hoofdstuk 2 - Can I have your phone number?

646 26 2
                                    

P.O.V Niall

Ik loop hard door het parkje als ik opeens tegen een meisje aanloop. Ze lijkt te huilen. Ik kijk haar aan. Als ze opkijkt kijk ik recht in haar rode betraande ogen, maar door de tranen heen zie ik hele mooie licht bruine ogen. Ze wil snel door lopen maar ik pak haar arm en zeg 'gaat het?'. 'Het gaat wel' zegt ze en wil weer doorlopen. Ik houd haar nog een keer tegen en zeg 'Ik ben Niall'. 'Ik ben Nina en ik weet dat je Niall bent'. Dat laatste zegt ze heel zacht maar net hard genoeg dat ik het kan horen. Ik moet even lachen en vraag wat er aan de hand is. 'Niks'. 'Waar woon je?'. Als ik dat heb gevraagd zie ik dat ze even op haar lip bijt en dan zegt ze zacht 'Ik heb geen thuis, ik ben weg gelopen'. 'Waarom?'.

P.O.V Nina

'Waarom?' vraagt Niall. Ik twijfel of ik het hem wil vertellen ik ken hem pas een paar minuten. 'Als je het niet wilt vertellen is dat ook goed' zegt hij dan alsof hij mijn gedachten kan lezen. 'Ik weet het niet, ik ken je pas net een paar minuten'. 'Oké, maar mag ik misschien je telefoon numme?' vraagt hij dan. 'Oké' zeg ik en geef hem mijn telefoon en mij die van hem snel zet ik mijn nummer er in en geef hem weg.

P.O.V Niall

Ik geef haar telefoon terug. 'Ga je even mee naar mijn huis? Vanwege alle paparazzi en fans' zeg ik als Ik een paar meiden naar me toe zie komen. 'Oké' zegt ze nadat ze heel even twijfelde. We lopen naar mijn huis dat ik deel met de rest van de boys.

Falling For You ✔️ (voltooid) |One Direction|Место, где живут истории. Откройте их для себя