76.- Chapter

455 52 16
                                    

"Pravděpodobně umřu." Jakmile to vyslovil, tyhle slova se mi neustále za sebou opakovali v hlavě. Nechápala jsem, co tím myslí.

"Co?" Zvedla jsem obočí a pokrčila čelo, protože jsem nerozuměla situaci, která právě probíhala. Myslela jsem si, že si ze mě dělá nějakou pitomou srandu aka Justin Bieber.

"Katherine, já umřu." Zopakoval a já se zasmála, protože to je naprosto komické, jestli si myslí, že mě nějak napálí nebo něco.

"Přestaň, Justine, o tomhle se nevtipkuje." Upozornila jsem ho, ale on se ani nezasmál nebo se nesnažil mi to nějak vypálit do obličeje, že mě nachytal.

"To není vtip. Kvůli tomu, co jsem udělal Drewovi, půjdu k soudu a jedna z možností, je že umře a můj otec si myslí, že to bude asi nejpravděpodobnější možnost a rozsudek, co mi udělí." Položil si hlavu do rukou a já jsem jenom jako přikovaná seděla. Nemohla jsme uvěřit tomu, co mi právě řekl.

"Justine, co to říkáš? Jak to sakra myslíš?!" Nevěděla jsem, co mám dělat. Třeba to nemyslí vážně a jenom si dělá srandu, jako většinou, když přijde s nějakou takovou kravinou. Naposledy to bylo, že ztratil Dylana v parku a stáli před dveřmi, když mi to volal a smál se. V ten den jsem s ním už nepromluvila, a jako omluvu mi namasíroval záda.

"V tom, co dělám existují určitá pravidla. Není jich moc, ale jsou a musí se dodržovat, aby všechno fungovalo. Jedno z těch pravidel je, že nemůžeš zabít člena stejné krve jako tvoje." Řekl mi a já jen seděla, potichu, beze slova. Chvíli bylo ticho, protože ani já ani on jsme nevěděli, co říct na tuhle situaci.

"Vždyť on ani není úplně tvoje krev. Má přeci jinou matku." Snažila jsem se najít řešení, jak mi pomoci. Chtěla jsem, aby se toho chopil a byl pozitivní.

"Já vím, a proto se uskuteční nějaký soud, který mi dá trest za to, že jsem zabil někoho, kdo je propojený semnou." Zoufale řekl a já jsem se na něj momentálně ani zlobit nemohla. Nechci, aby si myslel, že ho nepodpořím a nebudu tu pro něj, protože budu. Miluju ho a nenechám ho si tímhle vším projít sám. Posunula jsem se blíž k němu a přehodila si nohy přes jeho a obejmula ho.

"Miluju tě a chci, aby si věděl, že tu pro tebe budu, Justine. Ať už se stane cokoliv." Políbila jsem ho vášnivě na rty a položila mou ruku do jeho jemných a hustých hnědých vlasů.

"Taky tě miluju, Kath. Strašně moc."

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat