Truths, lies and surprise gift.

1.6K 107 13
                                    

" Dar am motivele mele. " imi spune prea iubita mea mama. " Stiu ca ceea ce am facut nu a fost corect, dar am suferit mult dupa moartea lui Carter. Nici un parinte nu doreste sa isi vada copilul mort. "

In momentul acesta ma aflu in casa lui Chris. Acesta m-a sunat acum 30 de minute si mi-a spus ca are ceva important sa ma anunte si ca trebuie sa ne intalnim la  el acasa.

Mi s-a parut ca ceva e putred la mijloc, dar curioasa fiind din fire, am acceptat.

" Da? Ei bine nici un parinte bun, nu si-ar lasa balta ceilalti copii si si-ar inscena moartea. " ii spun ridicand vocea, iar pe chipul ei se citea vinovatia.

" Imi pare foarte rau ca am plecat, dar sa stii ca nu am fost fericita cu tatal tau. Si nici el cu mine. Asa ca am ales sa plec, mi-am schimbat numele, jobul si am reluat legatura cu Jordan. "

" Ok, inteleg. Voi doi v-ati reintalnit, v-ati casatorit, ai dat nastere unui copil si acum esti fericita. " ii spun sarcastica

" Stiu ca e greu de inteles, dar nu pot schimba nimic acum, am dreptate?"

Oftez si realizez ca are dreptate. Giselle, sau Rosaline, care ar fi numele ei acum, nu mai este o figura materna pentru mine.

Faptele ei m-au ranit enorm, asa ca o voi considera in continuare moarta, deoarce asa a vrut din moment ce si-a falsificat moartea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trag aer in piept si ma asez pe canapea.

Sunt inca in apartamentul lui Austin.  Am decis sa mai stau pe aici, iar dupa nunta tatei voi pleca.

Aprind televizorul si o stire despre Justin, imi acapareaza atentia.

In ultimul timp, Jashley nu se inteleg prea bine. O sursa, care va ramane secreta, ne-a sunat si ne-a informat ca cei doi s-au despartit -

Sunt satula de stiri si de presupuneri si de tot ce inseamna faima. Am inchis tv-ul si m-am ridicat de pe canapea, indreptandu-ma spre bucatarie.

Aud o bataie in usa.

Imi schimb directia si ma duc sa o deschid, deoarece nici Vanessa si nici Austin nu sunt astazi acasa.

Nu era nimeni.  Ce naiba?

Totusi, la picioarele mele se afla o cutie.

Speriata, fug pana in bucatarie si iau o lingura de lemn, apoi ma intorc si misc cutia.  Poate fi o bomba, dupa imaginatia mea.

Mi s-a parut ca am auzit un chicot  in indepartare.

Cand sunt sigura ca nu va exploda, apuc cutia si o asez pe o masuta.  Deschid cutia sa vad continutul. Un ursulet care tinea o inimioara  in maini. Aww.

Il iau in mana si observ ca sub inimioara din bratele lui, se afla ceva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Il iau in mana si observ ca sub inimioara din bratele lui, se afla ceva.

Trag de colt si gasesc o poza cu mine si cu Justin care a fost facuta in Hawaii. Felul in care m-a privea, de parca eram singurul lucru care conta pentru el, m-a facut sa ma intristez putin.

Pe fundul cutiei se afla un biletel. Il deschid curioasa.

' Nu renunt la noi! '

J.

Acele 4 cuvinte au facut sa imi bata inima tare in piept. Stiu ca relatia noastra s-a terminat, dar in momentul de fata simt ca am facut alegerea gresita.

_____

As aprecia daca ati apasa steluta. Conteaza mult!

Next la 20 de voturi. :D

Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now