''Lemry se probudily.'' uchechtl se Zayn, když k němu doběhly 3 hladové krky. Jade, Jesy a Leigh-anne. Nejlepší kamarádky Perrie ze školy. Jejich přátelství vydrželo, ikdyž se Perrie se Zaynem odstěhovala. Měly to od sebe daleko, a tak k nim holky jezdily jen občas, ale za to na dlouhou dobu.

  Všechny ještě v papučích a v pyžamech pobrali jídlo, které Zayn připravil a odběhly s ním k televizi. Přitom však nezapomněli na Zayna udělat neslušné gesto za jeho hloupou poznámku. ''Nechte tam něco i té blond'até lemře.'' Křikl na ně se smíchem a jen nad tím pokroutil hlavou.

   Vyběhl schody a vešel do koupelny. Perrie už stála v chundelatém županu před zrcadlem a upravovala se. Zavřel za sebou, svlékl ze sebe propocené oblečení a hodil si rychlou sprchu. ''Ten koš na špinavé oblečení tady z nějákého důvodu je, Zee. Tomu oblečení nenarostou nožičky a neodejde tam po svých.'' Zamručela Perrie, když uviděla, že Zayn nechal klasicky všechno rozházené před sprchovým koutem. Když Zayn místo toho, aby se jí omluvil ještě víc pustil proud vody, aby jí nemusel poslouchat jednoduše spláchla toaletu, která byla spojená s teplotou vody v hadici sprchového koutu.

   Nahý a mokrý Zayn vyskočil z koutu a začal poskakovat, chunět a hučet. Perrie se div nepotrhala smíchy. ''To tě odnaučí mě takhle ignorovat.'' uzubila se a svlékla si župan. Oblékla si spodní prádlo, triko a domácí tepláky. Nechala svého vytočeného, mokrého a obnaženého přítele spitovat svědomí a odešla za holkama, které snídani vzali útokem a jediné, co zbylo jí byl ovocný sálat, do kterého se ani jedné z dívek příliš nechtělo.

   ''Kdyby byl politý čokoládou, tak by zmizel jako první, co?'' uchechtla se a pustila se do salátu. ''Co to tam nahoře bylo?'' Zeptala se Jade udiveně. ''Pan Malik neví, že špinavé prádlo patří do koše a ne na zem. Trochu jsem mu znepříjemnila sprchu.'' pokrčila jsem rameny a dál jedla salát. ''Who got a power?'' Zasmála se Jesy a nastavila dlan na placáka. Perrie si s ní plácla a poté posměšně dodala. ''I got a power'' 

Shadows CZWhere stories live. Discover now