42

7.4K 400 734
                                    

We reden weer richting de atomium. "Ik heb eigenlijk echt zin in een ijsje" zei ik. "Dan gaan we halen" Ik lachte. "Awww thanks baby" Hij keek me raar aan en we schoten allebei in de lach. Ik doe nooit lief daarom.

We haalden onze ijsje en reden richting de atomium. We gingen zitten op een bankje en begonnen te praten. "Volgende week is onze toneelstuk he" zei ik. "Ow ja helemaal vergeten!" "Ja pfff ik stres kapot hard je weet nie" "Niet nodig, ik ben bij je" zei hij en trok me dichter. "Awww" zei ik met een glimlach en plaatste mijn hoofd op zijn schouder.

Het bleef eventjes stil. Als het aan mij ligt, blijf ik hier de hele nacht zitten met hem. Als ik bij hem ben, voel ik me zo veilig en goed. Het is een gevoel dat ik niet kan beschrijven, een gevoel van een verliefd meisje denk ik...

"Ilham" zei hij smooth. "Ja" Ik ging rechtop zitten en we keken elkaar diep in de ogen aan. Hij glimlachte en knuffelde me. "Wat is er" "Gewoon ben blij dat ik je heb leren kennen" "Awww" zei ik en sloeg mijn armen om hem heen.

Ik voelde mijn gsm rinkelen in mijn zak. "Youssef laten we gaan, Amel belt" zei ik en stond op. "Ja is goed" Hij stond ook op en hield mijn hand vast. Alweer die rilling door heel mijn lichaam.  We liepen naar de auto, stapten in en reden naar huis.

Aangekomen voor mijn deur, bedankte ik hem voor deze leuke dagje. "Graag gedaan, ik bel je straks goed" zei hij. Ik knikte en deed de deur open. "Ilham" "Ja" Hij glimlachte en nam me vast bij mijn nek. Hij duwde een snelle kusje op mijn lippen en liet me los. Ik stapte af en besefte nog niet echt wat er zonet gebeurd was.

 Wtf hij heeft me gekust. Ik draaide me om en zag hem naar me glimlachen. Ik schudde mijn hoofd en liep naar binnen.

"Waar is mama?" vroeg ik. "Ze is gaan slapen" "Wat heb je gezegd tegen dr?" "Dat je snel iets moest halen bij Salima" "Pfff gelukkig" zei ik en plofte naast Amel neer.

"Waarom ben je helemaal rood" vroeg ze. "Hoezo?" "Je bent rood" Ik raakte mijn wangen aan en ze voelden warm aan. Ik begon te lachen. "Vertel vertel" "Youssef gaf me een kusje" zei ik beetje verlegen.

"HEBBEN JULLIE GEZOEND??!" "Roep nog luider zodat mama je goed hoort" zei ik. "Ow ja ja sorry, maar omg???!!!" "Nee we hebben niet gezoend! Hij heeft me gewoon snel een kusje gegeven a izan" "Omg!" Ze trok me in haar armen en gaf me een knuffel. Ik voelde me net een baby.

"En eerlijk hoe waren zijn lippen?" vroeg ze. Ik begon te lachen en hief mijn schouders op. "Het ging zo snel" "Maar hoe voelde het dan!" "Raar" "Je hebt je eerste kus gehad he" Ik zuchtte. "Jah"

Om eerlijk te zijn, voelde zijn lippen wel goed aan. Hij heeft zo van die zachte, dikke lippen die gewoon goddamn goed aanvoelen. Dit is de eerste keer dat ik een kus krijg op de mond. Al was het niet zo een lange, het was een kus klaar.

"Mohim ik ga slapen" zei ik en gaf Amel een kus. Ik stond op en liep naar mijn kamer. Ik trok mijn pyjama aan en ging liggen in bed. Ik stuurde Youssef een berichtje en hij belde me 2 minuten later.

Voor de rest van de nacht hebben we zitten bellen, tot ik in slaap viel en hij aflegde.

Volgende morgen :

Ik stond op en voelde mijn telefoon nog aan mijn oren. Ik begon te lachen en zag dat ik gisteren 3 uur met hem aan de telefoon heb gezeten. Kan me nog herinneren dat we over die kus spraken en dat hij zei dat ik zachte lippen had haha.

Ik liep naar beneden en mijn moeder was al gaan werken. Amel was aangekleed alles. "Waar ga je?" vroeg ik. "Ik heb vandaag een date" zei ze. "Een wat?" "Date" "Met wie???!" "Mo" zei ze verlegen. "ZEG WOLLAH OMGG?!" Ze knikte. Ik riep phel shi bezetene en nam haar in mijn armen. "Eindelijk, het duurde nog langer dan mij en Youssef" zei ik lachend. "Haha hmara, mohim hij staat voor de deur" zei ze en duwde een kus op mijn wang. Ik liep met haar mee tot de deur en zag mo daar wachten in de auto. Ik glimlachte en zwaaide naar hem. Hij zwaaide terug en Amel stapte in. Ik zwaaide ze uit en ze schuurden de straat uit. Zo cute die tweetjes.

Ik liep terug naar binnen en was weer home alone. Ik zette luide muziek op en begon het huis een beetje op te ruimen.

De bel ging. Wie zou dat kunnen zijn? Ik deed de muziek uit en liep naar de deur. Ik deed de deur open en zag Youssef zijn dikke hoofd voor me. "Wat doe jij hier?" vroeg ik. "Je leeft nog! Ik heb je 80 keer gebeld, maar je nam niet op?" "Ow niet gehoord sorry" Hij zuchtte. "Hmara" "Was je ongerust jongeman" Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Mohim wat doe je?" vroeg hij. "Ben home alone" "Home alone yek" zei hij dubbelzinnig. "Omg ga weg" zei ik en wou de deur dichtslaan, maar hij hield het tegen. "Hahahaha is grapje wollah" "Beter voor je leven" "Mohim mag ik nog binnenkomen of?" "Uhmmm" "Laat je je toekomstige man niet binnen?" "Uhmmmm" "Laat me binnen" zei hij en duwde deur open. "Hmar" mompelde ik en liep naar binnen.

Hij sloot de deur achter zich dicht en liep naar de woonkamer. "IK HEB NET GESTOFZUIGT WAT LOOP JE MET JE SCHOENEN OP TAPIJT!" riep ik phel mijn leven hing hier van af. Hij begon te lachen en trok zijn schoenen uit.

"Waar is de afstandbediening" "Wollahila je voelt je echt thuis he" zei ik. "Duh" Ik rolde met mijn ogen. "Ik kan ook uren naar jou kijken hoor" "Doe dat maar" zei ik en hief de emmer vol water op. Ik zette de muziek weer op en begon te dwijlen.

"Mijn vrouwtje kan al huishouden doen mashallah" zei hij. "Ga je je bek houden ja" zei ik en plofte naast hem neer. "Haha je bent schattig in je pyjama" "Ik weet" zei ik hc. Hij trok me in zijn armen. "Hoe laat komt je ma?" "19u30" Hij keek op zijn horloge. "Ik heb nog meer dan genoeg tijd met jou door te brengen" zei hij en duwde een kusje op mijn wang. "Hoe laat is het?" vroeg ik. "Half 2" Ik stond op en keek in de koelkast. "IK MOET BOODSCHAPPEN DOEN!" riep ik vanuit de keuken. "Laten we dan gaan" zei hij en stond op.


Nieuwe stad, nieuw leven?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz