gangsta

334 33 14
                                    

Zâmbește citind afișul lipit pe panoul special pentru anunțuri și îl rupe cât ai clipi aruncându-l pe jos sub privirile oamenilor ce treceau pe stradă. Le zâmbește triumfător și calcă hârtia mototolită când începe să o i-a din loc. Stilul ei vestimentar îi făcea pe băieți să își întoarcă capul după ea, pe fete să fie invidioase iar pe bătrâni să se întrebe cum au putut părinții ei să o educe astfel, dar ei nu știau un lucru... singurul membru al familiei ei o plăcea exact în acel fel.

Ajunsă în suburbia orașului își linge buzele uscate din cauza lipsei de apă și intră în locuința mică ce de afară puteai să o confunzi ușor cu o casă părăsită. Aruncându-și ghetele negre în parți diferite ale încăperii, privește nonșalant mizeria din jurul ei și o ignoră intrând în baie pentru un đuș bine meritat.

Cu toate că apa care curgea făcea destul de mult zgomot, a auzit ușa de la intrare deschizându-se dar a continuat să își frece pielea, încă fină, cu gelul de duș.

Oprește dușul scuturându-și mâinile cât să scape de surplusul de apă și părăsește baia dezbrăcată, fără ca măcar să își usuce pielea. Este întâmpinata  din nou de mizeria din cameră, dar zâmbește la vederea teancurilor de bani lăsate pe pat. Țipă și aplaudă de bucurie, căutându-l pe cel ce a lăsat asemenea sursă de fericire pe patul ei.

- Îți place?

O palmă acoperită de o mănușă din piele i se poziționează pe pântecul gol și îi lipsește întregul trup încă fierbinte din cauza dusului, de un corp solid și rece.

- Iubesc asta!

Se întoarce cu fața spre individ, lipindu-și sânii goi de pieptul lui acoperit de tricoul negru.

- Și ce o să faci ca să mă răsplătești?

Vocea lui senzuală îi lovește pavilionul urechii și își coboară mâinile acoperite pe spatele ei, până le umple cu cele două fese ușor pline.

- Orice vrei tu, JB.

Zâmbetul îi înflorește pe buzele moi, odată uscate, și fără să aștepte un răspuns din partea băiatului începe să îl sărute pentru că știa ce urma să îi ceară.

Una din palmele lui îi lovește fundul, provocându-i  un geamăt pe care i-l eliberează în gura  și zâmbește de îndată ce își simte stomacul zvârcolindu-se.

- Am o mie de specii de fluturi în stomac acum.

Mărturisește și o îndeamnă pe față să îi sară în brațe pentru a o așeza pe banii murdari, ce nu le aparțineau. Faptul că era dezbrăcată îl ajuta mult în preludiul său, dar îl și excita corpul ei vulnerabil. Acoperindu-i pieptul cu hârtiile valoroase, îi săruta cu dor gâtul parfumat auzind fiecare geamăt scos de fată.

- Ți-am spus că o să fii o regină dacă stai cu mine?

Întrebarea lui o face să își aducă aminte de momentul în care l-a cunoscut și era îngrozită de el. Momentul cand el a intrat înarmat în cafeneaua în care ea lucra cu gândul de a o jefui, dar ochii îngroziți ai fetei l-au făcut să își ascunđă pistolul la spate, încercând să o liniștească.

- Nu am rămas cu tine pentru că mi-ai spus aia...

- Știu. Ai rămas alături de mine pentru că mă iubești.

Băiatul i-a continuat propoziția privind-o încrezător în ochi.

- Mai mult decât orice Im Jaebum.

- Și eu te iubesc mai mult decât orice, Jennie Kim.



g a n g s t a; GOT7Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum