6

162 9 3
                                    

Mit stakkels hovede. Det gør ondt. Hvorfor har jeg kun bh og trusser på? Jeg vendte mig om og der log en selvfed idiot og sov. Med en arm rundt om min talje. Sander fucking Williams. Hvad skete der igår. Hvorfor har han kun Calvin Klein på? Hey vi matcher. Begge grå Calvin Klein. Hvorfor har jeg taget G-streng på i dag? Mental lussing til mig. "Endelig er du vågen" sagde han med sin sexede hæse stemme. Tag dig sammen Gabi! "Du var den der sov lige før" svarede jeg. "Jeg har været vågen det meste af natten for din skyld" svarede han. "Hvorfor" spurgte jeg. "Du sagde jeg ikke måtte gå" svarede han, Som om det var ligegyldigt. "Jeg var fuld, okay" sagde jeg og vendte øjne. "Du sagde det stadig" svarede han. Jeg fnys og vendte øjne. "Når ja forresten, god røv" sagde han i det jeg skulle til at vende mig mod ham, lød et kæmpe klask og et rødt håndaftryk på min ene Balle. Et lille skrig forlod mine læber. Jeg skød lyn med mine øjne. Han grinte og gik ud af døren. Jeg gav ham fuck fingeren. Men han så det vidst ikke. "Jeg skal nok få hævn" råbte jeg. Jeg kunne høre ham grine på den anden side.

Da jeg endelig fik taget mig sammen, overlevende fra tømmermænd. Fik jeg endelig taget noget tøj på. Som bestod af et par sorte Colette bukser, en hvid t-shirt og et par hvide sneakers. Da jeg kom ned af trappen, log der røde plastikkrus overalt. Der lægger lidt folk hist og pist. "Taylor vågn op" mumlede jeg og skubbede til ham. Han kiggede op på mig med søvnige øjne. "Hvorfor lægger du på køkkenbordet" spurgte jeg og gabte. "Altså Sander log i din seng honey, med dig jeg overvejede og joine men jeg lod vær" svarede han. "Du kan låne min seng nu" sagde jeg og klappede ham på skulderen. "Bare fem minutter mere" svarede han og lukkede øjnene. Jeg grinede eller jeg fnes nok mere, ligemeget det er ikke vigtigt. Jeg gik mod sofaen. William og Jack log i ske der. Jeg fandt min telefon frem for at tage et billede. Fuck der er blitz på. Jeg fik det. Mystory, vent der er en del video fra i går der. Jeg spolede lidt igennem dem. Da der kom en video af Mig, Sander og Jack. HVAD!!! Hvorfor er jeg så sej at jeg kan bunde en hel flaske vodka? Ahaha jeg er for sej man. Av mit hoved. Karma for at tænke man er sej. "Må jeg være med i din klub" lød det ovre fra trappen. "Hvad" spurgte jeg. Jeg kiggede op, det var Sander der snakkede. "Må jeg være med i din Jeg behøver ikke en BH" spurgte han. Er det så tydeligt jeg ikke har bh på? "Nej, du er ikke sej nok" svarede jeg. Han tog sig til hjertet og spillede såret. "Skal vi få vækket alle drengene" spurgte han med et lumsk smil. "Hvad er din plan Williams" spurgte jeg lusket. "Nu skal du bare høre" svarede han. Han gav mig et blik der fortalte det hele.

På en eller anden måde. Fik vi pustet 8 luftmadrasser op, og lagt en hel m masse drenge på dem. Hvorefter de er blevet skubbet ud mod vandet i vores pool. Jeg satte min mobil til højtaleren. Vi havde hver vores høreværn på. Jeg trykkede afspil, på et eller andet rock'n'roll. De fløj alle op og med et, log de i poolen. Vi havde gemt os bag en kæmpe busk. Da nogen af dem kom op, kiggede de rundt som forvirrede høns om hvor lyden kom fra. Vi listede rundt om huset. Om til Sanders motorcykel. Vi hoppede op, det var som om vi kunne læse hinanden tanker. Da vi havde kørt et par blokke væk. Kunne man stadig høre lyden af det. Vi havde stoppet op foran, starten af skoven tæt ved vores hus. "Har du stadig tømmermænd" spurgte han. "Lidt" svarede jeg og grinede. "Hvor skal vi så hen nu" spurgte han. "Hjem, de har vidst ikke fået slukket for den endnu" svarede jeg. Han latter fyldte mine øre, og overdøvede næsten lyden af musikken. Jeg lagde mine arme om hans mave. Det er fantastisk at mærke luften i ens hår. Han gasset op, hvis politiet havde været her. Var vi blevet stoppet.

Da vi dukkede op foran huset spillede musikken stadig på fuld skrue. Vi gik der om til dem. De løb alle rundt og prøvede alt hvad de kunne for at stoppe det. Jeg gik hen til min mobil. Jeg trykkede på pause knappen. De kiggede alle rundt forvirret. "Her ovre" grinede jeg. De kiggede irriteret. "Det var ikke min plan" forsvarede jeg mig selv. "Det var min" grinede Sander. "Vi hader jer begge to" sagde Jack. "Pus du elsker mig" grinede jeg. "Ikke lige nu" grinede han. Vi grinede allesammen. "Jeg ved ikke med jer, men jeg har tømmermænd og vil gerne have McDonald" sagde William nærmest alvorligt. Vi nikkede os enige. "Jeg har ikke tømmermænd" sagde Sander. "Heller ikke mig" sagde Alec. "Det har jeg fandme" grinede Lucas. Vi grinede allesammen. "I er også kedelige" grinede jeg. Sander smed mig over skulderen. Jeg kunne genkende fliserne. "Nej sander nej" skreg jeg. Jeg sprællede helt vildt. Da det våde kolde vand ramte min krop. Da jeg kom op igen, grinede de allesammen. Jeg kiggede ned. Den ene dag, jeg ikke har bh på! "Vend jer dog om, jeg har jo ingen bh på" råbte jeg. De fleste af dem rødmede og vendte sig om. Sander, Jack og Ethan smilede bare der sædvanelige. Tandpasta smil. William slog hver og en af dem i baghovedet. "Det er min søster" sagde han strengt. Lucas flækkede af grin. Alec gav mig en hånd op. jeg lagde min arm over, så man ikke kunne se noget. Jeg slog Sander virkelig hårdt i baghovedet. "Av" mumlede han. 

 Jeg kom lynhurtigt ind og ovenpå, da jeg endelig fik tørret noget af mit hår. Fik jeg noget tøj på, et par røde Colette bukser, en t-shirt hvor der står 'No bra club', et par sneakers og et par røde katteører. Jeg Ved ikke helt hvorfor jeg har de her katteører på. Men de ser altså cute ud. William vandt dem til mig i et karneval for mange år siden, Han vandt noget til mig hvert år. Jeg gik ned af trappen. "Nu har du rent faktisk en klub" grinede Sander. De andre så forvirret ud. Jeg grinede, "du er stadig ikke sej nok til at være med i den" grinede jeg. "Strengt" grinede han. "McDonald here i come" grinede Jack, og skyndte sig ud af døren.

RosesOnde histórias criam vida. Descubra agora