2

5 0 0
                                    


-Час- в нормі .Тиск – в нормі . Перевірка рухомого апарату – в нормі . Життєві показники – в нормі .
Перехід до реальності – здійснений на 60... 70…90…99…99…100. Вітаю , процес завершено .
«Як же це було давно , які хороші часи» – думав Ігор .
Для нього це здалось вічністю , як же добре було пережити знову цей день .
- Так , а тепер протестуй як моє тіло віднеслось до цього – із сумом сказав про це , тепер вже один із головних вчених науково-дослідницького університету.
Поки йшли тести , він знову почав думати , над всіма деталями дня із минулого в пошуках невеликої підказки . Він знав що вона поряд . Коли тести закінчились він сказав своєму помічнику :
- Йди в архів і знайди список всіх хто отримав грант «Доктора Баріллі» , і спробуй знайти список де вкажуть всіх . Потрібен також додаток про експерименти які були проведені , і не потрібен мені список для преси , тобі його першим дадуть , але дай Людочкі цей конверт і все буде добре .
- Добре , професор . Зараз зроблю .
Після випробування доктору захотілось перекусити і трішки відпочити , він став першим хто випробував цю машину . На її створення пішло більше часу ніж він хотів , але результат цього коштував .
«Як цікаво , останні хвилини мого спогаду закінчились що я ліг із голодом . Ми тоді вирішили не вечеряти , бо ніч була і Марію не хотілось змушувати готувати вночі , кожному із нас було на роботу із самого ранку .» - думки не покидали його .
Піднявшись на ліфті перед очима в нього стояла картина того дня і він не витримав . Він піднявся із захисного бункеру і вийшов на вулицю …

03:33Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum