much

155 27 7
                                    

Auzind ce are de gând să facă iubitul ei, Jennie îi strângea mâna din ce în ce mai tare, transmițându-i indirect că nu vrea să îi urmeze planul. Ii privea chipul transpirat din cauza tensiunii simțind în orice moment că va începe să plângă din nou.

- Nu! Nu vreau să plec fără tine!

Protestează într-un final, iar șatenul îi face semn lui Yugyeom să îi lase singuri pentru puțin timp. Se aflau în spatele unui mic butic, închis încă de la ora nouă seara, aproape de centrul orașului.

- Trebuie Jenn. Doar așa vom putea fi din nou împreună.

- Ai spus că o să fiu mereu cu tine, fata îl strânge cu toată puterea în brațe, știind că momentul când se vor desparți e aproape. O sa mor de dorul tău!

- Eu o să mor de fiecare dată când nu ești lângă mine, Jenn, dar facem asta pentru noi.

-Dacă... dacă...

- O sa fim din nou împreună, peste puțin timp. Știi că te iubesc și nu aș renunța la tine pentru nimic, nu te îngrijora iubire.

Băiatul încerca pe cât posibil să o liniștească, deși știa că ceea ce ea nu a reușit să spună putea să se adeverească. Exista posibilitatea sa fie prins de către poliție și închis pentru mult timp.

- Hai să murim împreună! Hai să ne sinucidem!

Vocea disperată și lacrimile de pe obrajii fetei îi făceau inima băiatului să se oprească. Ea ar fi avut curajul să se sinucidă pentru el. Și el ar muri pentru ea, dacă ar fi nevoie.

- Taci, Jennie! Nu te-am lovit niciodată, dar jur că dacă mai zici asta vreodată te voi plesni!

Vocea acum nervoasă și durerea pe care palmele lui mari o provoca atunci când o strangea de brațe a făcut-o să aprobe tăcută din cap.

- Dar ești al meu JB, trebuie să te întorci la mine!

Băiatul zâmbește în timp ce îi sărută vârful nasului și o strânge din nou în brațe.

- Aș despica oceanul în două ca să mă întorc la tine!

- Te iubesc, Im Jaebum.

Privește cum băiatul își așază mai bine șapca neagră pe cap și începe să fugă, lângă ea venind de îndată Yugyeom care o ajută să se ridice.

- Trebuie să părăsim orașul Jennie, e periculos să mai ramai aici.

Fata îl privește zâmbind, cu toate că avea lacrimi în ochi și aprobă.

- Crezi că se va întoarce la mine?

g a n g s t a; GOT7Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum