34

7.7K 382 66
                                    

2 dagen later : maandag

Ilham :

Ik sta op en maak me weer klaar voor school. Ik heb gisteren de hele dag met mijn moeder gezeten, maar heb haar niks gevraagd over die rechtbankshit. Ik durfde niet...

Ik kleedde me om en ging naar beneden. "AMEL!" riep ik. "Ja ja" Ik hoorde haar naar beneden komen en liep ondertussen al naar buiten.

School :

Gedurende de hele dag heb ik zitten denken aan wanneer ik naar huis kon. Youssef heb ik niet gezien vandaag. Beter, hoef hem ook niet te zien. Hij mag lekker naar Anissa gaan en haar gezelschap brengen.

De bel ging en ik liep naar buiten samen met Salima. We liepen naar een bankje en gingen zitten. In de verte zag ik Youssef naar buiten komen. Ik probeerde niet te kijken, maar hij is zo mooi omg. Hij ging zitten en niet veel later zag ik Anissa naar hem toegaan. Ze ging naast hem zitten en zat de hele tijd aanm.

Salima sprak de hele tijd tegen mij, maar geen 1 woord heb ik gehoord. Ik keek de hele tijd naar Anissa en Youssef die het blijkbaar heel gezellig hadden. A toz! Jnoen die 2.

Pauze was voorbij en we liepen terug naar binnen. Anissa en Youssef liepen hand in hand. Tfoe tfoe tfoe. Ik liep naar de les en dacht de hele tijd aan hun.

15u25 :

Ik liep de school uit en wachtte op iedereen. Ik zag Anissa, maar geen Youssef. Ze keek me vies aan. Ik scande haar van top tot teen en keek bitchig weg. Ze moet niet denken dat ze gewonnen heeft. Al is het misschien wel zo...

Ik zag Youssef naar buiten komen. Hij ging naar Anissa. Ze knuffelde hem en gaf hem kusjes tfoe. Ik keek weg want dat wou ik echt niet aanzien.

Soufiane kwam naar buiten samen met Imran en de rest. Ik glimlachte naar Soufiane die naar me toekwam. "Ewa" zei hij en gaf me high 5 en box.

~

We zaten in de metro samen met Anissa & Youssef. Ze zaten bij ons. Ik was de hele tijd bezig op me telefoon om gewoon weg niet naar hun te kijken. Gek genoeg, voelde ik wel de hele tijd een blik op mij. Is het die van Youssef? Ik hoop het...

Ik stak mijn gsm weg en staarde voor me uit. Youssef zat schuin voor me. Ik keek snel naar hem en Anissa. Hij was op zijn telefoon bezig. Feshkel.

Ik ben niet jaloers, oke misschien wel een beetje, maar serieus hij lijkt echt niet verliefd op haar.

Zij plakt aan hem, maar hij schenkt haar weinig aandacht. Like, als je relatie hebt dan geef je toch aandacht aan je vriendin. Hij niet, hij geeft zijn gsm meer aandacht lol haha.

We stapten af. Anissa ging mee. Zij woont helemaal aan de andere kant wat doet ze hier. Afouuu sowieso gaat ze met Youssef mee.

Ik liep naar Soufiane. "Mag ik een knuffel" vroeg ik zacht zodat Youssef het niet zou horen. Hij glimlachte en sloeg zijn armen om me heen. Ik knuffelde hem terug en toen liepen we door. Ik zag Youssef kijken. HIJ KEEK! Dus het doet hem iets? Of hij keek toevallig... Mohim hij heeft het goed gezien!

"Youssef wil je aub mijn tas pakken, ik ben moe" zei Anissa. Ze heeft zo'n irritante stem. Youssef keek haar raar aan, maar toen hij zag dat ik keek, nam hij het meteen aan. Le batard! (klootzak)

"Kijk Ilham, ik heb tenminste een lieve vriendje die alles voor me doet" zei Anissa en keek me uitdagend aan. Waarom praat zij tegen mij. "Ta gueulle ta gueulle" zei ik snel. "Haha dat heb jij lekker niet eh" zei ze uitdagend. "Jij gaat zometeen ook geen tanden meer hebben als je door blijft praten" De jongens begonnen te lachen. Youssef wou ook lachen, maar nee dat is zijn vriendinnetje. "Je bent niet stoer zielig meisje" zei ze toen ze voorschut stond. Ik negeerde haar gewoon want anders zou ik haar vloeren.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now