30|final

14.6K 949 905
                                    

1 sene sonra




Jimin masada duran bardağa suyu doldurdu. Ağzına götürürken ellerinin titrediğini farketti.

Yoongi'yi son görüşünde hastanedelerdi ve Yoongi uyandığında Jimin'i görmek istememişti. Kriz geçirip etrafı dağıtmıştı. Hemşireler onu sakinleştirip yatırırken Jimin'i uzaklaştırdılar. İlk üç ay Jimin her gün Yoongi'yi aradı. Yoongi başlarda açmıyordu, daha sonra numarasını engellemişti. Jimin başka numaralardan ulaşmaya çalıştığında ise numarasını değiştirdi. Jimin ona ne sokakta ne de eski evinde rastlayabiliyordu.

İki hafta önce Jimin bir şekilde yeni numarasını da bulmuştu. Yoongi telefonu açtığında Jimin'in ağlamasına dayanamamıştı. Telefonu kapamadan önce bir tarih ve mekan verip buluşabileceklerini söylemişti.

Jimin çok uzun zaman bu günü beklemişti. Yoongi'den sonra kimseyle görüşmemişti. Yalnız babasını ziyarete gidiyordu. Gözüne uyku dahi girmiyordu ve bedeni oldukça zayıf düşmüştü.

Beklerken kolundaki saati düzeltip kontrol etti. Jimin bir kaç saat erken gelmişti. Mekana gelmeden önce de uyumamış ve bütün gece düşünüp hazırlanmıştı. Saçları artık kahverengiydi. Üzerindeki dar lacivert gömleğinin kollarını sıvamıştı.

On beş dakikaya yakın bir süre sonunda ufak restoranın kapısı açılmıştı. Jimin gülümsemesine engel olamamış bunun yanında gözleride dolmuştu.

Yoongi her ne kadar içini hala soğutamamış olsa da gülümsedi.

Jimin ayağa kalkıp Yoongi'nin yanına gelmesini izledi. Hala sevdiği gibiydi Yoongi. Çok güzel görünüyordu.

El sıkıştıktan sonra sarıldılar. Jimin uzunca boynuna burnunu yaklaştırıp kokuyu içine çekti. Yoongi geri çekildiğinde oda çekilmek zorunda kalmıştı.

"Hoş geldin."

"Beklettim mi ?"

"Hayır, hayır."

Yoongi iyi anlamında başını salladığında Jimin gözlerini ondan ayıramıyordu. Onu rahatsız etmek istemedi ve saçlarını karıştırdı.

"Bir şey içmek ister misin ?"

"Evet, tabii."

Yoongi gülümseyerek cevap verdiğinde konuştu.

"Bir kadeh beyaz şarap aldım."

"Görüyorum."

"Tadına bak seversin bence."

"Hayır sağol, iyiyim böyle."

"Emin misin ?"

"Evet, iyiyim."

Yoongi de Jimin'den gözlerini ayırmak istememişti.

"Ne istersin ?"

"Kahve alayım."

Jimin çalışana seslenip kahve istediğini söyledi.

Yoongi Jimin'i gerçekten özlemişti. Onu konuşurken incelediğinde dudakları istemsizce aralanmıştı. Jimin ona döndüğünde ise gülümsedi.

boss | yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin