2.

163 6 0
                                    

Ugye leírtam hogy valaki csengetett. Rob volt az. Igazából csak bekukkantott hozzám. Meg bemutatta az új "bandatagot", aki nem más mint Dylan. És én meg pont bugyiban voltam. Rám vall. Este elmegyünk bulizni.. Vajon hová? Talált, a Hostest-ba. Na, de kicsit ismerkedjünk.

Itt egy kép rólam. Igazából ez a lényeg. És mivel este megyek azaz kilenckor a Hostest-ba így készűlnöm kéne mert már nyolc óra. Végül egy farmer és egy poló mellett döntöttem.

Természetesen majd Jack jön értem mint mindig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Természetesen majd Jack jön értem mint mindig. Ez szokásos nálunk.

Amint a Hostest-ba értünk, új arcok voltak ott. Ez kicsit megijesztett, mert visszahúzodó vagyok nagyon. De szerencsére Evelyn ott volt. Mondta hogy menjünk ki beszélgetni. Amint kimentünk, egyszerűen megnyíltam..
- Evelyn, segíts kérlek.. Már nembírom.. Miért választottam ezt, senkim sincs, egyedül érzem magam.. -
Persze csak a pia beszélt belőlem amit ő is tudott. Végül elindultunk haza. Ezek után minden kiesett. Reggel mikor felkeltem, csak Evelyn meztelen testét és a szex játékaimat láttam..
- Faszom már megint... -
Csattantam fel. Próbálom Evelynt kerülni mert tudom hogy fáj neki az hogy nem vagyok az övé. Evelyn nem tudja elfogadni hogy vége. Bár énse tudom még. Elmentem tusolni mert marhára pia szagom volt. Mire végeztem Evelyn sehol sem volt. Viszont hagyott maga után egy kártyát amin ezt állt;
Délután jövök, szeretlek, puszi.
Hát jó. Viszont most mennem kell, neharagudjatok. Sziasztok!💖

Firework Kiss/Dylan O'Brien/Where stories live. Discover now