Bonus Part

2.9K 74 10
                                    

Het is een vroege zondagmorgen als Bella het kamertje van Elina inloopt. Ze opent de roze gordijnen en bekijkt het uitzicht. Het raam van Elina kijkt uit op de tuin. Haar kamertje ligt aan de achterkant van het huis. Ze draait haar hoofd richting Elina. Ze is al wakker en kijkt met haar felblauwe ogen naar Bella. Ze heeft een klein glimlachje op haar gezicht en het zorgt ervoor dat Bella haar op wil pakken en nooit meer los te laten. Bella besluit naar het bedje te lopen en begint te praten.

"Goedemorgen lieverdje," zegt Bella tegen haar dochtertje. Elina kan nog niet terug praten, ze is daar nog te jong voor. Als antwoord strekt ze haar kleine armpjes uit en Bella tilt haar op. Ze loopt de kamer uit en wandelt door de lange gang. Ze kijkt door de deur die ze als eerste open gemaakt had, de hoofdslaapkamer van haar en Tim. Bella ziet dat Tim nog slaapt. Hij ligt half boven de lakens, half eronder. Zijn bovenlichaam is te zien en Bella bloost. Elke dag nog is ze dankbaar voor wat er allemaal al gebeurt is. Haar leven met Tim en hun prachtige kinderen.

"Papa ligt nog lekker te slapen," zegt Bella tegen Elina. Eline probeert iets te zeggen, maar het is uiteindelijk alleen maar een paar lettergrepen bij elkaar. Ze loopt, met Elina nog steeds op haar arm, door naar Laurens zijn kamer. Laurens is een jaartje jonger, maar qua uiterlijk schelen Elina en Laurens niet veel. Allebei felblauwe ogen en donkere zachte haartjes op hun kleine hoofdjes. Ze hebben een lichte teint van Bella geërfd.

Bella opent de deur met haar vrije hand. Haar andere hand ondersteunt Elina's kleine lichaampje. Het is nog erg donker in de kamer, dus Bella knipt het lichtje aan. Ze ziet Laurens in zijn bedje liggen en hij is wakker. Elina grijpt met haar handjes naar haar broertje en Bella begint te lachen.

"Totdat jullie papa wakker is, kunnen jullie even spelen. Ik kom zo terug lieverds," zegt Bella terwijl ze Elina in Laurens' bedje erbij legt. Tim had er op gestaan dat ze allebei grote bedjes kregen, zodat ze alle ruimte hadden en zich niet snel ergens aan stoten. Ze drukt bij allebei een kusje op hun bolletje en loopt daarna de kamer uit. Ze laat de deur wagenwijd open staan. Ook al kunnen ze gaan huilen en Tim wakker maken, er kan ook iets gebeuren en dan is Bella het liefst er meteen bij.

Bella loopt de slaapkamer van haar en Tim in en gaat op voorzichtig op het bed zitten. Ze schuift haar benen op het laken en gaat met haar rug naar het steuntje toe. Ze kijkt naar Tim en gaat met haar hand over zijn arm heen. Hij voelt warm aan en ze knijpt zachtjes in zijn spier. Hij reageert niet. Waarschijnlijk slaapt hij nog. Ze denkt eventjes na en staat dan op. Ze loopt op haar tenen en gaat richting de trap. Ze weet precies welke treden geluid maken en probeert daar zo zachtjes en snel mogelijk op te stappen. Ze loopt de keuken in, richting de koelkast. Ze staat stil en denkt na. Het zal veel geluid maken om sinaasappelen te persen, maar Tim verdient wel een ontbijtje. Ze pakt twee glazen en schenkt die vol met kant en klare sinaasappelsap. Dan bedenkt ze zich dat Laurens en Elina nog boven zijn.

Ze zet de twee kinderstoeltjes aan de tafel en loopt weer terug naar boven. Ze kijkt weer precies uit voor dezelfde treden. Ze zitten met z'n tweeën lief te spelen en Bella pakt ze allebei op.

"Wat worden jullie zwaar samen," fluistert ze. Bella loopt de trap voor tweede keer af en volgt dezelfde weg naar de keuken. Ze zet eerst Larens in zijn stoel en daarna Bella in haar stoel. Ze zitten met elkaar in een soort rare taal te praten en te gebaren terwijl Bella ontbijt gaat maken. Ze is zo druk bezig dat ze niet doorheeft dat Tim achter haar staat.

Tim slaat zijn arm om haar heen. Ze voelt zich vertrouwd, als of haar leven perfect is. Ze heeft het goed voor elkaar, met Tim en haar prachtige kinderen.

My BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu