~7~

6.9K 566 231
                                    

Düzenlendi ☑️

Medya Holland

-KURT ADAM TARAAFI-

YAZARDAN

''Bu fazla mantıksız, ben nasıl kurt adam oldum?'' dedi Eva, hala şaşkınlıktan gözlerinin önündeki cevabı bulamıyordu. Bay Jack, ellerini Eva'nın omuzuna koyup;

''Benim evime geldiğiniz o zaman var ya, hani kütüphaneden çıkıp arka bahçeye gittiğin zaman. O zaman seni ısıran bir köpek değil, bendim.'' dediğinde Eva, korkuyla bir kaç adım geriye gidip:

''N-ne? Neden beni ısırdınız?'' dedi gözleri dolarken, Bay Jack bakışlarını yere çevirerek konuşmaya başladı:

''O gün dolunay vardı ve ben, dolunayda dönüşümüme hakim olamıyorum. Bu yüzden, karşıma çıktın ve ben istemeden seni ısırdım.'' dedi tekrar bakışlarını ona korkulu gözlerle bakan Eva'ya çevirerek. Eve, gözlerini kaçırıp:

''O yüzden, sabah uyandığım zaman her yerimi çizmiştim. Kendime daha hakim olamıyorken ya diğer insanlara zarar verirsem?'' dedi. Bay Jack, derin bir iç çekip:

''Her şeyi sana öğreteceğim, dolunayda bile kendine nasıl hakim olacağını öğreteceğim.'' dedi. Eva yamuk bir şekilde gülümseyip;

''Daha kendiniz, dolunayda kendinize hakim olamıyorken bana mı öğreteceksiniz?'' dedi. Bay Jack, Eva'nın haklı olduğunu biliyordu. Tam ağzını açıp bir şey diyecekken Eva, Bay Jack'in sözünü kesip:

''Peki, az önce gördüğüm görüntüler ne?'' dedi. Bay Jack kaşlarını çatıp;

''Gelecek'' dedi. 'Gelecek mi? Yani, gelecekte büyük bir savaş mı çıkacak?' diye düşündü Eva.

''Evet, gelecekte büyük bir savaş çıkacak. Vampirler, Kurt Adamlar, Avcılar ve Cadılar arasında.'' dedi. Eva kaşlarını çatıp;

''Birincisi, bunu düşündüğümü nereden anladınız? İkincisiyse kalkan bizi vampirlerden ayırıyor. Nasıl onlarla savaşacağımızı düşünüyorsun?'' dedi. Bay Jack başını onu onaylar gibi salladıktan sonra konuşmaya başladı.

''Birincisi, kurt adamların kendisine özel bir gücü var. Ben, vampirler gibi zihin okuyabiliyorum. İkincisi ise, kalkan çok ama çok yakın bir zamanda kırılacak.'' dediği zaman Eva'nın ağzı şaşkınlıkla aralanmıştı. 'Kalkan yıkılmaz bir güce sahipti, bu nasıl mümkün olabilir ki?' diye düşündü Eva, Bay Jack tekrar onun düşüncelerini duymuş bir şekilde konuşmaya başladı;

''Bir Melez, o kalkandan geçtiği an kalkan tamamen yok olacak.'' dediği anda Bay Jack, aniden ortadan kaybolmuştu. Genç kız, kaşlarını çatarak etrafı süzdüğünde kimse yoktu. Kapının tıklanması ve Holland'ın genç kıza seslenmesiyle, genç kız hızlı adımlarla kapıya ilerledi ve kilidi açtıktan sonra kapıyı da açtı ve ona meraklı bakışlarla bakan Holland, meraklı bir ses tonuyla:

''Burada ne arıyorsun?'' dedi. Eva omuz silkip:

''Midem bulanıyordu da o yüzden buradaydım.'' dedi. Holland onu onayladıktan sonra beraber lavabodan çıkıp sınıflarına doğru ilerlediler. Aslında bugün onların okulu yoktu ama profesörlerin aniden ders koyması ile mecburen okula gelmişlerdi.

Eva, sırasına oturduğu zaman Profesör kaldığı yerden konuşmasına devam ediyordu. Eva'nın Profesörü dinlemesi gerekirken. O sadece Bay Jack'in dediklerine takılmıştı:'Bir Melez, o kalkandan geçtiği an kalkan tamamen yok olacak.' demişti, ama henüz dünya da başka Melez bulamamışlardı. Bu nasıl mümkün olabilirdi ki? diye düşünerek kafasını yormaya başladı. Birde, o görüntüleri duyarken söylediği o dört kelime aklına gelmişti: 'Taehyung, beni bulmak zorundasın' Taehyung kimdi? Ve neden Eva'yı bulmak zorundaydı?

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin