Mudlovská šmejdko!

1.8K 70 8
                                    

Pohled Hermiony

Po první schůzce Brumbálovy armády (BA) jsem se zamířila učit do knihovny. Když jsem za sebou uslyšela pohyb a donesla se ke mně ta jeho vůně usmála jsem se a hned se otočila. Dal mi pusu do vlasů. "Harry tady ne, někdo nás uvid-" "Uvidí mě po boku té nejkrásnější dívky kterou jsem potkal" přerušil mě. Nevěděla jsem co mám říct, protože tohle mi nikdy neřekl a vyvedlo mě to z míry. Chtěla jsem něco říct, už jsem otevírala pusu že mu to vyvrátím, ale "Je to pravda" dodal s úsměvem, který umí jenom on.
"Pojď ven." vybídl mě s šibalským úšklebkem. Za normálních okolností bych zapotestovala, ale musela jsem té vzácné chvíle s ním využít, bylo jich tak málo. Vyšli jsme bok po boku na školní pozemky, když jsme se ujistili, že tam nikdo není, zamířili jsme k jezeru. Harry si sedl do trávy a opřel se o strom. Já si lehla a hlavu dala do jeho klína. Začal si hrát s mými vlasy.
"Tak jak jde ta nitrobrana?" zeptala jsem se. Harry chodil na hodiny nitrobrany se Snapem, aby se mu Voldemort nemohl dostat do hlavy. "Nic moc." povzdechl si. "Musíš trénovat, je to důležité." naléhal a jsem. "Nesmí se ti nic stát, nemůže ti nic udělat, nepřežila bych to." řekla jsem a posadila se. Koukla jsem mu přímo do očí. "Pokud by šlo o tebe, položil bych život." řekl mi a já věděla, že to myslí vážně. "Miluju tě." usmála jsem se a políbila ho.
Něco se za náma šustlo. Nevěnovala jsem tomu pozornost a nechala se od něj položit do trávy. Lehl si vedle mě a líbali jsme se dál. Když v tu jsem zahlédla postavu v křoví. Rychle jsem se odtrhla od Harryho abych zjistila kdo to je. Byl to Malfoy. Když si všiml že ho vidím, utekl k hradu. Prohlédla jsem vystrašeně k Harrymu, protože bylo jasné že to praskne. Harry jen pokročil rameny. "Jak jsem říkal, dozvědí se že jsem s tou nejúžasnější holkou." Usmála jsem se na něj.
Na večeři už se začlo šuškat že Harry Potter a Hermiona Grangerová jsou spolu. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Když jsem se vydala do společenské místnosti, potkala jsem Rona. Pěkně nasupěného, abych přiznala. Hned na mě vyjel "Je to pravda!!!?" "Co je ti do toho." opáčila jsem naštvaně. "Tak je nebo ne?! Miluješ ho?!" zakřičel a ostatní se po nás začli otáčet. "RONALDE WEASLEY! I kdybych ho milovala, tobě to může být úplně fuk! A víš co? Jo miluju ho, máš s tím problém?" přímo jsem zuřila a běsnila. "To teda mám! Ty špinavá mudlovská šmejdko!" Zůstala jsem stát jako přikovaná. Ne to neřekl. Ron. Od prvního roku její nejlepší kamarád. "Tos přehnal!!!" slyšela jsem někde za mnou. Spatřila jsem Harryho. Než jsem se nadála vrazil Ronovi pěstí.

Hermiona Potter | dokončeno✔️Where stories live. Discover now