Nová škola

17 1 0
                                    

Crrrrr,crrrrrr začal mi zvonit budík. Když jsem ho konečně vypla tak jsem si ještě lehla a chtěla jsem usnout, jenže někdo jménem Jeremy začal pouštět písničky úplně nahlas takže jsem už spát nemohla.zvedla jsem se a zamířila jsem do koupelny. Dala jsem si rychlou sprchu a šla jsem si dát řasenku a linky. Moc se nemaluji,protože vím že bych vypadala ještě hůř s make-upem než bez něj, stačí když některé holky vypadají jako šlapky. Po tom co jsem se namalovala jsem si šla vybrat oblečení a jelikož jsme včera přijeli tak mám ještě věci v kufru takže jsem se v něm přehrabovala. Asi po 10 minutách jsem si vybrala černý crop-top a černé kraťasy. S vlasy jsem nic nedělala a nechala je volně rozpuštěné. Přišla jsem do kuchyně vzala jsem si jablko a napila jsem se trochu vody. Když jsem si uvědomila že jsem si nechala věci do školy v pokoji tak jsem ještě rychle běžela k sobě a vzala jsem si sešit a propisku. Ještě jsem si do vaku dala mobil,klíče a peněženku.
Táta mě vzal do školy. Před školou mi řekl že mě ve tři  bude čekat. Pozdravila jsem ho a pomalu jsem přicházela ke škole. Když jsem poprvé vešla do školy viděla jsem pár lidí které se na mě furt dívali. Hledala jsem ředitelnu a když jsem ji našla tak jsem zaklepala a vešla jsem. Řekla mi ať se posadim. Chvili něco hledala v šuplíku a když vytáhla papír a podala mi ho. Byl na něm rozvrh a učebny. Potom mi řekla "zavedu tě do třídy a po hodině si přijď pro učebnice které budeš potřebovat". Jen jsem kývla a vedla me do třídy. Když už jsme stali před třídou začala jsem být ještě víc nervózní než před tím. Ředitelka zaklepala a vešla, já ji následovala. Všechny pohledy se upřely na mě. " "Tak žáci, máte tady novou spolužačku tak se k ní chovejte hezky." a odešla
Učitelka ke me přišla a řekla "tak se představ třídě."
"Jsem Amy nicolsonova. Přestěhovali jsme se z Prahy a mám ráda hudbu." učitelka: "dobře posaď se vedle Justina." a ukázala na kluka který měl černé vlasy a tmavě hnědé oči. Celkem pěkný kluk. Když jsem se vedle něj posadila tak jsem si všimla holek které mě zabíjí pohledem. Asi to bylo kvůli tomu Justinovi že s ním sedim.
"Ahoj,jsem Justin. Holek si nevšímej, každá ze školy mě chce takže kdyby ti nějak ublížili tak mi to řekni." řekl a sladce se usmál. Říkala jsem si že to bude děvkař když ho chce každá holka.
"Ahoj, jsem Amy. Oni jsou mi jedno a i kdyby mi něco udělali tak bych se ubránila sama. Ale díky važím si toho." Nechtěla jsem aby mě chránil kluk kterého všechny holky chtějí a kterého ani neznám.
Po hodině jsem šla do ředitelny pro učebnice. Zaklepala jsem a vešla. Paní ředitelka mi řekla že mám věci na stole ať si je vezmu a můžu jít, asi neměla moc času. Když jsem odcházela z ředitelny a zavřela jsem za sebou dveře uviděla jsem Justina a jeho partičku. Rychle jsem si dala učebnice do vaku a chtěla jsem odejit jenže Justin mě zastavil. Nevěděla jsem co mám dělat.
J:" Amy co budeš dělat po škole?"
A: " Ještě nemám vybalené věci,takže vybalovat proč?"
J: Aha. Chtěla jsem jít do kina, že by jsme se více poznali." Já věděla že mě nezastavil jen tak. Ale nechtěla jsem mu dat košem
A: "A na co by si chtěl jít?" Bože proč se ho na to ptám? Chci si vybalit věci a ne jít s nejhezčím klukem na škole do kina.
J: "Dnes tam dávají nějaký romantický film. Celkem by mě zajímalo o čem to je."
A: " Tak dobře. V kolik půjdeme?"
J: " třeba ve 3? Mohli by jsme zajít i na zmrzlinu.
A: "Dobře tak ve 3 na náměstí."
J:" Budu se těšit. Pa
Občas si říkám že patřim do blázince když jsem tohle udělala. Ale co už stejně jsem se tady chtěla podívat tak když tak řeknu Justinovi aby me provedl.

Promiňte že dlouho nevyšla další část , ale blbla nám Wi-Fi. Doufám že se vám to bude líbit.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Neznámá dívkaWhere stories live. Discover now