Part 34

5.2K 143 6
                                    

Een week later

"Je moet Anna nog spreken," begint Tim op een vrijdagmiddag. Bella zucht diep en kijkt haar vriendje aan. Tim heeft zijn aandacht op de tv gericht en niet op haar. 

"Ik heb er helemaal geen zin in. Ik moet tijd voor haar vrijmaken, terwijl ze niet eens de moeite neemt om mij dingen te vertellen," zegt Bella. Tim haalt zijn schouders op. 

"Dat van Jason en haar school had ze je moeten vertellen, vind je?" vraagt Tim. Hij buigt voorover om zijn flesje van Bella's tafel te halen. Hij kijkt Bella aan, als teken dat hij wacht op antwoord. Alleen antwoord Bella niet gelijk. Ze is een antwoord aan het bedenken. Tim neemt een slok van zijn biertje en zet hem weer terug op tafel.

"Ik vind wel dat ze het me had moeten vertellen, ja." Tim haalt zijn schouders op en kijkt in de ogen van Bella. 

"Denk jij nooit meer aan Jazz?" vraagt Tim dan plots. Bella's wenkbrauw schiet omhoog. Ze bekijkt Tim met een verbaasde blik. Bella en Tim hadden niet echt meer gepraat over het verhaal. Ergens wil Bella er ook niet over praten.

"Tuurlijk denk ik nog aan Jazz," reageert Bella. Ze legt haar hoofd op Tims schouder. Tim drukt een kus op haar wang en Bella glimlacht.

"Ik hoop dat ze een beetje rust kan vinden," zegt Tim. Bella haalt haar hoofd van zijn schouder om zijn houding te zien. Tim zit recht voor zich uit te kijken. Op zijn gezicht is geen enkele emotie te zien.

"Waar denk je aan?" vraagt Bella zacht. Ze houdt haar aandacht op Tims houding. 

"Ik zit aan jou te denken," zegt Tim. Bella bloost en kijkt weg. Ze hoort Tim hard lachen.

"Echt?" brengt Bella uit. Tim knikt.

"Ik zat eens te denken, we hebben nu toch vakantie. Daar kunnen we net zo goed van profiteren, toch?" 

"Waar zit je aan te denken?" vraagt Bella nieuwsgierig.

"We kunnen een paar dagen weg gaan," stelt Tim voor. Bella fronst haar wenkbrauw. Wat bedoelt Tim?

"Weg gaan? Waar heen?" vraagt ze. Tim haalt zijn schouders op en kijkt voor zich uit. Soms zou Bella willen dat ze zijn gedachtes kon lezen. Je kan Tim nooit echt goed pijlen, tenzij je echt heel duidelijk op zijn gezicht focust. 

"In ieder geval ergens ver weg en waar het warm is," zegt Tim. Bella ziet het al helemaal voor zich. Met z'n tweetjes aan het strand. Niemand om ze heen... Dan bedenkt ze dat ze niet zomaar kunnen. Een verre reis zal wel een flinke som kosten en ze wil haar ouders niet ongerust maken.

"Tim, hoe gaan we dat betalen?" zucht Bella kort daarna. 

"Daar hoef je je geen zorgen over te maken, Bel," verzekert Tim haar. Bella haalt een hand door haar haren en bijt op haar lip. Ze wil heel graag weg samen met Tim, maar ze wil echt geen problemen veroorzaken.

"Ik leen wel wat van mijn vader," zegt Tim. Bella kijkt naar Tim en glimlacht. Hij glimlacht terug, komt naar voren geleund en drukt een kus op de lippen van Bella. 

"Heb je hier ergens een laptop?" vraagt Tim. Bella kijkt Tim vragend aan. Waarom heeft hij een laptop nodig? Ze loopt naar de werkkamer van haar moeder en ziet haar moeders laptop liggen. Ze ruimt het bureau een beetje op zodat er geen papieren vallen als Bella de laptop pakt. Wanneer de bladeren weg zijn, pakt Bella de laptop en loopt naar de woonkamer. Ze gaat op de bank zitten en kruipt tegen Tim aan.

"Ik zal hem even aanzetten." Bella drukt op het power knopje en meteen gaat de laptop aan. Bella weet het wachtwoord van haar moeder. Vaak als haar moeder moet werken, vergeet ze haar laptop. Meestal staan er  bestanden op haar laptop die  ze nodig heeft tijdens het werken. Bella moet dan inloggen in de laptop en die naar haar moeder sturen.

"Waarom heb je hem eigenlijk nodig?" vraagt Bella nieuwsgierig. "Niet dat ik je niet vertrouw, maar ik wil het wel weten."

"Ik wil even kijken welke vakantiemogelijkheden er allemaal zijn, Bel." Tim opent een vakantiewebsite. Hij typt een paar plaatsen in.  Hij komt meteen bij een prachtig hotel uit. Bella's mond valt open van twee dingen: de mooiheid van het hotel en de prijs. 

"Dit ziet er wel goed uit toch?" vraagt Tim. Hij kijkt naar Bella, wiens ogen gericht zijn op het scherm.

"Dit ziet er zeker goed uit," mompelt Bella. Tim opent een paar plaatjes. Er komt een immens groot zwembad tevoorschijn. Als Tim doorklikt, komen er allemaal foto's van parelwitte stranden.

"Ik zal even kijken of het nog te boeken is." Bella zet de laptop op Tims schoot en hij gaat gelijk aan de slag. Bella kijkt met open mond toe. Hij boekt een vlucht voor twee personen en natuurlijk het hotel. Bella schrok erg van de prijs, maar op de een of andere manier krijgt Tim er steeds korting bij. De prijs wordt dus steeds lager.

"Je kan dit echt goed," zegt Bella. Tim kijkt haar met een grote lach aan en haalt zijn schouders op.

"Ik heb trucs van mijn vader geleerd," zegt Tim. Hij richt zijn aandacht weer op de laptop en voert de persoonlijke gegevens van hem en Bella in. Bella pakt haar telefoon en appt met Rick. Met Anna heeft ze niet zoveel contact meer. Jazz is een soort van 'vervanger'.

"Bel, we vertrekken vanavond. Ga je koffer maar pakken," zegt Tim met een glimlach.

"Je koffer pakken? Bella, wat is hier aan de hand?" 

----------------------------------------------------------------------------------  

ooooooh wie zal dat zijn (het is eigenlijk totaal geen cliffhanger maar idc)





My BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu