4

11.5K 252 6
                                    

Elena's POV
Od one scene je prošlo tri dana.Nisam ga vidjela odtad.Otišao je dok sam spavala i nije se vraćao.Samo mi neki lik svaki dan baci hranu kao da sam životinja.Sad je već mrak,ponovno.Čula sam otključavanje vrata.U sobu je ušao lik koji mi donosi hranu,imao je oko 35godina bio je jako nabildan i visok.
"Slušaj me sad dobro"stavio je neku kutiju kraj mene na krevet
"Imaš sat ipo da se otusiras,operes kosu,il šta god već,obuć ćeš ovo što je u kutiji i sredi se,jasno?"
"Zašto?"uplasila sam se iskreno
"Za sat ipo dolazim po tebe"rekao je i izašao van te me ponovno zaključao,i tako me totalno ispalio.
Otvorila sám kutiju,unutra su bile stikle,pa lol nema šanse da ja hodam u tome,izvukla sam haljinu,ili da bolje kazem dužu majicu pošto ako obučen ovu haljinu sve će mi ispast kao da nosim samo majcu.Ne želim to nosit.I gdje me vode?Zašto se moram tako obuć?Bojim se....jako.Unutra je bila poveća torbica puna šminke,i još jedna manja,valjda uz outfit.Baš se pitam ko je izabrao ovo.
Kad bolje razmislim,možda mi je ovo savršena prilika za bjeg.Kako god previše se bojim onog lika,tako da sam se otišla istusirat napokon i oprati kosu koja mi se gadila koliko je prljava.Čak sam se i obrijala sa žiletom koji sam također dobila.Mirisila sam jej.Dosta dugo sam se kupala ali nema veze,skoro sam zaboravila di se nalazim.Dobila sam i novo donje rublje,obukla sam taj novi cipkasti grudnjak,no dobila sam i tange koje naravno nisam htjela obuc,pa sam svoje,iako mi se već gadilo.Raspustila sam kosu i oprala i zube,onda sam osusila kosu,i pocesljala ju.Bila je savršeno ravna.
Otišla sam zatim u sobu,i uzela onu majicu odvratnu i torbicu s šminkom.Obukla sam ju,dobro je,mislila sam da će biti još gore,hvala Bogu pa sam mala.Bila mi je prekratka ali bar je prekrivala dupe.
Bacila sam se na šminkanje.U torbici je bila najskuplja šminka i bilo je doslovno svega!Aj šta!!Stavila sam primer,puder,korektor,bronzer,highliter,napravila sam lagani rozikasti smokey eyes,olovku za oči,obrve,usne,bar sam na tren zaboravila gdje se nalazim i zašto se spremam.Bila sam zadovoljna sa onim što vidim ispred sebe u ogledalu.Nema šanse da nosim one štikle pa sam obukla svoje crne niske starke koje sam nosila kad su me oteli.Naspricala sam se nekim victoria secret parfemom i sjela na krevet.Uhvatio me strah,ogromni.Ko zna gdje me vode,šta će mi radit.Uskoro su otključali vrata,ušo je onaj lik.
"Spremna?"pitao me
"Gdje idem?"
"Sad ćeš vidjeti,ajde"
Ustala sam i onda me počeo odmjeravat,idiot,pedofilcina.
Uhvatio me za ruku i izvukao van,jako me držao za podlakticu,a drugom rukom me pipo po dupetu.Bojala sam se ista reć.Samo me bilo strah di me vodi.Ok,ova kuća je ogromna.Počeli smo silazit niz stepenice,kad sam vidjela izlaz.Vrata su bila širom otvorena.
To je to.Moja jedina šansa.Uspijela sam ga nekako gurnit,te se razljepio po stepenjicama
"KURVO STANI"tako se izdero..
Uhvatila sam šprint,trčala sam ko nikad u životu.Uspijela sam izaći iz kuće,Omg.
Dvorište je bilo ogromno.Bila je okolo ogromna ograda zatvorena.Sranje.Nemogu to prec nema šanse.
"KURVA JE POBJEGLA NAĐITE JU"čula sam dernjavu.Sranje,sranje,sranje.
Skrenula sam iza kuće,nije bilo svjetla,ali bilo je puno nekakvog grmlja.
Pozlilo mi je čim sam vidjela da ih je jedno petorica vani,i da me traže po cijelom ovom ogromnom dvorištu.Jedva sam vidjela red visokog kao grmlja neznam,odsuljala sam se tamo,i skupila između dva velika grma.Sad se samo mogu nadati da me neće naći,i da će odustat,pa ću onda uspijet pobjeći.
"KAKO JU NE MOZETE NAC????ZAYN CE NAS UBIT''ne,ubit će mene ako me nađe.Čula sam šuškanja posvuda,poludit ću.Skupila sam se ko mini loptica.Molila sam se.
"KAKO VAM JE USPIJELA POBJEĆI?JESTE RETARDIRANI??LIAM IDI NA SASTANAK,JA ĆU JU NAC"znam taj glas.Zayn.
Nakon minutu dvije čula sam korake blizu sebe,prestala sam disati.Ovakav strah,nemoguće je opisati.
Odjednom me je neko povukao za kosu.
Umrla sam.
"Molim te,pusti me"kad sam se podigla vidjela sam lika od 20-tak godina.
"Pustio bi te da me je briga,ali pogodi šta,nijee me briga"suze su mi okupirale oči
Neće valjda.Ako me izda,gotova sam.
Zayn će me ubit.
Zašto sam ovako glupa?

Zašto sam uopće i pokušala?

KidnappedWhere stories live. Discover now