~6~

7.7K 586 310
                                    

Düzenlendi ☑️   

Bu bölüm ARMY_BTS_V  ithaf edilmiştir.

Medya Alice

-VAMPİR TARAFI-

YAZARDAN

Tae, derin bir nefes alıp verdikten sonra lavabodan çıktı ve tekrar eski yerine oturdu. Alice'de tekrar eski yerini aldığı zaman, sevgilisinin elini tutup;

''İyi misin sevgilim?'' dedi. Tae kafasındaki düşünceleri bir kenara atıp, sevgilisine gülümseyip;

''Evet, sadece yorgunum biraz.'' dedi, Alice onu onayladıktan sonra tekrar filme geri dönmüştü. Tae'de bakışlarını filme çevirip izlemeye başladı, aslında denedi diyelim. Çünkü, kafası fazlasıyla karışıktı, gördüğü yansıması, bir diğer farklı olan yansıma birde hala kafasında dört dönen o kızın sesi.

-KURT ADAM TARAFI-

YAZARDAN

Eva gözlerini karnındaki felaket bir ağrı üzerine açmıştı. Elini ağrıyan yerinin üzerine koyduğu zaman kan geldiğini fark etmişti, korku ile yatağından kalktığı zaman darma dağınık olan odasında gözlerini gezdirmeye başladı. Dün akşam ne olduğuna dair hiçbir şey hatırlamıyordu, hızlı bir şekilde lavaboya girdi. Suyu açmak için elini musluğa attığı zaman musluk Eva'nın elinde kalmıştı ve su şiddetli bir şekilde etrafa dökülüyordu, elindeki musluğu yere attıktan sonra dolapta ne kadar havlu varsa hepsini suyun üzerine koyup, kapatmaya çalıştı. Bir kaç havlu daha koyduktan sonra bunu başarmıştı. Zaferle gülümsediği zaman aklına karnı geldi, karnını açtığı zaman her yerinin çiziklerle kaplı olduğunu görmüştü, sanki gece bir kurt gelmiş ve tüm karnını çizip, odayı mahvedip gitmiş gibiydi, dolaptan ilk yardım çantasını alıp yaralarını temizleyip, sargı bezi ile sardıktan sonra lavabodan çıkıp, dağınık odasında göz gezdirmeye başladı. Her yer fazlasıyla karışmıştı ve bunu toplamak kendisine düşüyordu. İlk olarak yatağında kanlarla kaplı olan nevresim takımını çıkarıp, kirli sepetine atıp, yeni takımlarını çıkarıp yatağına geçirdi. Üzerindeki kıyafetlerini çıkarıp, dolaptan askılı bir tişört ve kısa bir şort çıkarıp giyindikten sonra açık olan saçlarını toplayıp topuz yaptı ve odasını toplamaya başladı...

-2 Saat Sonra-

2 saat sonunda odasını baştan aşağı temizlemiş ve yenilemişti, dün gece ne olduğunu öğrenmek zorundaydı. Eğer kendisi bunu yapıyorsa, bunu her gece yapabilirdi ve yaptığı bu şey, dışarıya kadar gidebilir ve dışarıda ki masum insanlara zarar verebilirdi.

Telefonunun çalması üzerine, telefonu arka cebinden çıkarıp arayan kişiye bakmadan kulaklarına götürdüğünde, Holland'ın tatlı sesini duymuştu. Arkadaşının sesini duymasıyla, yüzünde küçük bir tebessüm oluşmuştu.

''Günaydınlar prenses hazretleri, okula gelmiyor musunuz?'' dedi. Eva, kocaman gülümseyip;

''Birazdan oradayım'' deyip, telefonu hoparlöre alıp yatağının üzerine koydu. Dolabından, günlük kıyafetlerinde bir şeyler çıkarıp, üzerine geçirdi. Ayakkabısını da giyinip, çantasını yerden aldı ve yatağının üzerinde duran telefonunu alıp, evden çıktı.

''Eee, okula gelene kadar anlat bakalım. Namjoon ile dün neler oldu? Güzel ve yemek sonrası bir gece geçirdiniz mi?'' dediği zaman Eva arkadaşının görmeyeceğini bile bile omuz silkip:

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin