwang Tae KyungEvvet keşke biraz daha küçültebilseydik ama neyse onu birçoğunuzun tanıdığına eminim tanımayan da eminim tanıyacak ve vazgeçemeyecek ondan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jang geun suk-Hwang Tae Kyung
Evvet keşke biraz daha küçültebilseydik ama neyse onu birçoğunuzun tanıdığına eminim tanımayan da eminim tanıyacak ve vazgeçemeyecek ondan.
Kendisi dizide Angell gurubunun lideri ve vokalisti.Pek fazla anne sevgisi görmediğinden ciddi ve soğuk kimilerine göre de gıcık sayılabilir ama gülüşüyle içinizi ısıtacak hatta karnınızda kelebekler uçuşturacaktır. Ko min nyeo'ya karşı ne zaman bir şeyler hissetceğini ya da ne zaman hissetmediğini en çok sorgulayacağınız karakter bence.

 Ko min nyeo'ya karşı ne zaman bir şeyler hissetceğini ya da ne zaman hissetmediğini en çok sorgulayacağınız karakter bence

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Park Shin Hye-Ko mi nyeo ve Ko mi nam
Resmen başrollere torpil geçmiş gibi oldu.Park Shin'i tanıtmaya ne hacet kadın Türkiye'nin Aslı Enver'i gibi😁
Babası öldükten sonra ikiz kardeşi ile büyümüş kendisi rahibe olmak isterken ikizi Angell grubunun seçmelerini kazanıp ardından ikizinin kaza geçirmesi üzerine onun yerine geçmek zorunda kalıyor ve erkek kılığına giriyor.Resimde hem rahibe hali hem de erkek kılığındaki hali var.Hwang Ta Kyung,Jeremy,Kang shin woo ile beraber yaşamak zorinda kalan Ko mi nyeo'nun maceralarını hep beraber göreceğiz.

Kore dizi replikleri-önerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin